- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е любовта за вас?
Извинявам се ако има подобна тема!![]()
Има още многооо такива теми.Ще повторя това,което съм казвала преди:Любовта е всичко.Тя е смисълът на нашия живот,без значение каква е.Има различна любов-към родителите,към роднините,към приятелите,към човека,когото обичаме,към някакво занимание,спорт.Всичко е любов.Банално,но факт.Целият свят се крепи на любовта.Тя ни вдъхва сили.Живеем заради нещо,нали?Имаме цел.Какво ни потиква към тази цел?Именно любовта към нещо.Любовта е всичко.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Za men lubovta ozna4ava mnogo ne6ta,no ako trqbva da q opredelq s edna duma bih kazala,4e ni kara da STRADAME UJASNO......A OT TOVA BOLI MNOGO<BEZKRAINO MNOGO...
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
ако още някой пусне такава тема усещам как просто.. ше умре!
Животът е адът описан в Библията!
lubovta e predi vsi4ko doverie. mnogo 4esto barkame lubovta s privli4aneto, no ima golqma razlika. privli4aneto moje i da otmine, dokato lubovta ostava skrita v sarceto.
прекалено е сложна за описване Тя не може само да почувства....![]()
![]()
любовта е всичко ....+ още нещо
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от ХодещСъвет
ха ти знаеш ли за кво се пита, бе? лелее....
по темата: прекрасно чувство, каращо те да не спираш да мечтаеш, да се усмихваш и всичко най - прекрасно![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
но всъщност Ходещ Съвет извинявай - темата е според "ВАС"![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Любовта е , когато искаш да дадеш всичко на един човек(банално, но е така).
За мен любовта е страст, силно привличане, топлота и доверие.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Любовта за мен е едно прекрасно чувство което не може да се опише с думи а само и единствено с действия чрез които доказваш и показващ любовта си на половинката си:P
Хубава жена, Карибите, секс и много водка![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
nqma takova ponqtie ...
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...
za men lubovta e vsi4ko , a nespodelenata lubov mnoo stradanie
ne6to neveroqtnokoeto,za sajalenie ,nikoga ne sam izpitvala
![]()
![]()
![]()
![]()
someone else...
щом не си го изпитвала от къде знаеш че е невероятно?Първоначално написано от Ивалинка
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мн искаш да знаешПървоначално написано от tuzaro
![]()
любовта е страхотно чувство,което не може да му се даде определение.Трябва да го почувстваш,за да разбереш,какво е любовта
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
МОЛЯПървоначално написано от Ивалинка
![]()
![]()
![]()
по темата любовта е това,което за определен период от време може да те накара да изпиташ всички негативни и положителни чувства![]()
До колкото знам,има такава темаЛюбовта не може да се опише с думи.Тя е нещо специално... Нещо което ще разбереш какво е само като я изживееш!
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
[quote="*_krisito_sladuranata_*"]От филмите естесвеноПървоначално написано от tuzaro
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Любовта е най-силното и изпепеляващо чувство..Много често първо сме много щастливи,а много скоро сме най-нещастните хорана света..Любовта ни убива,но без нея не можем да живеем!