.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Големи ядове имам с родителите ми :(

Здравейте, много бих искала да получа някакъв съвет, защото вече наистина не знам какво да правя!!! Имам сериозна връзка с едно момче, от 3 години сме заедно и нещата между мен и него и между нас и родителите ми са много сурови. Всичко започна съвсем нормално. Запознах го с нашите на 14ят ми ройден ден. Много ме беше страх как ще реагират и двете страни, понеже бях малка, но уви всичко мина по мед и масло. Но ето, че сега нещата не са толкова розови колкото си ги представях. Родителите ми вместо да са спокоини, че имам сериозен, добър и най- вече отговорен човек до себе си, те постоянно ме контролират и ни ограничават нас двамата във всяко едно отношение. Значи те винаги са искали да знаят аз с кого излизам и т.н но ето, че сега когато знаят с кой съм, знаят, че правим секс, знаят всичко, понеже аз им споделям всичко, те не са доволни и нещата са наопаки Почнаха изобщо да не харесват приятеля ми, макар че той е страхотен човек ( не го говоря понеже е мое гадже, това го говорят страшно много хора - познати и непознати, всички го харесват). просто родителите ми са доста консервативни в това отношение и имат много старомодни разбирания за тези неща.Те са свикнали да ме контролират, понеже аз цял живот правя всичко, което те кажат (дори и да не ми харесва) пак го правя, защото винаги съм гледала на тях да им угодя! Сега когато видях, че нещата не може да продължават така и реших да взема нешата под мой контрол те твърдят, че никога не съм ги слушала, че аз не ги уважавам, че нямам мурал и т.н Вместо да са спокоини, че аз сам момиче на 17 почти 18 години и имам сериозна връзка, те само повтарят как за мен най-важното е да уча. Ами аз мога да ви каза, че сам отличана ученичка и успеха ми е 6:00, но те пак не са доволни, не мога просто да ги убедя, че тази връзка и конкретно тожа момче не ми пречи изобщо на нищо, мапротив той страшно много ми помага във всяко едно отношение. Искам родителите ми да разберат, че съм достатъчно отговорня и зряла личност (поне за годините ми) и мога да се справя с трудностите в живота. Да, аз винаги ще си остана тяхното малко момиченце, но единственото което искам от тях е да проявят разбирателство и подкрепа. за тези три години и половина, в които аз имам сериозна връзка те не си и направиха труда да опознаят човека до мен. Те смятат, че той е мнохо глупав и много безотговорен. Цъщо така смятат, че аз съм много по-умна от него и рано или кесно (понеже аз съм им казала, че това е човекът закогото ще се мъжа) когато заживеем заедно аз ще нося по-голяма отговорност за това семейство и ще ми е много трудно. Не мога да ги убедя, че колкото и дами е трудно аз ще се справя по-точно двамата с него ще се справим със всичко!!! Имаме разлика аз и моя приятел 8 години. На пръв поглед всеки ще възкликне и ще каже, че това е доста сериозна разлика, но в днешно време това би трябвало да ги успокоява мойете родители. Кажете ми според вас по ли е добре аз да излизам с някой пикло на моята възраст пък дори и по-голям да е, но единственото, кото иска от мен да е само секс!?!?! по -добре ли е така?!!? аз лично не смятам, че е така. Аз и моя приятел сме достатъчно отговорни и сме решили,че в няй скоро време ще заживеем заедно.Казвала съм го това на нашите и те естествено не са съгласни с мен и се опитват по всевъзможно начини да ни ограничат нас двамата. Бих се радвала ако някой ми помогне и ми каже какво да направя, така че нещата да си дойдат на мястото и да се разбираме всички. Защото ако сега не се разберем няма да се разберем никога. Съвсем малко ми остав ада навърша 18 години и тогава аз сама ще решавам какво да правя с живота си. Понеже съм много наивна и затпва вярвам, че нещата ще се правят по-рано и всичко ще е наред, но явно няма да стане така ПОМОГНЕТЕ МИ!!! МОЛЯ ВИ!!!!

mi macka az mislq 4e 6tom toi e tolko dalgo vreme s teb zna4i iska ne6to seriozno da ima m/u vas. tozi fakt bi trqbvalo da uspokoi va6te a ne da se opitat edva li ne da vi razdelqt.no ti ne se predavai za6toto moje da se okaje 4e toi e tvoq princ na bql kon :P a po-vaprosa za va6te te iskat ne iska 6te se primerqt edin den.uspex \/
    аЗ СъМ ТоВа кОеТо дЕн и нОщ МеЧтАеШ,нО нИкОгА НяМа дА ИмАш!!!!

