- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто искам да споделя с някой....
Zdraveite na vsi4ki ;]
...Predi dosta vreme vlqzoh edin den v abv 4ata i se zapoznah s edno momi4e togava be6e na 19 20 godini studentka be6e mnogo simpati4na i pekana nadqvam se vse o6te sy6to kazva se T*** ;P zapozna me s moqta predi6nata mi priqtelka (gadje) D******** koqto taka i ne vidqh ;]
no po neinite dumi opisanie tq be6e nai-hubavoto momi4e koeto sam vijdal
i taka o6te na pyrviq den kogato 4atihme neznam za6to no mnogo q haresah be6e perfektna no bqhme daleko ;] 380 - 400km o6te pyrviq pyt kogato 4atihme si razmenihme telefonnite nomera tq mi kaza iskam mnogo da ti 4uq glasa ;] az kazah az sy6to i i se obadih i pomnq kvo i kazah po GSM-A:
-Zdrasti, ko prai6? ;]
tq mi kaza:
-am ni6to ;]
posle az :
-ami takova az yy
tq:
-kakvo?
az:
mnogo te haresvam ;]
tq:
-dobre ;] (s glas 4e i tq me haresvam smisal znaete ..)
tq:
-ima6 mnogo hubav glas ;]
az:
ti sy6to ;] be6e nai gotiniq glas koito nqkoga sym 4uval ;]
az:
-ai 4ao ;P
tq:
-4ao
i posle pak si 4atihme ;]
i taka 4atihme si 3 meseca s nadejdata i planovete da se vidim mnogo skoro i dvamata se bqhme vliubili mnogo zdravo ;]
pyrviq plan da se vidim be6e tq da doide s bratov4ed si no toi pretarpq katastrofa i nemoja da doide za6toto nqma6e kola i ne be6e dobre kakto i da e be6e mi trudno da go prejiveq 4e nqma da q vidq skoro za6toto az nqmah vyzmojnost da otida posle otnovo tq 6te6e da idva s priqtelka no pak plana ne6to se razvali az mnogo q haresvah ;] 4atehme po celi no6ti izob6to prosto neznam mnogo q haresvah kakto i tq men ;] govorihme po telefona mnogo 4esto az dosta 4esto revnuvah zaradi razni neini priqteli ;]
neznam prosto vsi4ko be6e perfektno v neq ;]
tova prodylji okolko 4-5 meseca
Edin den az bqh na selo za sedmica i nemojehme da si 4atim
zatova az i se obajdah vseki den ;]
tq be6e na razhodka s priqteli do obzor po pytq oba4e ne6to e stanalo nqkykva katastrofa kato sa se pribirali edna kola gi e blysnala
az ni6to ne znaeh za6toto nqma6e koi da mi kaje ..
Den predi tova bratov4edka i ot sofiq i idva na gosti tq i kazala za men i kolko mnogo me haresva i kolko mnogo i az q haresvam
bratov4edka i zapo4va d ami pi6e v chata ot neiniq nickname i da se predstavq za neq zapo4va da se dyrji mnogo stranno koeto ne e harakterno za neq az si q poznavah mnogo dobre moita jeni4ka ;]
zvanqh i po telefona i glasovete si im prili4at neveroqtno mnogo
i si govorehme ne6to :
-Zdravei mili4ka kak si ko si praiak6 ;]
-milo ima ne6to koeto trqbva da ti kaja!
аз не сам тази за която ти казах аз съм с 2 години по малка от колкото ти казах мислех че няма да ме харесаш и за това те излагах.
-не не неможе да бъде...
-извинявай че не ти казах по рано...
След това аз бях малко в шок 6 месеца в лажа
Чуствах се като умрял направо не ми се живееше.
После Д******** се оправи и излезе от болница , за което аз незнаех
пише ми и ми казва че това е била братовчедка и и че ме харесвала и затова е направила така после говорихме отново по телефона :
аз:
добре ли си как си?
тя:
вече съм по добре
аз:
Немога да разбера вече нищо кое е истината?
тя:
Тъпата ми братовчедка ти е писала докато аз бях в болницата направоо ми идаваше да я обия
аз:
доста съм объркан от това което стана
тя:
аз също.
аз:
обичам те много
тя:
и аз те обичам мило
аз:
незнам вече какво да правим
тя:
защо?
аз:
мисля че няма смисъл само да си губим времето пред тъпите компютри и да чатим по цяла нощ
тя:
защо говориш така аз наистина много те обичам, извинявай че братовчедка ми разваля всичко ...
