- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ви е мнението за изкуствените мигли???
Само 8 лева?Първоначално написано от .PonY.
А колко време ще издържат?
Мерси..не съм от Сф... и едва ли ще си сложа...просто много се кефя на дълги мигли..знам ли някой ден може![]()
mii az sum si kypyvala i si me kefqt ama trqa da si gi podrejete ako iskate da stoqt estestveno
Аб готино седят на някои хора, обаче аз не бих си сложила. Аз имам хубави дълги, обемни мигли. И си слагам спирала, за да изглеждат по-черни и още по дълги понякогаЗа това много си се радвам на миглите
![]()
Грозни са.![]()
колкото и да ги ги гледаш.... до 2-рата седмица ще са хубави после вече.. една по една почват да падатПървоначално написано от Devilka
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
нямам нищо против тях.. който иска нека си слага аз нямам нужда![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
spored men ve4e ima tolkova mn izkustveni glezotiiki koito sa adski ne nujni estestvenoto e mn po sladko a koito izpolzva takiva raboti prosto razbira ne6tata po dr na4in (malko izkriven)za6toto ima mn hubavi spirali koito imat po4ti sa6tiq efekt![]()
Mi az si slojih, izdurjaha okolo sedmica- ne se grimira6 tova e predimstvoto- spestqwa6 vreme. Pozlwala sum hiliadi vidowe spirali, ne e su6toto, 6toto si pravi6 miglite pone za 10min na den. Ina4e izglejda edno i su6to, kato sus spirala. Taka, 4e na niakoi ako my izglejda izkriveno- to i spirala da ne si slaga- mi to e su6toto.Първоначално написано от peteto89
Пффф...аз не бих си сложила щото мойте са си идеални.. дълги и гъсти![]()
Let The BEAT Control Your Body
da be mila taka e no iskam da kaja 4e ako nqma6 vazmojnost za takiva migli koito darjat 10 dena to 1 spirala za 50 lv 6te q polzva6 1 ili 2 meseca sq nz kolko struvat miglite ama az taka pone mislq vseki ima mnenie???Първоначално написано от Patetu
![]()
![]()
който иска да си слага.няма лошо.аз не мисля някога да си слагам,защото си харесвам миглите такива каквито са
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Нищо изкуствено не ме влече,незнам защо.
Точно пък за спирала ще дам 50 леваПървоначално написано от peteto89
![]()
Zavisi ot vkusovete i tipa chovek.. Nqkoi hora izglegdat po-dobre s po-pishtni migli, na dr puk vuobshte nqma da im otivat.. Az lichno sum im Goolqmm privurgenik, zashtoto taka nqmam nugda da si grimiram miglite edin chas.. ne vredi na estes5tvenite migli i stoqt super qko i nai-vagnotot - izglegdat estestveni! E, zavisi ot markata de
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Абе някак са ми супер грозни тез неща ... никви синтетики не признавам аз ... просто чист натурален вид![]()
ako iska6 nikoi ne te kara prosto kazvamПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Сладурски са, по-яко е с тях![]()
Ми аз исках да пробвам, все още ми стоят , но са се поразвалили малко. Иначе, не знам дали ще повторя. Но те улесняват, и са особено подходящи за хора, които нямат или имат много къси мигли.
в козметичен салон ли се слагат? от там ли си ги купуваш? с тях ли спиш? колко време издържат? може ли да слагам спирала на тях ? а като дойде време да се махат как става точно?
Доста са въпроситено ще съм ти много благодарна ако ми отговориш
![]()
Ми слагат ти ги в козметичен салон, там си имат и снопчета мигли и лепило, така че достаъчно условие е да идеш без гримПървоначално написано от haheee
Спиш с тях - да, то не ти пречат особено.
Забранено е да си слагаш спирала върху, тях защото се разжалят, но то няма и нужда, те са много много черни а и лепилото с което се лепят е като спирала.
Като дойде време да си ги махаш - тук е малко кофти- 6тото те падат малко по малко, не може да ги дърпаш, защото ще си отскубнеш твоите и така![]()
Миии мен ме кефят![]()