- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде да ги намеря тези кецове?
Абе деба много ме кефят тези кецове:
Ама не знам къде да ги намеря ... дори марката не им знам. От Пловдив съм, ако някой знае къде ги продават или поне сайт да даде ще е екстра![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
във всеки проклет магазин за обувки можеш да намериш подобни на тези кецове. Единственото, което се иска от теб е да си размърдаш мързеливия задник, да си отлепиш пръстите от клавиатурата и главата от монитора и да се разходиш.
Сега ще питаш за цени нали?
Еми можеш да намериш на цена от 30 до 130лв. , в зависимост от магазините, които разгледаш.
Може ако тоооооооооолкова наистина си закачен, да влезнеш в ибей и да потърсиш там. Има страпно много онлайн магазини и единственото, което се иска от теб е няколко прости движения на ръцете, няколко начукани копчета от клавиатурата и няколко кликания с мишката.
Не е трудно нали?
Let the psycho plays with you...
аз не искам подобни искам същите и не е като да не съм обикалял магазини ама както и да е... питам само за шибаната марка като не я знаеш трай си какво се заяждаш?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Да, извинявай...прав си.
В случая се иска нещо повече от това, което написах. И то е да направиш минимално усилие да напрегнеш мозъчните си клетки, за да прочетеш това, което пише на подметката на кеца....еееех
Отчайващо грозна баница искаш да си купиш.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Препоръчвам ти да спестиш паричките на мама и на тате като не си купуваш тези галоши.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Братя,радвайте се,тая вечер има възкресение на призраци и прочее забравени духове. ^_^
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
абе какъв ви е проблема не мога да разбера ... парите са си мои ще си ги харча както си искам.
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от merediana
![]()
Заради подобно мислене в България има толкова клонинги...
Ами те са непонятна за България марка и освен да си поръчаш от и-бей или някой приятел да ти донесе, ако ще ходи в чужбина.
My heart is broke but I have some glue
в ибей няма проврих специално за мързеливеца, който незнае как се работи с търсачки
Всъщност...хм,няма и почвам да се чудя това добре или не чак толкова добре е.Хм.
Sanity is for the weak
Имам някакви беги спомени как ходя омазан с кръв из София.Нищо конкретно,за съжаление.
Sanity is for the weak
Indeed.
Blood equals win!
Sanity is for the weak
Дааа,като оня виц :
"Кумеее,мани,мани,срам и позор"
"Що така бре?"
"Мани,намериха ми кръв в алкохолната проба"
Sanity is for the weak
И мен мн ще ме кефят да ги видя на някое момче
Иначе виж в аптеката, майна![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...