.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    не,не сме измислени патриоти...обичаме си града и си го защитаваме...това дали е впечатлил някой е без значение,нали сме си русенци...трябва да се подкрепяме..
    ПП не говорим чак толкова меко, а и не забравяй, че във Велико Търново говорят най-правилно,а ние сме на 2-ро място...
    There are times I could come to you and hurt you...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от liesse
    не,не сме измислени патриоти...обичаме си града и си го защитаваме...това дали е впечатлил някой е без значение,нали сме си русенци...трябва да се подкрепяме..
    ПП не говорим чак толкова меко, а и не забравяй, че във Велико Търново говорят най-правилно,а ние сме на 2-ро място...
    на 2-ро ?!?!?
    е как така ... русе е винаги 1-ви, русенци са чистите арийци в България .. най-добрите, руси и красиви от всички, ходили по тези земи!

И кой ще ни го нацепи,ако не е тайна...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    на мен пък ми се четат теми за Русе! Моят роден, любим, невероятен град! Затва и мойте приятели не ги оставам на мира! говоря им за Русе колко по-хубав е от града в който живея! Надявам се да има голямо бъдеще във каквито и да е било области! аз всяко лято и всяка зима съм там и не знаех че се снимат филмиама сега разбрах и ще има за какво да дрънкам на приятелите
    аххаха и плащат доста добре.. за 1 седмица си изкарах пари колколкото иначе за 1 месец
    едит: габи94 къде живееш сега?
    Бравоооо упиййиййи .. изкарал си пари от някаква роля там а?
    Какво игра?!?! Труп!?!?!
    Аре като си толкова дупе ходи сега с парите си купи мозък...тъпо шовинистично прасе!!!

P.S.В София се снимат стотици филми .. ако тръгнем да правим тема за всеки един от тях дали няма да се нафлуди форума?!!?Така де ти вече го правиш!!!
    и тва че в софия се снимат стотици филми, кво?
    от де знаеш че тука не се снимат стотици?
    за да направя тема, едва ли са малко

otherdemension, поне го напиши грамотно - РусЬе а не с "й", а и не мисля, че в русе се говори меко, това че името е близко до Русия или че се намира сравнително близо до Русия например не значи че се говори меко, или може би вие щото говорите "направА" и т.н. и думата "направЯ" (да не казвам "направим" за 1л.ед.число) ви звучи меко...

бил съм селяндурче? ахахахахахахахаха , чакай ще се разплача, че не съм от Шопия
    и не са ми дали 100 лева, ти , СЕЛЯНЧЕ (от където и да си, селянин си по манталитет, както казват тризначките "МАЛИТЕТ")ако изкарваш толкова за 1 месец, други не са така...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    откъдето и да си, където и да се намираш може да си селяндур .. и ти го доказваш
    непрекъснатото ти съревнование с "шопия" те прави наистина жалък
    твойто ако не е избиване на комплекси какво е?
    да виждаш някой друг освен теб и съгражданчетата ти да се излагат наляво и надясно какъв велик град бил русе
    има хора от варна, пловдив .. но да правят толкова теми и да паридат с това?
    а тези градове са доста по-хубави от русе

нооо разбира се всеки си има глава на раменете, кой по-пълна ... кой доста изпразнена
    стана смешен на всички тук с простотията и дебелашкото ти поведение
    а щом следиш и проявите на тризначките ... номер 1 си просто

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    откъдето и да си, където и да се намираш може да си селяндур .. и ти го доказваш
    непрекъснатото ти съревнование с "шопия" те прави наистина жалък
    твойто ако не е избиване на комплекси какво е?
    да виждаш някой друг освен теб и съгражданчетата ти да се излагат наляво и надясно какъв велик град бил русе
    има хора от варна, пловдив .. но да правят толкова теми и да паридат с това?
    а тези градове са доста по-хубави от русе

нооо разбира се всеки си има глава на раменете, кой по-пълна ... кой доста изпразнена
    стана смешен на всички тук с простотията и дебелашкото ти поведение
    а щом следиш и проявите на тризначките ... номер 1 си просто
    1. не им следя поведението, не съм им фен, гледам от време на време телевизия, щом знаеш за тях явно и ти
    2. всеки град си е сам за себе си красив с различни неща
    3. не парадирам, ако това имаш впредвид ("паридат"). Отвори речниците, ако обичаш, ти и всички останали почвате сравненията ("в софия все едно не се снимат 100-тици филми" - цитирам на изуст)
    4. като не те интересува града и квото и да е свързано с него, не те интересува и тва дали става за развиване на киноиндустрия в него - излишен си в тази тема
    5. аз може да съм селяндур, това ще кажат хора, които ме познават, това че пускат не знам си колко теми за русе които те дразнят не знчи че съм селяндур
    това че да кажем 99% от населението в този форум е от софия не означава че тряа да се пише само и единствено за софия, емота (квито в русе няма) или квито и да е други простотии които други хора не ги интересуват (визирам тук и други хора от софия които пишат такива теми, просто мен не ме интересува , не влизам и не се заяждам - направи го и ти с тези които не те бъркат ни най малко)
    6. не казвам колко велик град е Русе, това че ти може би се съревноваваш с това е отделен въпрос, просто казах 1 факт, който явно те е побъркал от завист, русе си ми ахресва такъф какъфто си е(като изключим множеството задръствания с часове тая година (с които градът почва да прилича на "любимата на всички Шопия") , заради чужденци и не само, които бяха мираж до сега)
    7. на всеки главата тежи еднакво (визирам тва че имаш впредвид кой колко е умен - съжалявам че ще те разочаровам, но и да си умен и да си прост , главата ти тежиеднакво, зависи колко си умен от броя на мозъчните ти гънки и т.н. прочти малко литература) и т.н. не ми се спори, щото само те излагам а ми е жал колко си жалък и още колко жалък те правя...

