- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стачката продължава
Учители не приемат споразумението на правителството
29 октомври 2007 | 14:57 | Агенция "Фокус"
София. Като цяло българското учителство не даде мандат на предложението на правителството. Това заяви Анна Ананиева, учител по английски език в столично училище, по време на почивката от заседанието на учителските синдикати, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Ананиева обясни, че председателят на образователния синдикат към КТ “Подкрепа” Крум Крумов е казал по време на срещата, че резултатът като цяло е, че българското учителство не дава мандат на предложението на правителството.
В момента се обобщава крайният резултат от мнението на учителите в страната относно проектоспоразумението. Ананиева посочи, че синдикални областни координатори са докладвали за брой учители от дадено учители, а други за цели градове, трети – за области. От това произлиза затруднение при отчитането на обобщи мнение на учителите в страната.
Ананиева каза още, че, ако учителите се съгласят да приемат предложеното от правителството, ще е предателство и отстъпление от първоначалните им искания, които включват увеличение на заплатите поне три пъти по 20%. Ананиева посочи, че няма гарант от правителството за предложената сума и отбеляза като грешка на синдикатите това, че не се обвързва стойността на началната работна заплата на учителите с минималната работна заплата за страната.
“Един млад учител трябва да започва работата със заплата в размер на поне две и половина минимални работни заплати”, посочи Ананиева.
Десислава АНТОВА
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
вече е 100% сигурно
http://news.ibox.bg/news/id_836766033
tui sigrno li e
?
![]()
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
Нямам думи... учебната година отива на кино![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
дам, сигурно е. Освен ако твойто училище не се отказва...Първоначално написано от Em0o_pRinCe§s
![]()
До края на седмицата няма да се учи утре няма и сряда в четвъртък 1 ноември ден на будителите и петък отпуска![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
КУР ЗА ВЪЛЧАНННННННННННННННННННН ННННННННННННН
УРАААААААААААААААААААА
ПОБЕДАААААААААА
АХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХА
КУР ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО И РОДИТЕЛИТЕ , ДА ЖИВЕЯТ СТАЧКАТА И УЧИТЕЛИТЕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КУР ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО И РОДИТЕЛИТЕ , ДА ЖИВЕЯТ СТАЧКАТА И УЧИТЕЛИТЕ !!!КУР ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО И РОДИТЕЛИТЕ , ДА ЖИВЕЯТ СТАЧКАТА И УЧИТЕЛИТЕ !!!КУР ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО И РОДИТЕЛИТЕ , ДА ЖИВЕЯТ СТАЧКАТА И УЧИТЕЛИТЕ !!!КУР ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО И РОДИТЕЛИТЕ , ДА ЖИВЕЯТ СТАЧКАТА И УЧИТЕЛИТЕ !!!
Провалиха годината![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..............
А като свърши стачката какво ще правите?![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
=D> =D> =D>
Ще ходя на балПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
и после матуриииииии =D>
Е нали казаха по новините,че стачка вече няма да има??? Ние си ходиме на даскало нормално,а и наще даскали стачкуват и не си губиме от ваканциитееееее!!! :P :P :P :P :P Ляляляляляля :P :P :P :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
хахах и аз ходя на училище ама само за English![]()
![]()
![]()
![]()
иначе дано ни се провали годината ше бъде PERFECT!!!
Да бе и после ще изкарам изпитите др пътПървоначално написано от State oF MinD
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
за миг ми изпълнихте душата с щастиеи преди малко реших да проверя дали е истина обадих се на класната и тя утре сте на училище
ама не се знае дали ще караме сички часове
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
Стачка до дупка! Учителите не са съгласни с властта
29.10.2007 16:47
Стачка до дупка! Учителите не са съгласни с властта
Продължава безсрочната ефективна стачка.
Без да са окончателно обработени всички данни от цялата страна, около 55% от стачкуващите учители не одобряват предложението за споразумение на правителството, съобщи Николай Николов, говорител на Стачния комитет.
В провинцията 47,07% от учителите одобряват споразумението, а 52,93% са против.
В София град 25% одобряват споразумението, а 75% - не.
Продължава безсрочната ефективна стачка, категоричен е Николов.
Той съобщи още, че веднага се събира стачният комитет, за да предприеме нова стратегия след решението на учителите от страната.
Той не изключи вероятността отново синдикатите да предложат вариант на споразумение.