- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малко проблем4е...
...Здрасти хора...Имам лек проблем...ами зна4и,в момента сме в ремонт и в нас е голям хаос.Освен това,баща ми се разболя от много лоша болест и ве4е не може да работи както преди...болестта е психи4еска...И сега в нас е като бойно поле,вси4ки се карат и семейството ми се разпокъса...мама каза,4е ако стане по-лошо(дано не става де),ще се разведат
...Другото,което е,4е аз съм по средата на вси4ко...сега съм 7 клас и ми предостой да кандидатствам...годината е много важна за мен,но просто много неща се промениха.Ходя на уроци по математика и може да се каже,4е съм що годе добре...
...Сега не сме на у4илище заради ста4ката...Запознах се с 1 много добро мом4е,което мисля,4е ме харесва,но и аз него...въпросът е,4е не сме се виждали и аз много искам да го видя,но графика ми е много натоварен заради ремонта...Неудобно ми е да питам мама дали мога да изляза на НДК с приятели,защото ме е страх,4е ще ми откаже...(знам,4е е глупаво)...Тази година ми се преобърна живота изцяло
...Сега знам,4е трябва да помагам на мама и да у4а,за да вляза в елитно у4илище,но много искам да се видя с това мом4е...3 пъти се уговаряме и все нещо ще се провали
![]()
![]()
...Просто не знам за какво да мисля и какво да правя...от една страна у4илището,от друга състоянието на баща ми,следващата да помагам на мама...и другата е мом4ето,което харесвам...Той е много мил,до сега ме разбира когато му отказвам да се видим,но ве4е ми става неудобно,защото и аз искам да се видим...в Събота имаме среща,но...ох дано да стане
...Всъщност проблема никак не е малък,но...аз се държа така,сякаш няка никакъв проблем и вси4ко е идеално,винаги съм весела...Това е хубаво,но кагато напрежението надделее положението ми става много лошо...
По някога имам 4увството,4е мразя баща си...знам,4е е лошо...
...Но какво да правя?
...Не знам,просто не знам...трябва ми насока,но...
...Сега то4но не ми трябва дори и гадже...но нали знаете,4е любовта идва то4но,когато не я о4аквате...аз не вярвям в нея
...Опитвам се да наблегна над у4ението,но...то не е само една беля(както се казва)...Е? ...ако имате все още съвети,няма да е лошо да ми ги кажете...знам,4е не съм само аз със проблеми,но...кво да права?
![]()
Според мен точно в този момент трябва да направиш всичко за да се видиш с това момче.Щом си допадате не виждам нищо лошо в това да сте заедно,особено сега когато може би само той може да те измъкне от проблемите ти вкъщи,които никак не са малко,а и да те подкрепи и да ти даде сили.Това да имаш гадже не означава да оставиш ученето и да му се посветиш изцяло,а и тия изпити след 7ми клас....преувеличават като казват колко са трудни и т.н.Аз лично не съм се подготвяла кой знае колко,а влязох в най-елитното училище в града.Положението ти определено не е розово,така че дай шанс на момчето.А и винаги можеш,ако не си допаднете,да скъсаш и т.н.Помисли най-напред да себе си,после за другите!
![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Ако се организираш, спокойно ще намираш време и да помагаш на майка си, да учиш и да се виждаш с момчето.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Деа аз ако имам толкова неща да правя ще се сбия с някойА иначе по твоя въпрос - помагай за ремонта и ще свършите по-бързо, а така ще имаш после повече време
![]()
Точно казано!Първоначално написано от Lady Death
![]()
Тъй..значи гледай да се организираш добре и
ще видиш,че всичко ще е ок.Ти си в такова положение
и ся сигурно си мислиш,че всичко е ужасно,но като се замислиш
ще разбереш,че не е така.Просто помагай за ремонта,за
да се оправи тази кочина максимално бързо,не изоставяй уроците
и намери време за момъка![]()
Walk go home boy...
Еми поговори с майка си
Кажи й ги тия неща дето си ги написала тука.
Се пак родителите са за тва.
Татко поне мене ме изслушваше.
Ами...след някой урок по математика иди да се видиш с това момче. Лично аз моята майка не я тормозя с въпроси или разговори, когато има сериозни проблеми. Опитвам се някак си да вляза в положение и просто й помагам, без да я натоварвам. При мен върши работа.
Или просто й кажи, че излизаш с приятел. Какво толкова. Тя би трябвало да вижда колко усилия полагаш, за да те приемат и да й помагаш...Рискувай и я помоли.
Момчето също е важно,но не забравяй училището защото то е за 5 години а момчето за 3 месеца..но трябва да се срещаш с някой за да те разнообрази и да забравяш за проглемите вкъщи..
Хах...благодаря за отговорите,но всъщност да си организирам графика е много трудно,защото аз го правя,но все изниква нещо и вси4ко се разпада...На пример с мом4ето,с което се харесваме искахме да се видим днес(4етвъртак),аз бях сигурна,4е вси4ко ще е наред и,4е ще се дивим.За съжаление ПАК нещо се обърка
...Дъщерята на шефовете на майка ми има днес рожден ден и аз трябдало да отида непременно
Попитах мама дали не може сутринта да отида на НДК и тя ми се ядоса много...затвори ми телефона.После като се прибра,аз бях по4истила целия апартамент и се надявах да и хареса...а тя запо4на да недоволства,как не съм си била подредила естети4ески гардерога
.Е добре де,нали си е мой,нея кво я бърка?!
...Запо4на да ми се кара,4е нищо не съм правила...А аз от 8.00 сутринта до 17.30 съм 4истила...после бях толкова изморена...Не бях закусвала,нито обядвала и тя накрая да ми каже,4е не и харесва?!
Ве4е не знам,дали мога да си правя планове,защото ме е страх да не се объркат.Не мога да говоря с мама,защото съм сигурна,4е тя няма да ме разбере...ве4е пробвах-НЕ стана
Помилих я да не ходя,но тя ми се накара,4е била купила подарък за 60лв. и как можело да не отида....Моето мнение не се за4ита
...В4ера преди да се прибере от работа се скъсах от рев...дори сега,докато го пиша тва пак пла4а,защото не знам какво да птавя...Мом4ето е наистина влюбено в мен и ми каза,4е ако не ме види,няма смисъл да живее.Толкова ми стана гадно...
...Пиша тази тема,защото мисля,4е поне вие можете да дадете съвети...няма кой друг...
![]()
Аз ти казах по скайп,но заради рождения ден да тая "госпожичка"![]()
...Като чета поста ти
се натъжавам много адски много
Личи си че яко е хлътнал по теб..
Освен когато имаш поне малко свободно време кажи на майка ти че отиваш на кафе с някоя приятелка и излезни
![]()
![]()
П.П.:Знам че съм малка и не мога с нищо да помогна сори много![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()