П.П. никой да не се заяжда за правописните грешки (сигурен съм веднага някой ще се хвани за това поради липса на друго), предупреждавам не съм се старал, нямам нерви за това

Мега фен Аватара на Blab
    Ох, стига бе, деца!
    Няма нищо лошо, че си харесват града, аз пък твърде рядко се "влюбвам" в София...
    И какво, може и да се снимат филми, невъзможно ли ви звучи?Оставете момчето да се радва на воля, безсмислено е това... "заяждане"...

ПП:Т'ва "шоп" е тоооолкова противно, че не е истина. + т'ва, малко са хората, които говорят правилно, за жалост.(дори журналистите, актьорите, политиците не знаят български )

Мега фен
    Град
    Utopia..
    7. на всеки главата тежи еднакво (визирам тва че имаш впредвид кой колко е умен - съжалявам че ще те разочаровам, но и да си умен и да си прост , главата ти тежиеднакво, зависи колко си умен от броя на мозъчните ти гънки и т.н. прочти малко литература) и т.н. не ми се спори, щото само те излагам а ми е жал колко си жалък и още колко жалък те правя... Angel

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider

Селянин не е географско понятие

Въпреки, всъщност, че се имам за такъв.
    И на такъв приличаш! :P

btw, OtherDimension, аватара ти е....
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

ruse e edin mnogo hubav grad koito se razviva vse pove4e i pove4e,taka 4e s nqmate nikvo pravo da go obijdate.moga da kaja 4e v sofiq se sre6tat samo 2 tipa hora - selqnduri i sp naduti hora!i nie RUSENCI 6te si prikazvame kakto si iskame i kvi ste vie 4e 6te ni dyrjite smetka ili 6te ni oprekvate,q si gledaite rabotata be! DA JIVEQT RUSENCI
    The Good Girl Gone Bad !

ставаме все повече и повече.. добре дошла,erotica

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от erotica
    ruse e edin mnogo hubav grad koito se razviva vse pove4e i pove4e,taka 4e s nqmate nikvo pravo da go obijdate.moga da kaja 4e v sofiq se sre6tat samo 2 tipa hora - selqnduri i sp naduti hora!i nie RUSENCI 6te si prikazvame kakto si iskame i kvi ste vie 4e 6te ni dyrjite smetka ili 6te ni oprekvate,q si gledaite rabotata be! DA JIVEQT RUSENCI
    По същата логика ти защо ни разделяш на типажи и защо ни казваш кво да приказваме?
    След като ние нямаме прави да ви акзваме кво да правите и да приказвате, така и вие нямате тва право, следователно си противоречиш!

Guest
    Ба, ако в Търново се говори най-правилно, спирам да ползвам езика ни :/

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    vodoГейче_m разсъждаваш като пълен инфантил!!!

О!Да...забравих....ти си пълен шовинист и хейтър!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Всички дето се заяждате с темате сте такива селяндури,че няма на къде...Отскоро съм във форума и не искам да се карам,но просто това е истината...Като не искате да четете за Русе чети друго бе...Да не е задължително?Русе наистина не е много известен град,но вярно е снимат се филми...Сега се снима един италянски...Ми нормално е да се снима в онази шибана столица...Според мен пък тя е тъпа щото е такава селения там и навалица....Не си обичам града,но си го защитавам...Аре в следващите теми не пишете..Става ли?Все пак не ви бърка за Русе,нормално е и да не четете и пишете за него...<_<
    London Tipton

Мега фен
    Град
    Utopia..
    да казваш на някой селяндур, а да използваш думи като "италЯнски" е нахално

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    да казваш на някой селяндур, а да използваш думи като "италЯнски" е нахално
    на мен "селения" повече ми хареса

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Всички дето се заяждате с темате сте такива селяндури,че няма на къде...Отскоро съм във форума и не искам да се карам,но просто това е истината...Като не искате да четете за Русе чети друго бе...Да не е задължително?Русе наистина не е много известен град,но вярно е снимат се филми...Сега се снима един италянски...Ми нормално е да се снима в онази шибана столица...Според мен пък тя е тъпа щото е такава селения там и навалица....Не си обичам града,но си го защитавам...Аре в следващите теми не пишете..Става ли?Все пак не ви бърка за Русе,нормално е и да не четете и пишете за него...<_<
    ...опаааа, русенци ще ни бият!
    Няма пък!Ще чета темите за Русе и ще се заяждам с вас!...ПЪК!

