- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- двете маски:
Наще да го духат правя си кфото искам![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Същия съм.Е все пак не може досущ еднакво пред приятели и родители,но нормално.
Малееееееееее, каква маска слагам, просто не е реално. Майка ми си няма и на представа как се държа на "улицата", с приятелите си, какво правя и защо... просто в къщи съм коренно различна от това, което съм навън. Примерно дете съм. А вън... хич не съм.
Но и така си живея добре, номера е сам да можеш да си слагаш граници и смятам, че го правя достатъчно разумно... но все пак има много разлика между мен у дома и мен извън дома. А лигавенето и разговорите са друг въпрос ...
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
емм..никва маска...просто не псувам толко мн :> и не се лигава и не говоря с наще затфа което и навънка...и тфа е..не че е кой знае кво амаа...ае няма маски...вс е ок![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ем аз съм си откровен с родителите си и не слагам "маската",за която говорите...![]()
Баща ми даже иска да присъства на купоните,след като му разказвам кви неща сме правили![]()
Чак маска...не...Просто когато съм с приятели мога да си псувам,да си говоря за неща,които с родителите си не мога...Държанието ми е по-отпуснато с приятелите,разбира се!
не мисля че имам маски. аз съм си аз. всеки който ме познава си ме знае каква съм. сега мога да не разказвам примерно на нашите как имам разни фантазии с някой готин актьорно естествено всеки спестява нещо на родителите си.
![]()
държа си се както приветстава средата,вкъщи съм дете,на у-ще съм ученичка...и така
opredeleno si smenqm maskata vka6ti ina4e ako se darja taka kakto se darja po ylicata 6te imame svetovni skandali s tqh.
Еми все същата съм си ... само тедо не псувам пред тях!![]()
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
Xxaxxa e mnooo qsno 4e se darja po savsem razli4en na4i ebati...
Ne E VaJnO KfO GoVoRaT ZaD GarBa Ti... VajNo E KaTo Se oBaRNe6, si4KI dA MaL4a7!
Това, как се държа, зависи изцяло от настроението ми...
такива екстри като 'маска' при мен няма.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
еми...вкъщи съм по-сериозна и се въздържам от псувни и разни изцепки,но нищо друго не се променя![]()
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Пред майка си се държа по-възпитано, отколкото с приятели, но общо взето съм си същата, не смятам, че е нужно да слагам маска, зад която да се крия. Все пак обаче не е редно да се държа с родителите си като с връстници.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Не мисля, че трябва да си слагам някакви маски... Аз съм си аз. Пък и по-добре родителите ми да знаят що за човек съм наистина, отколкото да си изградят някаква представа за мен (например на "кроткото агънце", "послушното детенце" иии т.н.) , която впоследствие да разбия с някоя щура постъпка, нали?! Нямам какво да крия от тях, а и отношенията ни не са съвсем от типа "родител-дете", по-скоро са приятелски - нещо изключително важно (според мен).![]()
И на улицата и у дома съм еднакъв ...![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Горе-долу по един и същи начин с изключение, че не псувам..![]()
♥ ♥ ♥
Аз съм си същата защото не живея с родителите си а с брат ми,но ако те бяха тук нямаше да е така със сигурност!!!!!!!!!!!!Икойто твърди че няма разлика...........хахахаха добре бе прай се ама не пред нас.......
Не слагам никаква маска. Държа се както навън, така и във вкъщи.![]()
Да аз навън съм си естествена ама вкъщи не съм. А и с наще гледам мн да не говора та да не изруся някоя простотия