- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стачката продължава
Повече пари просто няма да им дадат, ма тяхна си работа.![]()
Много жалко... Тази стачка няма да свърши скоро![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa i nii trqa6e da ne u4im ama klasnata se ibadi i kaza 4e utre na daskalo![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
yfff taa stachka nachi...predpo4itam sq da y4a...a ne vakanciite...i cialo lqto
![]()
![]()
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
yfff taa stachka nachi...predpo4itam sq da y4a...a ne vakanciite...i cialo lqto
![]()
![]()
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
e nali nqkoi u4ili6ta ne sa prieli sporazumenieto koi sa tezi u4ili6ta?
a koi sa prieli ne vsi4ki gradove produljavat
Областите Видин и Враца са приели спорозумението
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Всичко беше предизборно. Това предложение беше отхвърлено още преди 2 седмици
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Тия ни ебаха първия срок обаче... =D>
Първоначално написано от Anf3tamin4o
И другите области продължават стачката?![]()
Пффф, то не бяха стачки, то не бе чудо!
Тази седмица не се очертава да тръгнем на даскало....
Дано поне другата тръгнем, че ми писна!
Ние утре сме си с нормални часове на училище. Нащо даскало спира със стачката![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Tуку во звъннах на класната и ми отговор,че стачката е прекратена за нашето у-ще,въпреки че не е от гореспоменатите области.Във В.Търново Ег ще учи.![]()
Хах, аз си уча, а после да ви видя, когато имате по 2-3-4 дена ваканции...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Yeeeee SuPeEeEeR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
лошо ,мнохо лошо! Знаех че така ще стане и сега на 24.12 и на 31.12 ще сме на даскало!
Как може да се радвате сега е кеф ама като учим събота и имаме 2 дена ваканция да ви видя как ще се кефите.
Да, такае. Хората тук са твърде недорасли, за да оценяват трезво ситуациите.Първоначално написано от halino0r
^Хората много добре знаят през кои телесни части ше им излезе стачката. Всеки си преценява за себе си. Вместо да седна да се тръшкам ще се наслаждавам на ситуацията, никой не ме спира да седна да уча, ако искам сядам, ако не-не.
Прав си- всеки решава сам за себе си, но това не ми пречи да се дразня на хора, които казват нещо от сорта "Оуу, БаСи, ЯкУтУууУу, нЯа ДаСкАлУу".Първоначално написано от the empress
После и учениците ще застачкуват и няма да учимеееееее.Ама аз не мога да ви разбера как ви е кеф да не учите.Аз ако по цял ден се шлая насам-натам ще откача бе хора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...