- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква музика...
ami kakvo se pusne v winampa .. porincip se susredoto4avame v/y dr![]()
Drum n bass :P
Някой път слушаме, а друг път не. Много зависи от настроението, но в повечето случаи е нещо романтично.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Рядко се случва да слушам музика по време на секс. Понякога има музика за фон. Хареса ми че наскоро слушах...да речем приятна музика по време на секс. Чудя се колко ли хора биха я харесали за секс обаче![]()
М не винаги обаче е мн романтично на песен като Enigma - Gravity of love![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
нокаут... айм инлове уит ан алиен .....
drum&bass, EBM, goa, gabba, psytrance, rock - главно такива неща![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
edin put mi se sluchi, no ne mislq che she go zabravq... e ne samo zaradi muzikata de![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
drum n bass![]()
Музика каквато ще предпочитам в такива момента deep house.А ако каже че иска чалга дигам си гащите и я гоня от наз или там кадето сме.
Се пак неискам да го правя с циганки и туркинки.
Hetero.
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
хах кат те гледам на аватара(ако това си ти) си ебати чалгара... а и за мен хауса=чалга.... сички чалгари зеха да слушат хаус...тфа ли е на мода вече?Първоначално написано от taffyy
габба да полудея и да помпам като горила
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
ами по принцип на тишина .. харесва ми да чувам звуците на моето момиче
но тя на скоро ми подари един диск Кама Сутра който е с музика за секс (в диска има само музика ... няма картинки) та от време на време може и него да пускаме
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
ами тъй като слушаме death metal, а той не е особенно подходящ за такива деиствия, си пускаме TV-то и го правим на детските дето ги дават по DIEMA.Макар че понякога детското ми става доста интересно и геджето се сърди
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
![]()
=D> \
/
Ponqkoga slushame,drug pyt ne.Zavisi ot situaciqta i ot tova kyde se namirame,obache v povecheto sluchai pone az tolkova se otnasqm,che ako shte i Slavka Kalcheva da se vkliuchi na winampa,vse mi e taq,ako vyobshte zabeleja predi da svyrshim kvo sme slushali xixi![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от az_ffff
Това е извратено бе хора, на детско да правите секс
![]()
Ние по принцип не си пускаме музика, защото близо до нас няма на какво да си пуснем... освен на телефонитеНо преди с бившия ми като сме си пускали, е била романтична музика, по-тиха, защото предпочитам да се съсредоточа върху по-важните в момента неща
![]()
ne e izvrateno... prosto az vinagi gledam detsko i toi po4va daaa... me razkoncentrirva i taka. Ne go pravim narochnoПървоначално написано от Ани
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Би било добре да слушаме happy hardcore.![]()
az ne sdam slu6ala dosega muzika po vreme na sex
ем понекога хаус и то на Tiesto-Dance 4 Life гаджето мн са надъхва на нея![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Уоу, тийн, който слуша goa и psy? Браво, браво!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
DARKPSY!![]()