- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подплънки?
Какво мислите за подплънките,какво ви е мнението за хората,които ги носят?А вие носите ли?
mi mislq 4e e mn tapo da nosi6 podplanki za6to da go pravi6 ioli si ima6 biust ili nqma6 NZ taka mislq az pak nz za drugite![]()
mi 4esny kazany koitu si ima hubav bust neka ama takiva katu men sus malka grudna obikolka im se nalaga da nosqt podplunki ne mn golemi no vse pak![]()
![]()
p.p mn bih iskala i moite da sa po golemi ama nqaa kak![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
Ами аз лично не нося. Но какво да мисля за тях..сигурно се харесват повече с![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Аз лично не нося такова нещо, не че съм много надарена де. По принцип нямам нищо против момичетата които ги слагат, но съм чувала много подигравки от страна на момчетата. Представи си едно момче да свали сутиена на някое момиче и ... а изненада - циците били дунапренени. Та не мисля, че трябва да си тикаш такива неща - просто бъди себе си
![]()
mi az nqmam ni6to protiv horata, koito nosqt podplunki.tova e li4en izbor.
Аз не нося...![]()
Но нямам нищо против подплънките...
ем..и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от krisi_bep
![]()
За какви подплънки по-точно става на дума?
Ако е за сутиените с подплънки не нося такива ... :P
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Аз също не нося и не мисля да си слагам някога![]()
За мен колкото и малки цици да имаш,е по-добре да си "ги носиш",отколкото да слагаш подплънки и т.н.Пък и ако си на 12-17 години все още имаш да се развиваш и е безсмислено да си слагаш глупости в сутиена![]()
И както каза LuCiFer`s AngeL много е гадно момчетата да разберат че носиш![]()
На мен не ми се налага да нося подплънки, но не виждам нищо лошо в това да се носят. Ако това те кара да се чувстваш по-добре... Имам позната, която носи по две подплънки в сутиена си и пак й изглеждат малки. Въпрос на избор е.![]()
az si xaresvam biusta i ne nosq,no nqmam ni6to protiv podplunkite 6tom se nalaga
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
xaxaxa..abe nqmam protiv noseneto.hubavo gi nosi6 mi ako se razgore6ti6 s nqkoi pi4,kvo 6e stane?xaxaxa![]()
Не нося.Не виждам смисъл,квото имам тва е.Няма смисъл да се правя на квото не съм![]()
моите сутиени всичките имат някакви подплънки ..![]()
![]()
аз не нося не ми трябват :P не одобрявам носенето им но някои хора с малък бюст си избиват комплекси де д знам![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
и аз съм на същото мнение.. аз не нося подплъкни и не мисля да слагам скоро времеПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Грозно е.
Не съм от най-надарените, даже бих казала, че съм от ощетените, но въпреки това не нося.
Колкото - толкова.
Не е толкова фатално.![]()
мии и аз не нося амм имам фр които носят![]()
Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
мн неловко се получава една от моя клас си беше напъхала такива и си4ки момчета точеха лиги и на една екскурзия тя се преоблича и един флиза и седи катоа тя мн яко се здуха [-o< обаче сички др момичета мн се кефеха и се изпонатръшкахме от смях
![]()
Не си падам по подплънките за кво да нося сутиен като не моа да го изпълвам и ще нося хиляди подплънки..супер тъпо е ако нямаш нужда от сутиен не носиш,вместо да ръгаш глупости..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Spored men podplunkite trqbva da sa vupros na li4en izbor.Az li4no ne nosq,smqtam,che nqmam nujda,no lipsata na biust pri nqkoi momi4eta,gi kara da ne se 4uvstvat uvereni,taka che,ako tova nqkak si vdiga samo4uvstvieto na horata,koito imat nujda i ne se pritesnqvat,che taka zalugvat drugite i samite sebe si,az nqmam nishto protiv![]()