.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Харесай си някой друг пълно е с готини пичове..

Отдавна е минало времето на смесването на родствена кръв. Най0простичко казано не е редно, етично а още по-малко морално. Хубаво е да слушаме понякога сърцето си, но не бива да позволяваме то да ни води! Винаги съм казвал, че разумът е преди всичко, помисли си само колко може да нараниш близките си и да ги разочароваш. Съжалявам, това е истината!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

Град
    40 Miles from the Sun
    Тя каза,че той е втори братовчед на баща и', което значи, че тя и той не са точно братовчеди т.е. може да нямат една и съща кръв, което значи, че децата им може да не са уруди и че могат да са заедно?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Според мене изобщо да не ти пука ако и той изпитва същите чувства към теб си ходете,е*ете се само вашите да не разбират не е казано че ако имаш връзка с него ще се ожените ще имате деца и т.н. и плюс това той не ти е първи братовчед даже и втори не ти се пада.Така че да не ти пука
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Там, където е сърцето...
    В много кофти ситуация си,но както казаха и преди мен най-добре послушай разума си. Все пак вие сте братовчеди. Поради тази причина връзката ви според мен е невъзможна. Послушай разума си за да не съжаляваш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Моя съвет е да спреш преди да е станало прекалено късно

Мега фен
    Град
    SF
    Моми4ето си каза, 4е той е втори братов4ед на баща й. Това зна4и, 4е не са 4ак толкова близки роднини и следователно биха могли да бъдат заедно. Не казвам, 4е ще е лесно, напротив. И да, сигурно хората ще ги гледат странно и да, родителите и на двамата не биха го одобрили. като цяло в тази връзка и двамата ще трябва да преглътнат много, ако държат да са заедно - упреци, обиди, кой знае какви приказки по техен адрес, но все пак 4овек живее заради себе си, не заради другите. И ако толкова се харесвате и сте готови да се подложите на такова нещо... само вие си решавате..

Робинята на Quench

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от mokka
    abe momi4e vtori bratov4ed na ba6ta ti kuv ti se pada???2ri 4i4o li ili kvo?q si jivei jivota i da ti kaja tva za izrodite ss pulni gluposti.toi da ne ti e brat?na6ite iam priqtelsko sem deto sa si treti bratov4edi i du6terq im se e suvsem normalna!i az sum se uvli4ala po moi 4 bratov4ed i da ti kaja toq 4ovek ne moga da go zabravq,i ne moga,i ne moga i kvoto i da pravq skoito i da sum!!!
    Ти пък! Не си ли чувала нищо за генните данни на човека? Не знаеш ли, че при хора с родствени връзки гените са им еднакви в някакви проценти (в нейния случай около 10% съвпадение, в твоя случай 3%) и ако някой от тях е увреден, когато са с различни данни хората, се заместват, но ако са роднини и наследтвено някой от тези генни съвпадат и от двете страни са увредени, се ражда болно дете? Никога ли не си чувала за така родените бебета, чиито живот продължава не повече от 2 дена? Я вземи прочети малко и тогава давай мнение дали е глупост или не! И ако няма да бъде изчадие (малка вероятност), то поне определено няма да е здраво. Опази боже при момичето изобщо да не се стига до въпрос за дете, да приключи нещата с тва момче и да се свършва тоя въпрос!
    The reasons of love... <3

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    не че това е невъзможна любов просто темата е табу не е правилно според мен , но и да ходите заедно , и да се ожените никои нищо не може да ви каже

..... освен хирурга с двуглавото бебе в ръце

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Мразя, когато се слуша разума, а не сърцето, когато трябва да се слуша сърцето, а надделява разума.Но в този случай послушай разума.Сама съзнаваш, че това е лудост, такава връзка не може да съществува, братовчеди сте...Живота е такъв, не винаги получаваме това, което искаме и силно желаем.Влюбени сте един в друг, но обстоятелствата са такива, ужасни.
    Не е вариант да поддържате тайна връзка, защото живеете врата до врата и в един момент всичко ще се разбере.Трябва да се сдържате, да се опиташ да не мислиш толкова за него, докато това отмине, иначе просто не знам...ще страдате.
    Мисля,че това изчерпва всичко
    just a kid۵

Според мен той ти се пада нещо като чичо или нещо такова. Чувала съм за бракове между 3-ти братовчеди, но за втори не съм Незнам както си решиш , но мисля, че любовта ви не е толкова голяма, че д апонесе всички упреци. Единственото, което ще спечелиш е едно голямо излагане пред родителите си пред приятелите си, след време ще глдаш на това като черно петно в живота си Успех все пак

http://www.svatba.bg/dokumenti-skliu...tsarkoven-brak

Страните не могат да сключат брак, ако:
    ...
    * Намират се в роднински връзки по права линия помежду си или по съребрена линия, до четвърта степен включително, т.е. брат и сестра, чичо и племенница, вуйчо и племенница, леля и племенник, първи братовчеди, а също ако поради осиновяване са създадени отношения на роднини по права линия или на брат и сестра.
    Щом сте втори братовчеди, значи няма никакви проблеми.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Sam Rothstein
    Щом сте втори братовчеди, значи няма никакви проблеми.
    мисля че беше прието до 6-то коляно да няма чифтосване между роднини .... причината не е някакъв скапан закон а е изцяло биологична - раждат се мутанти и уроди - резултат на еднакви сегменти на ДНК .... лично за мен няма проблем в това - ако много се обичате, но не правете деца .....
    едно съветче за отказване: мааааалко понижи критериите си и опитай с друго момче - задължително прави секс с него ..... ако и тфа не те откаже от братовчед ти въри го налягай ......

Еи момиче послушаи разума си!!Тои ти е братовчет егаси извращтението !!Нямам намерение да те нари4ам кучка курва или т.н.,но няма нужда да прекаляваш!!Ехо той ти е братовчет не някав пич от улицата!Карай си с гаджето и ги загърби по някав начин тия твоите ''хубави'' чувства!!ОК!!Няма причина да сасипваш живота щотт сурцето ти така е пожелало!!То понякога лъже повярваи ми знам го от личен опит ако те устройва!!Айде чао от мен щтото ше стана досадна и као сум била груба то е щото това е отличителната ми черта.Винаги казжам кжото мисля щтото няма смисъл да се лъжеме!!Искрено се надявам да съм ти помогнала!!УСПЕХ!!
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Моя съвет е да спреш преди да е станало прекалено късно
    \/
    КоГаТо МоГа ПрОщАвАм,КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!

http://teen-zabavleniq.heavenforum.com/ -регнете се форумчето ми

Цитирай Първоначално написано от kael
    мисля че беше прието до 6-то коляно да няма чифтосване между роднини .... причината не е някакъв скапан закон а е изцяло биологична - раждат се мутанти и уроди - резултат на еднакви сегменти на ДНК .... лично за мен няма проблем в това - ако много се обичате, но не правете деца .....
    едно съветче за отказване: мааааалко понижи критериите си и опитай с друго момче - задължително прави секс с него ..... ако и тфа не те откаже от братовчед ти въри го налягай ......
    Шесто коляно по съребрена линия, което като го сметнеш (виж "Църковен брак" в сайта, който съм дал) излиза точно втори братовчеди.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си