- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Киноиндустрията в Русе
1. не им следя поведението, не съм им фен, гледам от време на време телевизия, щом знаеш за тях явно и тиПървоначално написано от OtherDimension
2. всеки град си е сам за себе си красив с различни неща
3. не парадирам, ако това имаш впредвид ("паридат"). Отвори речниците, ако обичаш, ти и всички останали почвате сравненията ("в софия все едно не се снимат 100-тици филми" - цитирам на изуст)
4. като не те интересува града и квото и да е свързано с него, не те интересува и тва дали става за развиване на киноиндустрия в него - излишен си в тази тема
5. аз може да съм селяндур, това ще кажат хора, които ме познават, това че пускат не знам си колко теми за русе които те дразнят не знчи че съм селяндур
това че да кажем 99% от населението в този форум е от софия не означава че тряа да се пише само и единствено за софия, емота (квито в русе няма) или квито и да е други простотии които други хора не ги интересуват (визирам тук и други хора от софия които пишат такива теми, просто мен не ме интересува , не влизам и не се заяждам - направи го и ти с тези които не те бъркат ни най малко)
6. не казвам колко велик град е Русе, това че ти може би се съревноваваш с това е отделен въпрос, просто казах 1 факт, който явно те е побъркал от завист, русе си ми ахресва такъф какъфто си е(като изключим множеството задръствания с часове тая година (с които градът почва да прилича на "любимата на всички Шопия") , заради чужденци и не само, които бяха мираж до сега)
7. на всеки главата тежи еднакво (визирам тва че имаш впредвид кой колко е умен - съжалявам че ще те разочаровам, но и да си умен и да си прост , главата ти тежиеднакво, зависи колко си умен от броя на мозъчните ти гънки и т.н. прочти малко литература) и т.н. не ми се спори, щото само те излагам а ми е жал колко си жалък и още колко жалък те правя...
П.П. никой да не се заяжда за правописните грешки (сигурен съм веднага някой ще се хвани за това поради липса на друго), предупреждавам не съм се старал, нямам нерви за това