Абе по правописа ти се чудя дали успеха ти е 6:00,но това е друг
    въпрос...
    Седни и поговори с тях спокойно,обясни им какво е положението.
    Ако не те разберат-проблема е изцяло техен.
    Ти си опитала,така че няма защо да се притесняваш

Walk go home boy...

?love_haTe! относно правописа ми ще ти кажа, че винаги когато говоря на тази тема се разтройвам, а конкретно сега просто исках по-бързо да пусна темата и за това съм направила толкова грешки. Благодаря ти за съвета и се надявам нещата да се оправят в най-скоро време!

Мега фен
    Град
    София
    Преди да эапочна да говоря по темата ,искам дъ вметна,че правиписа ти е добър и това е една от малкото теми,написана нормално и със сравнително малко грешки!
    Сега по темата.
    Родителите ти вероятно не могат да примеат факта,че `тяхното малко момиченце` вече пораства и трябва малко, по малко да го пуснат.Нормално е.Всички родители са така,вероятно и ние ще бъдем !Но эа да получиш раэбирателство от тяхна страна,трябва да има такова и от твоя.До колкото раэбрах има.Така че единственото,което можеш да направиш е да се постараеш те да опоэнаят приятеля ти.Ако той найстина е толкова добър,свестен и отговорен,колкото го описваш,предполагам след иэвестно време (нищо не става ей така -от раэ),те ще го приемат.Искат най-доброто эа теб,радвай се .Просто седни един ден и поговори с тях сериоэно.Обясни им,че беэ тоэи човек би се чувствала много по-несигурна,че той ти помага и че ви е добре эаедно.Предложи им някой път,например да дойде на вечеря във вас.Така ще могат по-добре да го опоэнаят...
    Друг начин просто няма..
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    Седни и поговори с тях спокойно,обясни им какво е положението.
    Ако не те разберат-проблема е изцяло техен.
    Ти си опитала,така че няма защо да се притесняваш
    и аз така мисля =D> =D> =D>

Мега фен
    Град
    София
    Е какво стана,има ли някакъв напредък
    [size=7][b][u]fosse cos

ami ti sq trqq da si na 17 na4i ti ne mojesh li da se zinesesh golqma si ve4e nali bez da pitash
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Еми казваш че си говорила с тях..но все пак имате голяма разлика!!!Та щом имаш такъв успех заради него няма да можеш и да следваш а за теб ще е по добре!!!И аз да бях на тяхно място и да знаех че дъщеря ми излиза с човек с 8 години по голям от нея и аз нямаше да съм съгласна чесно казано...!!!

Град
    У дома пред компютъра
    Аз мисля, че момичето вече е решило проблема си

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Много мразя такива родители като твойте,за което ще ме извиняваш.
    Те са си наумили,че ти се нещо повече от него,и заслужаваш нещо по-добро.
    Имам една такава приятелка,и тяхните така расъждават,и това супер много ме дразни мен.Добре,че моите родители не са такива!
    И след като скоро ще ставаш пълнолетна,не знам какво се претисняваш,изнасяш се от вас,и няма какво да му мислиш.

Желая ти успех,дано нещата да се развият в твоя полза!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Cmqtam ,4e ne mogat da ti opredelqt sydbata i tn . . .ти сама трябва да си прецениш . . .обаче недей прави пробързани решения и не говори толкова големи думи ,че ще се жените и тн . ,защото не винаги става така . . . пък и замисли се дали е перфектният ,защото понякога родителите ни успяват да преценят хората около нас по-добре . . .
    Айде успех!

mi mili4ka neznam......napravi ne6to..zapla6igi s ne6to,kaji im 4e 6te se sabuubie6 li ne6to takova izmisli dano da ti pomogne

Цитирай Първоначално написано от mrazq_roditelite_si
    mi mili4ka neznam......napravi ne6to..zapla6igi s ne6to,kaji im 4e 6te se sabuubie6 li ne6to takova izmisli dano da ti pomogne
    molq te ne davai takiva saveti
    p.s. sorry 4e ne pi6a po temata
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си