- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре на даскало ли сме?
Ni6to ne kazaha po novinite moje puk i az da ne sum 4ula.Vie znaete li ne6to da li 6te sme na daskalo utre?![]()
По новините казаха че ще се знае след около час..а мойта класна каза че утре няма да учим![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Няма да се учи- стачката продължава!
mmmm az znam 4e utre sme na daskalo![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Аз разбрах,че почваме във вторник,но не съм сигурна...![]()
![]()
Казаха , че след около час ще се разбере със сигурност, но по-голямата част от учителите не били съгласни за прекратяване![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
po novinite kazaha 4e kam 1 4asa 6e stane qsnu oba4e pove4ety u4iteli f sf bili protiv![]()
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
ve4e ni6to ne se znae
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
ами било е на косъм да подпишат и в последния момент са се отказали така че стачката продължава!!!
Стачката продължава за тези,коитУ не са съгласни със споразумениетУ...Не мен ми казаха да следя сайта на гимназията![]()
![]()
![]()
![]()
I Said My Lip Gloss Is Cool, My Lip Gloss Be Poppin'
I'm Standing At My Locker, And All The Boys Keep Stoppin'
Predi malko pro4etoh vyv vestnik 4erno more naistina sta4kata produljava![]()
![]()
Нещо да се знае вече? Аз съм от СМГ, а в сайта нищо не пише още
ЕДИТ: Сега видях горният постМи супер! Само да не взимат от ваканциите тия! Или поне да взимат, но съвсем малко
![]()
xaxaxax nie v pleven pak ne u4im.taka 4e se o4ertava da si prekarame lqtoto v u4i6i6te.................
Браво на даскалите от маоята област! Отхвърлили са предложението! http://www.focus-news.net/ Най-вероятно и другите ще го отхвърлят и тази седмица пак няма да учим.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Абсолютно всички училища ли в Плевен не учат???Първоначално написано от mokka
![]()
охх добре че!аз си проспах писането на съчинение днеска![]()