Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
По дяволите, до сега не прочетох едно мнение в твоя защита. Вашия случаи е точен пример, за това как предрасъдъците диктуват живота на хората.
1. Не сте първи братовчеди. 2. Ако не сте чували, преди сватбите м/у братовчеди са били честа практика в кралските семейства. Не казвам, че е правилно, но не е навредило до сега нали?Тогава се е смятало за правилно, сега за грешно. Кои знае какво ще мислят бъдещите поколения по въпроса...
3. Казвате - генетични болести на поколението. Все пак предполагам нямате намерение на се жените или да имате деца. А дори и това да стане, не е гаранция, че ще Ви се случи точно на Вас такава трагедия. Колко обикновени семейства имат такива проблеми с децата си без да имат каквато и да било роднинска връзка. Имам съученичка, чиито родители са 3-ти братовчеди, и какво? Това да не би да я прави изрод??? Е, вярно, че е малко чалната, но едва ли гените са причината.
ox ok saglasna sam prava si tyka donqkade samo... ama zareji malko taq shema... na polovinata ot ob6estvoto kato im kaje6 4e hodi6 s bratov4eda si 6te ostanat takaaaa: .. napray yjast... p1k kamo li roditelite i 6te badat o6te po ... mene ako imah da6terq i tq tragne ne6ty da deistva s nekoi deto po nqkva sly4ainost e ot semeistvoto - az 6e poly4a ydar be...

tva e moeto mnenie sega... nz az mislq 4e ne e pravilno da tragva6 s nego... i 6te e hybavo da si posly6a6 razyma dokato ne ste stignali dale4e