аз:
в момента съм много объркан тряабва да помисля малко хайде чао за ся
тя:
чао
аз: оби4ам те
След това мина ден влизам аз в мИРК и пиша
Аз:
Знам че ще съжалявам, знам че ще ме боли , знам че те обичам ,но знам че ще съжалявам ако не го направя няма смисъл аз и ти да си губим времето пред тези тъпи компютри като чатим вместо да излезем навън и да живеем истинския живот. Незнам
но мисля че с теб бяхме до тук ;(
обичам те толкова много ........
Тя:
Но, аз те обичам ;(
аз:
Знам но няма смисъл да се измъчваме, и аз те обичам
Тя:
Добре тогава 4ао
аз:Сбогом
и долу горе това беше съкратената версия на 7 месеца чат дори и аз неразбрах защо я оби4ах после разбрах да обичаш означава много повече мисля че добре постъпих но немога да забравя тази история след тази история дойде следващата
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________________
Тя се казваше Г******* много я харесвах също от чата мислех че е от моя град в последствие разбрах че е от съседния
говорихме по телефона доста също с нея
Доиде деня за уговорената среща:
отидох аз
и се оглеждах
оглеждах
4аках
бях доста притеснен и малко нервен от 4акането
обадих и се по телефона :
тя: няма да мога да доида
аз: мерси че ми каза
тя: е не се сърди де моля те
аз: мерси че ме остави да чакам 30 минути като идиот
можеше поне да ми се обадиш да ми призваниш да ми кажеш че няма да доидеш ..
тя: ами неможах.
аз:оф аи 4ао.
тя:4ао
бях много бесен и незнаех какво да правя после направих голяма грешка... мислех че се ебава с мен и я напсувах но всъщност ме е харесвала и аз я харесвах адски много и тя беше много тъжна когато я обидих много лошо... в последствие разбрах че се държа като кретен и и се извиних исках да оправя стореното от мен извиних се хиляди пати.. мислех че тя е приела
и незнаех аккво да правя
после аз почнах много да я харесвам още повече но тя ме беше преодоляла и не и пукаше за мен тогава аз и казах писна ми и спрях да и пиша![]()
Това са моите истории благодаря
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Егати филмите ... кви работи стават по тея чатове не е истина
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Ти само пред компютъра ли седиш и си намираш момичета от тамВръзките от разстояние понякога са трудни,дори невъзможни.6 месеца да не се виждате,да имате връзка само по скайп,не мисля,че е много уместно.Пък и не вярвам да се е появила чак такава голяма любов между вас.Смятам,че добре си постъпил с първото момиче.До второто...много неприемливо е постъпила,като те е оставила да чакаш,но не е трябвало да се отнасяш така с нея.Ако имаш някакви чувства,извини й се,или пробвай да оправиш нещата.Ако не,просто си намери някое момиче от твоя град,с което да имате нещо повече от онлайн връзка.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
sexy_for_you
mislq 4e si prava
ne stoq samo pred kompiutyra no predi stoqh po dosta vreme
prosto imah nujda da si izleq du6ata ;]
vsi4ko mina predi mnogo vreme i otdavna mi mina sq mislq za edno momi4e i se 4udq kak da q vpe4etlq tei4e spoks ;]
prosto v irc e po lesno irc e za vsi4ko ;]
v irc moje6 da zagovori6 nqkoi ei taka 6toto nqma ko da prai6 a navynka malko stranno nqkoi pat se razvivat ne6tata ;]i v irc moje da left moje da ignor ;] tei4e se taq ;D
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Има нещо сбъркано в теб. Родителите ти трябва да ти изгорят компютъра.![]()
Ъъъъъъъъъ ти на колко години си ?![]()
Първоначално написано от Say It Right
Predi 3 godini i az bqh mnogo zaribena po IRC i sreshtite s momcheta ot chata. I pri men se sluchi taka che s edno momiche(ot moq grad) ot chat na chat i s telefonni razgovori reshihme da izlezem i da se zapoznaem lichno. V kraina smetka ot cqlata rabota izleze edna dvugodishna vruzka. Da se zapoznaesh v IRC ne e losho, no pone choveka da e ot tvoq grad,zashtoto neshtata stavat mnogo slojni ....
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
само чатове земи си фани некоя от тфоя град![]()
OnLy God CaN Judge Me !