- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стачката продължава
До вчера бях много добре .. ние учихме и поне знаех че няма да ми отиде ваканцията .. но от днекса наще и те стачкуват и закфо .. ся каф му е смисъла .. Повечето училища още не са почнали ние вече и сумати материал зехме .. каф е смисала сега да спираме .. мен ку питате предпочитам да съм на даскало сег а.. вместо да ходя на ден за по 1 час![]()
Тука си права.Прав си- всеки решава сам за себе си, но това не ми пречи да се дразня на хора, които казват нещо от сорта "Оуу, БаСи, ЯкУтУууУу, нЯа ДаСкАлУу".
*Момиче съм.Ще взема да го сменя тоя аватар...
![]()
Това, че си момиче е страхотно, а аватара може да не го сменяш, но пиши в подписа-момиче съм!! :PПървоначално написано от the empress
Братовчед ми днес е на училище ... нали в София стачката продължава ?![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Да,но за всяко училище си е индивидуално :PПървоначално написано от alek200
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ще ни кажиш ли от къде си и къде учиш, че в 33то ставало нещо подобно, пък при нас не се чува нищо.Първоначално написано от malko mace
Az sym na daskalo. Nai-nakraq. V kraina smetka trqbva da se u4i kakvoto i da si govorim![]()
Memento moriendum esse!
Да бе...точно тогава не вярвам...все пак Коледа е семеен празник...остава и църквата да се вдигне и така хахаПървоначално написано от kahn
![]()
^Santra^ моля те намали си подписаА по темата нашето училище май е единственото което въобще не е стачкувало, но казаха че ако има още дяве седмици стачка ще има и нулева година..за всички. Тогава дали няма да сме преебани
Наистина учителските заплати са смешно малки, но вече стават нагли... Повече пари така или иначе няма да получат?!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
О боже!Никой няма да ви вземе съботите нито от ваканциите.Това го каза нашия директор даже.Дори когато стачкуват учителите стоят в училище.А ако трябва да се отучва трябва да им се плаша за допълнителен труд.То за заплати няма пари а пък за друго да не говорим.Замислете се малко!Не вярвайте на всичко,което чуете!Първоначално написано от halino0r
Next Time I`ll be True...
искам на училищееееееееееееее![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
хах аз пък се моля да стане нешо да ни отменят годината...толкове планове имам чее..![]()
....като?Да си пропилееш година от живота? Сууупер...Първоначално написано от Pit Of SnakeS
Аман от повърхностни изказвания!Първоначално написано от Pit Of SnakeS
Повърхностни изказвания, ама и аз се моля така да стане.Не за друго, а защото трябва да наваксвам с английския, 11-ти клас съм, а разбирам съвсем малко.Какво ще правя?Една година е добре, ако отделя.А така, като сме на даскало - уча два езика, другите уроци и английския няма как.Така че недей да говориш, всеки си има причини, а моята не мисля, че е маловажна.
Ами айде тогава, защото не си учила английски, или защото не са ти се паднали свестни учители да се провали кандидат - студентската кампания тази година и седмокласниците също да бъдат прецакани. Когато има ясно изграден процес, всяка една промяна в него води до сътресения.Първоначално написано от koalka
+1Първоначално написано от ^Santra^
В крайна сметка ако ти е чак толкова належащо си има начини, вечерни курсове и т.н. Но заради това че има хора с планове или други които имат нужда от повече време не означава, че живота на хиляди ученици трябва да се обърква. Наистина има адски натоварени хора, но не сме единствени на света.
Az ot vtornik sum na daskalooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
От 5 ноември спира ефективната стачка
БГНЕС - 02 Ноември 16:12
От 5 ноември се прекратяват ефективните стачни действия в образованието. Това съобщи председателят към Синдикат“Образование“ към КТ“Подкрепа“ Крум Крумов, предаде репортер на БГНЕС.
Запазва се стачната готовност и възможността за предприемане на всички разрешени от закона протестни действия в защита на справедливите искания за българското образование. Синдикатите ще проведат срещи с комисията по образование и наука и комисията по бюджет и финанси в парламента за обсъждане средствата за образование в Бюджет 2008. Около тези решения са се обединили и трите учителски синдиката. /БГНЕС
Всички от вторник сте на училище!
блях не ми се почва даскало...ама нищо тъкмо във Вторник ще видя дали не се е срутило че не съм стигала до там от 24 СептемвриПървоначално написано от doctors
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
блях не ми се почва даскало...ама нищо тъкмо във Вторник ще видя дали не се е срутило че не съм стигала до там от 24 СептемвриПървоначално написано от doctors
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Последната новина:
http://www.dnes.bg/article.php?id=43266
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face