- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тениски SOUTH PARK
Здравейте! Отдавна си търся тениски на известното децко South park,но така и не мога да си намеря.Намирам , но във амазон.ком .. Искам някакъв български сайт да мога да си поръчам.. Помогнете ми ... Благодаря предварително)
Има по-голяма вероятност бирата да произнесе “карбуратор” от жената.
Направи си в портокал.
Иначе гледах някакви дрехи в "На тъмно" със сауд парк, ама толкова и съм запомнила имаше ли баш тениски. Помня боксерките.![]()
не искам да си правя искам нещо такова http://www.amazon.com/South-Cartman-...9&color_name=xПървоначално написано от Pliok0019
ОБЕСНЯВАМ!
намираш си некой приятел да може добре да борави с фотошоп, той ти прави щампата, качвате я в сайта, правиш си тениската, поръчваш я, плащаш я... аеее сеш се
А бе братле аз ако исках да си направя, нямаше да пускам изобщо тука темПървоначално написано от antiWHAT
сешшш ли се ?...Много добре зная ,че мога да си направя, но искам готова направо...
Човече ти обаче изобщо не четеш какво съм писал под тематаПървоначално написано от antiWHAT
![]()
Готова да ти кажа честно никъде не съм виждала.. с други анимационни герои - да, ама точно такава..
Ти каза, че не искаш да си правиш, ама все пак.. не става ли да помолиш някой приятел, (на) познат, който може да рисува хубаво да ти направи? Така ще стане точно каквато искаш.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
ti obaче не разбра, че нема такива схеми... или плащаш 2 лева за тениска и 20 долара за доставка или ще си правиш!
в тениските дето се правят имат щампи на саут парк, ама не такива каквито искаш... явно.
Ще ти помогна, но първо се научи да пишеш грамотно!![]()
omg..ако тфа ти е проблема, да ти кропна на Ps картинката..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
само 20 долара ли е доставката?!?!?!Първоначално написано от antiWHAT
ако е няма никъв проблем
всъщност зависи от доста неща, примерно, от коя държава ти я пращатПървоначално написано от wentura
![]()
пълен шит май ще се прави мамка муПървоначално написано от antiWHAT
Толко ли не можеш да идеш в някоя шивачна фирма и да си поръчаш? xD
а ти толкова много ли си прост?Първоначално написано от spenZo
С какво тази, която си поръчаш и тази, която си купиш от магазинчето, ще са различни една от друга?!
mindscan
Не знам ..... не ми харесватПървоначално написано от IrrieSkyline