- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в братовчед ми!
Отдавна е минало времето на смесването на родствена кръв. Най0простичко казано не е редно, етично а още по-малко морално. Хубаво е да слушаме понякога сърцето си, но не бива да позволяваме то да ни води! Винаги съм казвал, че разумът е преди всичко, помисли си само колко може да нараниш близките си и да ги разочароваш. Съжалявам, това е истината!
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!
Тя каза,че той е втори братовчед на баща и', което значи, че тя и той не са точно братовчеди т.е. може да нямат една и съща кръв, което значи, че децата им може да не са уруди и че могат да са заедно?![]()
Според мене изобщо да не ти пука ако и той изпитва същите чувства към теб си ходете,е*ете се само вашите да не разбират не е казано че ако имаш връзка с него ще се ожените ще имате деца и т.н. и плюс това той не ти е първи братовчед даже и втори не ти се пада.Така че да не ти пука![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
В много кофти ситуация си,но както казаха и преди мен най-добре послушай разума си. Все пак вие сте братовчеди. Поради тази причина връзката ви според мен е невъзможна. Послушай разума си за да не съжаляваш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Моя съвет е да спреш преди да е станало прекалено късно![]()
Моми4ето си каза, 4е той е втори братов4ед на баща й. Това зна4и, 4е не са 4ак толкова близки роднини и следователно биха могли да бъдат заедно. Не казвам, 4е ще е лесно, напротив. И да, сигурно хората ще ги гледат странно и да, родителите и на двамата не биха го одобрили. като цяло в тази връзка и двамата ще трябва да преглътнат много, ако държат да са заедно - упреци, обиди, кой знае какви приказки по техен адрес, но все пак 4овек живее заради себе си, не заради другите. И ако толкова се харесвате и сте готови да се подложите на такова нещо... само вие си решавате..![]()
![]()
Робинята на Quench
Ти пък!Първоначално написано от mokka
Не си ли чувала нищо за генните данни на човека? Не знаеш ли, че при хора с родствени връзки гените са им еднакви в някакви проценти (в нейния случай около 10% съвпадение, в твоя случай 3%) и ако някой от тях е увреден, когато са с различни данни хората, се заместват, но ако са роднини и наследтвено някой от тези генни съвпадат и от двете страни са увредени, се ражда болно дете? Никога ли не си чувала за така родените бебета, чиито живот продължава не повече от 2 дена?
Я вземи прочети малко и тогава давай мнение дали е глупост или не! И ако няма да бъде изчадие (малка вероятност), то поне определено няма да е здраво. Опази боже при момичето изобщо да не се стига до въпрос за дете, да приключи нещата с тва момче и да се свършва тоя въпрос!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
..... освен хирурга с двуглавото бебе в ръце![]()
![]()
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Мисля,че това изчерпва всичкоПървоначално написано от koalka
![]()
just a kid۵
Според мен той ти се пада нещо като чичо или нещо такова. Чувала съм за бракове между 3-ти братовчеди, но за втори не съмНезнам както си решиш , но мисля, че любовта ви не е толкова голяма, че д апонесе всички упреци. Единственото, което ще спечелиш е едно голямо излагане пред родителите си пред приятелите си, след време ще глдаш на това като черно петно в живота си
Успех все пак
http://www.svatba.bg/dokumenti-skliu...tsarkoven-brak
Щом сте втори братовчеди, значи няма никакви проблеми.Страните не могат да сключат брак, ако:
...
* Намират се в роднински връзки по права линия помежду си или по съребрена линия, до четвърта степен включително, т.е. брат и сестра, чичо и племенница, вуйчо и племенница, леля и племенник, първи братовчеди, а също ако поради осиновяване са създадени отношения на роднини по права линия или на брат и сестра.
I'll take pleasure in guttin' you, boy.
мисля че беше прието до 6-то коляно да няма чифтосване между роднини .... причината не е някакъв скапан закон а е изцяло биологична - раждат се мутанти и уроди - резултат на еднакви сегменти на ДНК .... лично за мен няма проблем в това - ако много се обичате, но не правете деца .....Първоначално написано от Sam Rothstein
едно съветче за отказване: мааааалко понижи критериите си и опитай с друго момче - задължително прави секс с него ..... ако и тфа не те откаже от братовчед ти въри го налягай ......
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Еи момиче послушаи разума си!!Тои ти е братовчет егаси извращтението!!Нямам намерение да те нари4ам кучка курва или т.н.,но няма нужда да прекаляваш!!Ехо той ти е братовчет не някав пич от улицата!Карай си с гаджето и ги загърби по някав начин тия твоите ''хубави'' чувства!!ОК!!Няма причина да сасипваш живота щотт сурцето ти така е пожелало!!То понякога лъже повярваи ми знам го от личен опит ако те устройва!!Айде чао от мен щтото ше стана досадна и као сум била груба то е щото това е отличителната ми черта.Винаги казжам кжото мисля щтото няма смисъл да се лъжеме!!Искрено се надявам да съм ти помогнала!!УСПЕХ!!
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
\Първоначално написано от MoHuTo
/
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм,КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!
http://teen-zabavleniq.heavenforum.com/ -регнете се форумчето ми
Шесто коляно по съребрена линия, което като го сметнеш (виж "Църковен брак" в сайта, който съм дал) излиза точно втори братовчеди.Първоначално написано от kael
I'll take pleasure in guttin' you, boy.