- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми много
Zna4i na 18 sum i mi zakasnqva s sedmica i pove4e i sam raztrevojena..znam kakvo 6te kajete da si napravq test za bremennost samo 4e predi nqkolko meseca mi zakusnq cikala s cql mesec normalno li e spored vas i moje li da se napravi ne6to i ot naprejenie li zakasnqva?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
ami pravila li si skoro seks,smisal smnqva6 li se dali ne si bremenna..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
samo ne si uto4nila pravila li si sex bez prezervativ zada ti zakusnqva ?![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
Ти си вече голяма би трябвало цикъла да ти се нормализира....Най-добре върви на лекар може да имаш някакво нарушение![]()
A po temata,po-dobre pyrvo utochni ot kakvo se pritesnqvash,zashtoto ako v blizkiq edin mesec ne si pravila sex,ne vijdam kakvo ima da se stresirash ?Първоначално написано от Diva4e
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ми ако не се притесняваш от бременност,трябва да ти дойде...пък за секи слу4ай теста си му е майката![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
amii naistina otidi na lekar ako misli6 4e nqma opasnost da si bremenna.. po princip 6tom si na 18 trqbva da ti e normaliziran cikyla , no dobre otidi na lekar za vseki slu4ai uspeh4eta \/
JiVeQ zA uDoVolSvIe , ZaShToTo SyM sYzDaDEnA oT nEGO !!! {}
Случвало се е да ми закъснее с 10 дена и то 2 пъти. Единия път беше на края на учебната година, когато ми се беше събрало много напрежение от контролни, изпитвания и куп други нещ, които имах на главата в този момент. Втория път според мен ми закъсня, защото редовния ежедневен секс, който правех, изведнъж, рязко се съкрати до секс по уикендите, защото така наложиха обстоятелствата. А е всеизвестн факт, че секса регулира цикъла. Помисли дали не е едно от тези неща. Иначе аз ужасно се бях паникьосала. Не заради възможна бременност, защото при мен шансове за забремняване нямаше, а защото когато на такава възраст цикъла прави номера, не е много хубаво и може да означава някоя болест. Цикъла е като индиктор на женското здраве...
Много фактори могат да окажат влияние върху цикъла ти. Ако изключиш бременност (за целта направи тест), помисли си какво друго може да е повлияло - стрес, отслабване, тежък спорт. А за всеки случаш можеш да отидеш и на гинеколог - така или иначе е добре да ходиш на преглед всяка година, дори и без да имаш оплаквания.
Dа забременееш е едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на една жена, така че го приеми и се радвай.
За една жена и е едно от най- хубавите неща , но за една тийнейджърка НЕ Е....Първоначално написано от Rokela
vednaga poseti lekar i 6te si napulno sigorna![]()
Ако си правила секс на скоро си направи тест,ако не си не се притеснявай най-вероятно просто ти е нередовен цикъла![]()
Най-добре отиди на гинеколог,не мисля че е нормално да не ти идва цял месец и да ти закъснява толкова много.Успех от мен и дано ти няма нищо![]()
To4no vtoroto ne6to e blagodarq ti mnogo edva li sum bremenna kato bqh na 15 mi be6e zakasnqlo 3 meseca i si napravih 5-6 testa napraznoПървоначално написано от lLady_MooN_RaiN
![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Радвам се, че съм ти помогнала, защото аз стигнах до този извод, когато вече ми беше дошло. Това е само мой извод, но много логичен според мен...![]()
Така е.Първоначално написано от nestle
П.П Май някой ми краде аватара.
reji venite
psihoПървоначално написано от Ruskia1936