.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Не мога да дам точно определение като в някой урок по физика...Когато си готов на всичко за един единствен човек и знаеш, че той или тя е готов да направи същото...Обаче идва и въпроса за несподелената любов...Отново си готов на всичко за някой човек, но тук има и малко мъка и страдание... Ей не мислех, че съм толкова умен бе...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    За мен любовта е на първо място да чувстваш половинката си като най-близък приятел. Да може да си споделяте, да разчитате един на друг. Да обичаш недостатъците му, защото "достатъците" всеки ги обича. И естествено - сексуалното привличане е бонус

Любовта е химия.. А секса - физика

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

lubovta e nai - silnoto i nai -hubavoto 4uvstvo
    Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj

Какво е любовта за вас?
    всьо
    BMW POWER

Град
    София
    Целият живот е любов...
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от miss_91
    прекалено е сложна за описване Тя не може само да почувства....
    Така е... Само който я е почувствал истински вътре в себе си и върху себе си, може да знае какво е. Аз сигурно бих изписала цял трактат, за да успея да я опиша, според мен не предствлява понятие, което да се изчерпи с 1 или 2 думи.
    В интерес на истината обаче съм правила един нищожен опит да опиша какво отчасти представлява любовта ми към момчето, с което съм. Щях да му го давам под формата на писмо след като той се прибра след известно отсъствие от града, но накрая си го направих на клипче, който иска да погледне
    http://www.zazz.bg/play:dd9520ca
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

h

mn hybavo ne6to keoto te kara da pravi6 neta koito nikoga prei tva ne si siakl da prai6
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Любовта е чувство което не може да се опише напълно. Всеки го жъзприема по различен начин.
    Животът е една игра в която вечно някой губи, живей така, мисли така, че никога да не загубиш.

малко е трудно да се опише това чувство....според мен всеки го изпитва малко или много....едни го определят като парене под лъжичката а други просто като поредния секс с тоя до нас....но като се замисля ....всеки който признава или не когато се раздели с човека до себе си разбира че е загубил любовта.....нз може и да не мисля правилно...за мен е чувство което ме кара да съм хипер щастлива и доволна от живота.....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

povqrvaite mi liubovta ne sa6testvuva.....si4ku e do vremeto i do horata.....

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от SUGAR_F
    povqrvaite mi liubovta ne sa6testvuva.....si4ku e do vremeto i do horata.....
    Трябва вяра... А и не винаги трябва да видиш нещо, за да знаеш, че е там. Любовта е като вятъра - нито я виждаш, нито чуваш, но просто чувстваш, че я има. И си я има... Едва ли пък всеки обръща внимание на всяка малка гадинка в тревата, в пръстта, но това не значи, че не е там... И още нещо, любовта не идва, когато я викаш, а когато си готов да те намери...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    emm moje bi sum o6te malka da kaja ,no do sega vinagi e bila edna ytopiq

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

ВСИЧКО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си