- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ви е мнението за изкуствените мигли???
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
,,,,,,,,,,,,,,,,
Миии аз разпитвах козметичката ми, и ще пробвам този месец, да видя как са. ще споделя..![]()
Принципно, тя ми каза, че били за по 1 месец, после поддръжка.
Нямам нищо против тях. Ако някой реши да си сложи, няма нищо лошо в това. Въпрос на лично желание и необходимост. Аз лично не бих си сложила, защото миглите ми са естествено гъсти и дълги.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
За мен изглеждат прекалено изкуствено....много по-добре стои хубава спирала + естествени мигли, отколкото да бъркаш в очите на човека срещу тебе с изкуствени...
Ненужна глезотия.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Радвам се на големи изкуствени мигли, като метли, ама не мога да си намеря никъде такива...
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
зле са.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
На мен пък точно това ми харесва, че изглеждат изкуственоКато си направите обем до тавана по-естествено ли изглеждате
![]()
Много чудно как ще си направиш този обем до тавана и миглите ти ще бъдат по-дълги например от изкуствените.Първоначално написано от hungry_vampire_f
Аз много се кефя на дълги мигли и бих си сложила
Обема съм си го правила и никъде не съм казвала, че миглите са ми по-дълги от изкуственитеПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
точно според мен естестфеното си е най-хубавоПървоначално написано от extreme_
![]()
Нямам против нищо изкуствените мигли , но да има някакъв повод , а така за глезотията НЕ!
Сложих си, много са готинии не се гримирам и не ми пре4ат и изглеждат супер
![]()
Пусни снимки, плсПървоначално написано от Patetu
![]()
Не ми харесват,не бих си и сложила.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Точно.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
не бих си сложила ;>
ThE bEsT aNd ThE mOsT bEaUtIfUl ThInGs In ThE wOrLd CaNnOt Be SeEn oR EvEn ToUcHeD.ThEy MuSt Be FeLt WitH ThE hEaRt ;>
сестра мис ис лага 0,20 лв е едно снопчета - 4-5 косъмчета малко по-дълги са от нейните и и ги залепиха с едно бяло лепило после отгоре с някфа боя черна и ги боядисаха и сега няма нужда да си слага спирала или черен молив то си има.. ама като се къпеш не трябва да тече вода върху тях.. в смисъл може но не мн силно щото ще ти изпадат... иначе е мн кукленско и хич не е скъпо![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
^а колко общо й излезна?![]()
8 лвПървоначално написано от Under_my_skin
в някъв салон до подуене...
май така с епишеше тоя кв .. нз ако си от София де
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа