- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, бихте ли спали с девствено момче?
Momi4eta bihte li spali s devstveno mom4ekoeto e primerno na 20-22godini
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Моя приятел беше девствен и се радвам за това , защото нямаше да ми е много приятно ако го беше правил с някоя друга , а тои беше на 18Тфа не е проблем ако си девствен
Не ми е проблем![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ami predpolagam 4e toi niama da mi kaje 4e e devstven predi da sme se opoznali a za da poiskam da go opoznaia zna4i go haresvam.Suotvetno 6tom ve4e sum go haresala i sum go pojelala fakta 4e ne e spal s nikoia niama da me otkaje ot namereniata mi![]()
да.стига да знае какво да прави \/
аЗ СъМ ТоВа кОеТо дЕн и нОщ МеЧтАеШ,нО нИкОгА НяМа дА ИмАш!!!!
Ми да...даже по-добре няма само аз да се срамя при първия път...![]()
![]()
Look, if you had one shot, and one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
*** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария
Da za6to ne![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Хах не ! Първо едва ли има девствени над 22 год. И второ предпочитам някои по опитен....![]()
Спала съм с трима девствени. Единият ме разочарова, а другите двама са единствените засега, с които съм изпитала оргазъм по време на вагинален сексНямам нищо против девствените - идват неориентирани, без предразсъдъци и реална представа какво е секса. Все едно да ми дадат чисто бяло платно и аз мога да изрисувам каквото поискам, какво по-приятно от такава власт
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
щом едно мом4е би спало с девствено моми4е така и едно моми4е би легнало с девствено мом4е.няма нищо лошо или странно.щом двама се оби4ат няма зна4ение кой е девствен и кой не!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Така е, пък и всеки трябва да започне отнякъде. Никой не се ражда научен (или недевствен)Първоначално написано от rihannka
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
zashto ne ? neshto losho ? pone nqma da e nqkoi na 12 deto ne znae kvo da prai... mislq che shtom ima 18-19 godini pone malko se e obrazoval po vuprosa .. a puk i az sum spala samo s 1 momche i to beshe devstveno
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ми да защо не, ще се радвам да съм първата му.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
tvurdo da mnogo e hybavo da si purva na nqkoi a i da ne e osobeno opiten to opita si idva s praktikata![]()
И как се предполага че ще знае какво прави като е девствен.Първоначално написано от cveti_sexy_92
![]()
Eventful past is everclear.
Tvyrdo Da!Ako tova e priqtelqt mi,vyobshte ne bih se zamislqla,zashtoto v sluchaq nqma da e tolkova vajen tozi pyrvi pyt kato sex,ami samoto chuvstvo,che sym mu pyrvata i che ima shans da me pomni dosta dylgo vreme
A i kakto kazaha veche,"Nikoi ne se rajda nauchen" i "Chovek se uchi dokato e jiv",taka che
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Всъщност нямам нищо против... \/ Даже сякаш ще ми е по-удобно и по-сигурно пред момчето. Все още не съм правила секс и смятам да го направя, когато му дойде времето, когато съм наистина готова и го искам, когато смятам, че наистина човекът до мен е този, с когото искам да го направя... И ще ми е дяволски хубаво да знам, че и аз на него съм първата, че и той именно е чакал подходящо момиче, което да го обича и към което да има също толкова силни чувства.
И наистина би ми било гадно да си представям този, с кого ще ми е първият път, с друго момиче...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
не
za6to ne!da si purvata e ne6to hubavo!toi nikoga nqma da te zabravi!!!![]()
Да! Но друг девственик не искам. Просто, защото нямам намерение скоро да имам друг сексуален партньор!
Нали знаеш, че нищо никога не е сигурно.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Eventful past is everclear.
edva li 6te znae kakvo da pravi,no pak e gotino da se po4u6tva6 dominira6tata "u4itelka"Първоначално написано от cveti_sexy_92
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Е, просто казвам какво искам..................дали ще стане зависи и от двама ни, нали?Първоначално написано от FaHrEnHeit
Мда и при мен беше така.Първоначално написано от my_sexy_lover
Собственост на Canis_Dirus