.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    До вчера бях много добре .. ние учихме и поне знаех че няма да ми отиде ваканцията .. но от днекса наще и те стачкуват и закфо .. ся каф му е смисъла .. Повечето училища още не са почнали ние вече и сумати материал зехме .. каф е смисала сега да спираме .. мен ку питате предпочитам да съм на даскало сег а.. вместо да ходя на ден за по 1 час
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Прав си- всеки решава сам за себе си, но това не ми пречи да се дразня на хора, които казват нещо от сорта "Оуу, БаСи, ЯкУтУууУу, нЯа ДаСкАлУу".
    Тука си права.

*Момиче съм. Ще взема да го сменя тоя аватар...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the empress
    Прав си- всеки решава сам за себе си, но това не ми пречи да се дразня на хора, които казват нещо от сорта "Оуу, БаСи, ЯкУтУууУу, нЯа ДаСкАлУу".
    Тука си права.

*Момиче съм. Ще взема да го сменя тоя аватар...
    Това, че си момиче е страхотно, а аватара може да не го сменяш, но пиши в подписа-момиче съм!! :P

Братовчед ми днес е на училище ... нали в София стачката продължава ?
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от alek200
    Братовчед ми днес е на училище ... нали в София стачката продължава ?
    Да,но за всяко училище си е индивидуално :P
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ние пък от петък сме на училище... Нямаше да ходя,но майка ми ми вдигна луд скандал,че трябвало да отида...Цяла вечер ревах... А тя даже има извинителни бележки! Още по-голяма трагедия е,че в петък вечерта трябваше да ходя на концерт,а сега... Смятах в събота вечер на диско,ам с т'ва даскалООО...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Ние пък от петък сме на училище... Нямаше да ходя,но майка ми ми вдигна луд скандал,че трябвало да отида...Цяла вечер ревах... А тя даже има извинителни бележки! Още по-голяма трагедия е,че в петък вечерта трябваше да ходя на концерт,а сега... Смятах в събота вечер на диско,ам с т'ва даскалООО...
    Ще ни кажиш ли от къде си и къде учиш, че в 33то ставало нещо подобно, пък при нас не се чува нищо.

Az sym na daskalo. Nai-nakraq. V kraina smetka trqbva da se u4i kakvoto i da si govorim
    Memento moriendum esse!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Ще ни кажиш ли от къде си и къде учиш, че в 33то ставало нещо подобно, пък при нас не се чува нищо.
    Oт София съм,но не уча в 33-то...Аз още съм в основно у-ще,защото съм 7-ми клас. Училището ми е 120.

Цитирай Първоначално написано от kahn
    лошо ,мнохо лошо! Знаех че така ще стане и сега на 24.12 и на 31.12 ще сме на даскало!
    Да бе...точно тогава не вярвам...все пак Коледа е семеен празник...остава и църквата да се вдигне и така хаха

^Santra^ моля те намали си подписа А по темата нашето училище май е единственото което въобще не е стачкувало, но казаха че ако има още дяве седмици стачка ще има и нулева година..за всички. Тогава дали няма да сме преебани Наистина учителските заплати са смешно малки, но вече стават нагли... Повече пари така или иначе няма да получат?!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Как може да се радвате сега е кеф ама като учим събота и имаме 2 дена ваканция да ви видя как ще се кефите.
    О боже!Никой няма да ви вземе съботите нито от ваканциите.Това го каза нашия директор даже.Дори когато стачкуват учителите стоят в училище.А ако трябва да се отучва трябва да им се плаша за допълнителен труд.То за заплати няма пари а пък за друго да не говорим.Замислете се малко!Не вярвайте на всичко,което чуете!
    Next Time I`ll be True...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    искам на училищееееееееееееее
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен
    хах аз пък се моля да стане нешо да ни отменят годината...толкове планове имам чее..

Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    хах аз пък се моля да стане нешо да ни отменят годината...толкове планове имам чее..
    ....като?Да си пропилееш година от живота? Сууупер...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    Аман от повърхностни изказвания!

Мега фен Аватара на koalka
    Повърхностни изказвания, ама и аз се моля така да стане.Не за друго, а защото трябва да наваксвам с английския, 11-ти клас съм, а разбирам съвсем малко.Какво ще правя?Една година е добре, ако отделя.А така, като сме на даскало - уча два езика, другите уроци и английския няма как.Така че недей да говориш, всеки си има причини, а моята не мисля, че е маловажна.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Повърхностни изказвания, ама и аз се моля така да стане.Не за друго, а защото трябва да наваксвам с английския, 11-ти клас съм, а разбирам съвсем малко.Какво ще правя?Една година е добре, ако отделя.А така, като сме на даскало - уча два езика, другите уроци и английския няма как.Така че недей да говориш, всеки си има причини, а моята не мисля, че е маловажна.
    Ами айде тогава, защото не си учила английски, или защото не са ти се паднали свестни учители да се провали кандидат - студентската кампания тази година и седмокласниците също да бъдат прецакани. Когато има ясно изграден процес, всяка една промяна в него води до сътресения.

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами айде тогава, защото не си учила английски, или защото не са ти се паднали свестни учители да се провали кандидат - студентската кампания тази година и седмокласниците също да бъдат прецакани. Когато има ясно изграден процес, всяка една промяна в него води до сътресения.
    +1
    В крайна сметка ако ти е чак толкова належащо си има начини, вечерни курсове и т.н. Но заради това че има хора с планове или други които имат нужда от повече време не означава, че живота на хиляди ученици трябва да се обърква. Наистина има адски натоварени хора, но не сме единствени на света.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Az ot vtornik sum na daskalooooo
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

От 5 ноември спира ефективната стачка
    БГНЕС - 02 Ноември 16:12
    От 5 ноември се прекратяват ефективните стачни действия в образованието. Това съобщи председателят към Синдикат“Образование“ към КТ“Подкрепа“ Крум Крумов, предаде репортер на БГНЕС.
    Запазва се стачната готовност и възможността за предприемане на всички разрешени от закона протестни действия в защита на справедливите искания за българското образование. Синдикатите ще проведат срещи с комисията по образование и наука и комисията по бюджет и финанси в парламента за обсъждане средствата за образование в Бюджет 2008. Около тези решения са се обединили и трите учителски синдиката. /БГНЕС

Всички от вторник сте на училище!

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от doctors
    блях не ми се почва даскало...ама нищо тъкмо във Вторник ще видя дали не се е срутило че не съм стигала до там от 24 Септември
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от doctors
    блях не ми се почва даскало...ама нищо тъкмо във Вторник ще видя дали не се е срутило че не съм стигала до там от 24 Септември
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Последната новина:
    http://www.dnes.bg/article.php?id=43266
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си