- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- OBI$AT LI MOMI4etata ili ne
momi4etata obi4at li da praqt seks vajno e kaje6e
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
надали..Първоначално написано от otvarq4a na devici
Не бате само ги изнасилват постоянноПървоначално написано от xkk
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Аз бях.Първоначално написано от temito
aaa ti 4yva6 li se be,kak 6te obi4at,tva e tolkova gadno i gnysno ne6to,seks...ti obi4a6 li da ti paxat ne6to golqmo i tvardo v "dypkite"..?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. MNOGO SI ZLE!!!
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
ne vsi4ki pravim sex nasila,samo se pravim na interesni
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Много ясно че да![]()
Vyyy chovek vsichkite ti temi sa edni "leko izhakani",ama kak da eAz specialno mn obicham sexa,no dalech ne mi e vse v gyz s kogo e,v smisyl,ako moito momche go nqma,ako trqbva i dva mes nqma da go pravq i takam.Ne sym na principa,aide za sporta!
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ние момичетата също сме хора и е логично да ни харесва да правим секс.Що за въпрос?Логично, че ни се прави и когато го правим ни харесва.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!