California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Малко проблем4е...
...Здрасти хора...Имам лек проблем...ами зна4и,в момента сме в ремонт и в нас е голям хаос.Освен това,баща ми се разболя от много лоша болест и ве4е не може да работи както преди...болестта е психи4еска ...И сега в нас е като бойно поле,вси4ки се карат и семейството ми се разпокъса...мама каза,4е ако стане по-лошо(дано не става де),ще се разведат ...Другото,което е,4е аз съм по средата на вси4ко...сега съм 7 клас и ми предостой да кандидатствам...годината е много важна за мен,но просто много неща се промениха.Ходя на уроци по математика и може да се каже,4е съм що годе добре... ...Сега не сме на у4илище заради ста4ката...Запознах се с 1 много добро мом4е,което мисля,4е ме харесва,но и аз него...въпросът е,4е не сме се виждали и аз много искам да го видя,но графика ми е много натоварен заради ремонта...Неудобно ми е да питам мама дали мога да изляза на НДК с приятели,защото ме е страх,4е ще ми откаже...(знам,4е е глупаво)...Тази година ми се преобърна живота изцяло ...Сега знам,4е трябва да помагам на мама и да у4а,за да вляза в елитно у4илище,но много искам да се видя с това мом4е...3 пъти се уговаряме и все нещо ще се провали ...Просто не знам за какво да мисля и какво да правя...от една страна у4илището,от друга състоянието на баща ми,следващата да помагам на мама...и другата е мом4ето,което харесвам...Той е много мил,до сега ме разбира когато му отказвам да се видим,но ве4е ми става неудобно,защото и аз искам да се видим...в Събота имаме среща,но...ох дано да стане ...Всъщност проблема никак не е малък,но...аз се държа така,сякаш няка никакъв проблем и вси4ко е идеално,винаги съм весела...Това е хубаво,но кагато напрежението надделее положението ми става много лошо... По някога имам 4увството,4е мразя баща си...знам,4е е лошо... ...Но какво да правя? ...Не знам,просто не знам...трябва ми насока,но... ...Сега то4но не ми трябва дори и гадже...но нали знаете,4е любовта идва то4но,когато не я о4аквате...аз не вярвям в нея ...Опитвам се да наблегна над у4ението,но...то не е само една беля(както се казва)...Е? ...ако имате все още съвети,няма да е лошо да ми ги кажете...знам,4е не съм само аз със проблеми,но...кво да права?