- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Случвало ли ви се е...
zdraveite!mn 4esto mi se vie svqt i imam sarcebiene.obiknoveno imam sarcebiene i svetovartej,kogato se pritesnq mnogo za ne6to,pone predi be6e takava pri4inata,no sega ne moga da namerq obqsnenie.hodih na lekar i mi napraviha izsledvaniq na kravta,no ne nameriha ni6to obezpkoqva6to.nqkoi pat se pol4uva taka ,kogato sam adski izmorena,a za svetovartja ,kogato sam v cikal,no ponqkoga se slu4va prosto ei taka...imala sam momenti,v koito ne sam mojela da di6am ot ostra bolka v sarceto ili v garba.skoro ne mi se e slu4valo...nz na kakvo se dalj..
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
За световъртежа според мен това е от вестиболарния апарат (май така се наричаше) а за сърцето според мен е нормално и ще отимне,щом си ходила на изследвания няма за какво да се притесняваш
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
Не искам да те притеснявам, но в 8ми клас ми откриха некво вродено, но ми се е появило по-късно. Подобно е на НСМ(порок който забавя сърцето).При мен обаче беше мн бързо сърцето. Но само ако страшно продължително те боли иначе е абсолютно нормално това, което казваш. Се пак съм момче и не мога да дам точно мнение по твоя въпрос, но се надявам да няма нищо
Важното е не много време да си трезвен!!!
Живей завинаги в приказката на алкохола!!!
Може да ти е эле метаболиэма или да имаш проблеми с кръвното.Абе има много въэможности,но не подценявай проблема си.Отиди да ти вэемат кръв,кажи оплакванията си и ще иэследват това,което трябва.Така е най-сигурно.Все пак от тук няма как да ти помогнем..
[size=7][b][u]fosse cos
ami na men mi se e slu4valo ama 4ak da ne moga da di6am...ponqkoga kato stana ot nqk1de mi pri4ernqva i imam s1rcebiene i bolki v g1rdite ama...ne mi se slu4va 4esto i ne mislq 4e e seriozno...pone za men de neznam pri teb kak e...
e,dneska pak mi se slu4i tva..mn zle mi be6e i mislq ve4e da otida na doktor ,ne me interesuva,az ne mojeh da di6am,napravoo be6e ujasno...6te si otida az na doktor,4e ne moga pove4e taka
ami hodih predi vreme da mi zvemat krav,no ne ootkriha ni6to obezpokoqva6toПървоначално написано от Presley`n`Sum
ami naprimer,v4era kakto si sedqh i izvednaj vze da mi se vie svqt i psole imah i sarcebieneПървоначално написано от 12345678
ne!Първоначално написано от Insatiable
ходи на кардиолог!