- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СТАЧКАТА НА УЧИТЕЛИТЕ . . .
ТОВА НЕМОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА. . . ПРАВИДЕЛСТВОТО БЕЗДЕЙСТВА-УЧИТЕЛИТЕ СА ИЗВЪН КОНТРОЛ НЕСТАА ТАКА. ВРЕМЕ Е УЧЕНИЦИТЕ ДА ПОЧВАТ ДА СТАЧКУВАТ НЕМИСЛИТЕ ЛИ ? ? ?![]()
![]()
ВРЕМЕ Е ДА СПРЪТ ЗА ТЯХНОТО ПОВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ СЪМ НО НЕ И ПО ТОЧИ НАЧИН. . . ТОВА Е БОЗОБРАЗИЕ!?!?!?!?!
![]()
![]()
Има достатачно теми за тази стачка
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Като ти гледам правописа започвам да си мисля че май наистина трябва отново да почнем училище...Първоначално написано от Ifan4o
Моля се по-бързо да се върнеш в училище, още не всичко е загубено.Поне се надявам...
\Първоначално написано от zloto
/
SM1RT ZA U4ITELITE ..............abe ........trqbva da spirat ve4e mn prekaliha egoisti gadni
![]()
![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Е хайде де, учителите заслужават по-високи заплати.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Заслужават и щяха да ги получат ако бяха приели общата оферта на правителството и на синдикатите......Първоначално написано от Steli{P}
Те заслужават високи заплати, а ние какво заслужаваме-да ни намалят ваканциите ли? И на мен не ми се ходи особено на даскало ама предпочитам ваканциите да са ми нормални...Не знам,но както е тръгнало вече се чудя дали и ако целите ваканции ни вземат ще им стигне времето да наваксатПървоначално написано от Steli{P}
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
гледай си работата, за никъв уй не ставаш, чак името си не можеш да напишешПървоначално написано от Ifan4o
РУТИ ДОВАРО!
Възползвайте се от пачката им.Кефете се, докато те пачкуват.
Аз тъй правя
Хихи, само така! \Възползвайте се от пачката им.Кефете се, докато те пачкуват.
Аз тъй правя/
Съгласна съм. Все някак ще успеят да компенсират изгубеното време и материал, дано само цената, която ще трябва да платим, да не е прекалено висока (без друго всичко, случило се досега, ни излиза доста соленоПървоначално написано от GoLdEn`GirL
)