.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Каква музика...

Каква музика слушате повреме на секс и въобще слушате ли някаква музика докато се вихрите..?
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

ami kakvo se pusne v winampa .. porincip se susredoto4avame v/y dr

Drum n bass :P

Някой път слушаме, а друг път не. Много зависи от настроението, но в повечето случаи е нещо романтично.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Рядко се случва да слушам музика по време на секс. Понякога има музика за фон. Хареса ми че наскоро слушах...да речем приятна музика по време на секс. Чудя се колко ли хора биха я харесали за секс обаче

М не винаги обаче е мн романтично на песен като Enigma - Gravity of love
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Голям фен
    нокаут... айм инлове уит ан алиен .....

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    drum&bass, EBM, goa, gabba, psytrance, rock - главно такива неща

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

edin put mi se sluchi, no ne mislq che she go zabravq... e ne samo zaradi muzikata de
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Повече от фен
    drum n bass

Музика каквато ще предпочитам в такива момента deep house.А ако каже че иска чалга дигам си гащите и я гоня от наз или там кадето сме.
    Се пак неискам да го правя с циганки и туркинки.

Hetero.
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от taffyy
    Музика каквато ще предпочитам в такива момента deep house.А ако каже че иска чалга дигам си гащите и я гоня от наз или там кадето сме.
    Се пак неискам да го правя с циганки и туркинки.
    хах кат те гледам на аватара(ако това си ти) си ебати чалгара... а и за мен хауса=чалга.... сички чалгари зеха да слушат хаус...тфа ли е на мода вече?

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    габба да полудея и да помпам като горила
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Супер фен
    ами по принцип на тишина .. харесва ми да чувам звуците на моето момиче
    но тя на скоро ми подари един диск Кама Сутра който е с музика за секс (в диска има само музика ... няма картинки ) та от време на време може и него да пускаме
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

ами тъй като слушаме death metal, а той не е особенно подходящ за такива деиствия, си пускаме TV-то и го правим на детските дето ги дават по DIEMA.Макар че понякога детското ми става доста интересно и геджето се сърди
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от az_ffff
    ами тъй като слушаме death metal, а той не е особенно подходящ за такива деиствия, си пускаме TV-то и го правим на детските дето ги дават по DIEMA.Макар че понякога детското ми става доста интересно и геджето се сърди

Цитирай Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
    нокаут... айм инлове уит ан алиен .....
    =D> \/

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ponqkoga slushame,drug pyt ne.Zavisi ot situaciqta i ot tova kyde se namirame,obache v povecheto sluchai pone az tolkova se otnasqm,che ako shte i Slavka Kalcheva da se vkliuchi na winampa,vse mi e taq,ako vyobshte zabeleja predi da svyrshim kvo sme slushali xixi
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Това е извратено бе хора, на детско да правите секс
    Ние по принцип не си пускаме музика, защото близо до нас няма на какво да си пуснем... освен на телефоните Но преди с бившия ми като сме си пускали, е била романтична музика, по-тиха, защото предпочитам да се съсредоточа върху по-важните в момента неща

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Това е извратено бе хора, на детско да правите секс
    Ние по принцип не си пускаме музика, защото близо до нас няма на какво да си пуснем... освен на телефоните Но преди с бившия ми като сме си пускали, е била романтична музика, по-тиха, защото предпочитам да се съсредоточа върху по-важните в момента неща
    ne e izvrateno... prosto az vinagi gledam detsko i toi po4va daaa... me razkoncentrirva i taka. Ne go pravim narochno
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Град
    Ямбол
    Би било добре да слушаме happy hardcore.

az ne sdam slu6ala dosega muzika po vreme na sex

Град
    Бургас
    ем понекога хаус и то на Tiesto-Dance 4 Life гаджето мн са надъхва на нея
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    drum&bass, EBM, goa, gabba, psytrance, rock - главно такива неща
    Уоу, тийн, който слуша goa и psy? Браво, браво!

DARKPSY!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си