Re: Киноиндустрията в Русе

Ако не е София vs Провинцията, ще е София vs Част от Провинцията...
    Ама и вие 'русенци' си го просите с т'ва високомерното поведение и наглия си (на места) тон, така че не се чудете 'що ви нападат и иронизират... пхах
    Хубаво е да отбелязвате положителните страни на града си, но на моменти наистина става вече смешно пхах.

Пък и защо Русе да е първият град в страната, където има кинопрожекция? ...че чак и 7мия в света у0у (Сега е момента да изтъкна, че Варна до 2013год ще стане един от десетте най-красиви града в Европа! не, не, няма да го напрвя, защото и аз докато не видя с очите си т'ва 'чудо' няма да го повярвам )
    Поздравления за снимките, но поне да беше казал нещо за тоя филм к'ъв е, що е, дърво ли го играеш, пано... нещо друго? "Отивам на снимки" звучи само високопарно и твърде общо... нищо конкретно не казваш...
    Русе - Холивуд на Балканите?! Ъ...?! Нищо лично към града, ама...

Бас държа, че ако и във Видин имаше Дунав мост, там щеше да е 2рия Холивуд, но уви... Видин нямат толкова късмет... или поне не още
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Русе

Re: Киноиндустрията в Русе

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ако не е София vs Провинцията, ще е София vs Част от Провинцията...
    Ама и вие 'русенци' си го просите с т'ва високомерното поведение и наглия си (на места) тон, така че не се чудете 'що ви нападат и иронизират... пхах
    Хубаво е да отбелязвате положителните страни на града си, но на моменти наистина става вече смешно пхах.

Пък и защо Русе да е първият град в страната, където има кинопрожекция? ...че чак и 7мия в света у0у (Сега е момента да изтъкна, че Варна до 2013год ще стане един от десетте най-красиви града в Европа! не, не, няма да го напрвя, защото и аз докато не видя с очите си т'ва 'чудо' няма да го повярвам )
    Поздравления за снимките, но поне да беше казал нещо за тоя филм к'ъв е, що е, дърво ли го играеш, пано... нещо друго? "Отивам на снимки" звучи само високопарно и твърде общо... нищо конкретно не казваш...
    Русе - Холивуд на Балканите?! Ъ...?! Нищо лично към града, ама...

Бас държа, че ако и във Видин имаше Дунав мост, там щеше да е 2рия Холивуд, но уви... Видин нямат толкова късмет... или поне не още
    "Пък и защо Русе да е първият град в страната, където има кинопрожекция? ...че чак и 7мия в света у0у "

pro4eti istoriq i 6te si dokaje6 4e e taka... kakt oi za mnogo drugi ne6ta 4e e parvi v stranata i t.n. no nqma da izbrtoqvam za6toto individi kato exploitedteen 6te me obvini v nqkoi ne6ta, kakto go napravi ve4e
    kato ne vqrva6, np, no kato 4ovek ne e proveril informaciqta ne moje da go otri4a ili potvarjdava...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Защо направо не заключите темата, аз така щях да направя.
    Пълните форума с тъпотии.
    vodolei4e_m, не те знам какъв си, статист ли си, изгряваща болувудска звезда ли си..., обаче си много смешен. Слез на земята, докато е време. Още си малък, простено ти е. Но когато пораснеш.., тогава става лошо.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Прав си!Оставям селяните да си се карат(говоря за софиянците)...
    London Tipton

Мега фен Аватара на Blab
    тоя лаф бил 'но'о популярен, бе

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Прав си!Оставям селяните да си се карат(говоря за софиянците)...

ти и звездата отгоре слушайте кака ви бънгъл

Град
    Русе
    аз не мога да разбера що си мислите, че съм звезда , като съм бил някъв прост статист в някъв "прост" филм? Тва, че примерно ми тряат пари за дадено нещо, и съм се навил, щото бързо се изкарват по тоя начин за кратко време, не мисля, че е проблем?
    а колкото до пренебрежителното отношение на хора от други градове (най-вече София... ).. хах... само мога да ви се смея.... Самочувствието на 1 човек ,не идва от града , в който живееш , както каза exploitedteen(чак да не повярвам, че съм на 1 мнение с него..), а от това какво представлява 1 личност... еми... ХАХ , повечето от хората, които писаха в тази тема.. еми.. не мисля, че имате повод за самочувствие от самите себе си..(вие си знаете...) тва кво съм напрайл аз и си имам самочувствието, не мисля, че е тема на коментар...

ИЗВОД: ХА-ХА-ХА
    П.П. exploitedteen, въпреки че много много не ми понасят повечето от твоите постове, оценявам, че си прав в повечето случаи, и си ми спечелил уважението, не става въпрос за тази тема, а като цяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си