Втори ден ме реже мн гадно корема.. Да знам трябва да ида на лекар и ще изчакам още ден и ако не спре да боли отивам,но ме боли хипер странно.. Такава остра болка и вчера беше по-често се появяваше,днеска по нарядко ама като се появи едва се търпи,мисля че горе дето е стомаха ме боли,по нагоре не е долу... Много е странно не ми се драйфа не ми е тежко,имам апетит,но незнам какво е... Да не е язва?Какво мислите.. Преди да отида на лекар искам да видя вашите мнение плс...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
О,да,ние тук сме лекари и можеме да ти кажеме ! Пък ако някой има не благоразумието да не е лекар,то той непременно е врачка и ще хвърли за теб един боб !![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Като не можеш да дадеш съвет защо изобщо пишеш?И без тфа ми е гадно,иска ми се някой да ме оспокои,а ти ме нервираш още повече.... Само питах за мнение какво толкова?На лекар казах че ще отида утре ако още съм зле...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Искаш некой да те успокои ли - добре си,нищо ти няма ! Те ! Готово !Първоначално написано от monityY
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
mmm mili4ka nqma si na ideq ot kfo moje da e spokoino moje da ne eni6to seriozno...utre kato otiehs na lekar shte razberehs kfo e... spokoino si4ko sh se opravi..![]()
E vie preklihte ve4ekakvi sa simptomite za qzva nqkoi da znae?!
ok a simptomite za gastrit kakvi sa i kakvo tochno predstavlqvashe gastrita?![]()
Виж какво намерихhttp://www.pharmacy-bg.com/article.php?cmd=list&id=169
![]()