.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

тука може да разказвате ваши интересни сексуални случки

поставям тази тема за6тото не само за мен или не то4но за мен и за мн други хора е интерестно да разберет интерестни сех слу4ки за да обогатятат своя опит и мн др не6та така 4е които има не6то заинтригува6то нека го разкаже!

Guest
    Ами това е не е интересно ама е кофти . Бившия ми приятел , който ме заряза 1 път се изпразни в мене без да ми каже Аз не разбрах кога и как стана обаче по едно време като ходих до WC на по бельото ми имаше петно от сперма . Иии тогава пих ескапел иии ... ами няма бебе

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Ами това е не е интересно ама е кофти . Бившия ми приятел , който ме заряза 1 път се изпразни в мене без да ми каже Аз не разбрах кога и как стана обаче по едно време като ходих до WC на по бельото ми имаше петно от сперма . Иии тогава пих ескапел иии ... ами няма бебе
    та голяма късметлийка си,че си забелязала познавам една моминка дето така прави 2 аборта,а по темата наскоро присъствах на оргия беше ми супер смешно как се бяха скупчили толкова познати и секи се мъчеше да натисне другия бе се такива работи....

^баси възможно ли е да не усетиш деа
    А авторката,не си вярвай,че някой ше пише

Град
    varna
    takiva temi ima. pogledni v tarsa4kata i tam 6e nameri6 interesni slu4ki.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си