- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само за секса ли?
Правите секс и ако те зареже след това - било е само заради секса...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Може просто да няма какво друго да зарибява. 'Баси съветите давате.Първоначално написано от vodka_f
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от Iv4eTy
+1 но можеше тази тема да я сложиш в "Секс" няма лошо но просто ги слагай на мястото им
+1Първоначално написано от __PoLi_TrG__
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Всичко с времето ..
Ако е балък , ще ти го намекне в скоро време ... ии толкова и ще те обича ..
Не всичко е само секс , не знам защо вече всички момичета мислят , че приятелите им ги търсят за тва .. секса и натискането ..
Ама айде .. аз съм различен , уникален , тъп , така чее .. майче съм дефектен , и мисля различно![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
ми мислим го защотото...просто повечето момчета в тая възраст и не само в тая...мислят само за това....и повече от всичко друго искат да си утолят жаждата за женскоПървоначално написано от Pepi Designs
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
То за тва го приемам много лично като чуя репликатаПървоначално написано от charlies_angel
"Пфф , мъже" или "момчета"
Тъпо е ..
Аз конкретно не съм такъв , и се гордея .. поне още не е дошла пролетта![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Pusni mu se i 6te razbere6![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Пфф да бе той ако търси само секс ,по-вероятно е да търси "редовен секс"-може да го напраят 1000 пъти и пак да не му пука за нея ,да няма друг интерес освен сексуалния!Първоначално написано от Josefinne
![]()
Попитай го де .. - не че очакваме той да си признае![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
И ебахти въпросите![]()
Някой да каже,какви са печелившите числа за днеска или за утре на държавно парично предметна лотария![]()
Как как да разбереш. Просто му спираш секса за някво време.. ако почне да 1вия ден да те пита и разпитва и натиска значи е с теб зарди това.![]()
~ МНОГО МРАЗЯ ОБИКНОВЕНИ ВАФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА МУРИ ~
logi4no e,4e ako o6te ot purvata sre6ta te pritiska i iska sex,sas sigurnost e za tova s teb.ako sa6to taka o6te te poznava savsem beglo i zagovori da spite zaedno,tova spored men sa6to e pokazatelno,ddz to si li4i po princip vinagi kogato gadjeto ti darji na teb i tarsi drugi ne6ta vav vrazkata osven kak da te vkara v legloto