- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за секса ли?
pak puskam nqkfa tema ama spe6no e kajete. .. kak da razbera dali toi ne me iska samo za sexili prosto ei taka kolkoto da ne e sam
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
EMI VREMETO 6E SI POKAJE DALI E S TEBE ZARADI SEXA![]()
1+Първоначално написано от viki_nt
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
трябва да изчакаш,но може и просто да му кажеш,че ако е само заради секса или само за да не е сам да си намери друга(може и да го питаш,ама не вярвам да си признае
)
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
xqx abe da be vremeto sh pokaje gluposti..
kfo tq sh go obi4a mnogo i sh razbere sled 1 mesec 4e toi e s neq
zarad sexa i kfo sh i stane mn hubavo na neq.. tctcpitai go i ako ti kaje nqkaf tup otgovor sama si prai izvodite :P
emi ne mu puskai i ako te zareje na4i e iskal samy SEX a aky ne te zareje na4i te haresva naistina
Сбъркала си форума...![]()
Ne mu puskai i shte vidish dali e samo za ediniq sex :P
Ми времето ще си покаже.Ако постоянно говори за секс и само те притиска то сигутно е с теб само заради това.Ако обаче е готов да чака докато станеш готова значи те обича.То ще си проличи спокойно.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Това не е никаква гаранция.Била съм в подобна ситуация.От самото начало му казах,че не искам да се занимавам с него,но той и до ден днешен продължава да ме тормози,а дори не отрича,че му е само за секса.От самото начало ми го беше казал.Първоначално написано от vodka_f
Варианта е само да чакаш и да се надяваш,че ще разбереш![]()
+1Първоначално написано от slun4evo momi4e
![]()
Животът е адът описан в Библията!
0о0о0оххх отегчена съм......
Ъъъ във 2та вяриянта разлика няма според мен...освен че от единия ще намажеш и ти... ГОДИНИ !! пък и да ти кажа то се подразбира ако те обича и ако те харесва като място за чушката си...
+1Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
am pokani go da spi y vas i kat ti kaje 4e iska da praite sex ti mu kaji 4e ne sika6 i toi ako te zareje go goni6 vun po ga6ti :P ako ne zna4i ta obi4a i moje da my pysne6 togas pyk ;]![]()
Изчакай известно време да мине...Така от началото трудно ще разбереш.Виж начина, по който се държи с теб, начина, по който говори и т.н.
Времето ще покаже.Ако прекалено много те притиска,значи му е само за секса.Но ако е готов да изчака,тогава не му е само за секса.И поведението му също би трябвало да си покаже,ако не се прикрива умело.
Другото,което можеш да направиш е да седнеш и поговориш с него на тая тема.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ako edinstvenata vi tema za razgovor e sex ako 4ovek postoqnno te obarva ako ti se natiska ako ne te slu6a mi ti gleda p***ata ili cicite ako se natiska i s dr o6te da izbroqvam trqbva li![]()
![]()
\Първоначално написано от MoHuTo
/
Ами с времето ще ти покаже. Наблюдавай поведението му, ако иска само секс от тебе просто ще си личи... няма начин да не забележиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
можиш само да чакаш....времето ще покаже