- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против свирките
Не съм опитвала,не мога да коментирам,но ще пробвам.Свирката доставя удоволствие на партньора и ако го обичам,ще искам да се чувства перфектно и затова ще го правя.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Твърдо () ЗА свирките.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Ауу.. Ужас... Ама той пишка от там... [-o<
За съм разбира се. Не на тъпите табута в секса.![]()
Ако се ограничаваме от такива хубави неща, тогава къде отива удоволствието?!
90tiПървоначално написано от ubuntu
po temata : za![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
be nz![]()
![]()
За![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
pitah shtoto sam zabelqzala che ima momicheta i momcheta na po 12-14 godini ,koito si izkazvat mneniqta po nqkvi varposi svarzani sas sexa (makar che se devstvenni oshte![]()
![]()
![]()
....
ЗА съм мн ясно ! Накъде без свирки![]()
аз също съм за, но не на всекиго разбирасе![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
Яжте ми хуя е отговора на въпроса.Дъвчете 1 залък 8 години и плюс тва като има чувства що да няма свирки.Ама съм много против "не-курвенските" според някои момичета постъпки да духат на кви ли не нещастници в дискотеките.И тва некви пикли...![]()
![]()
Правя и ми харесва. Обожавам просто. Но и аз смятам, че френската любов е много по-интимна от вагиналния секс!
ЗА разбира се :P Обичам да доставям удоволствие на момчето ми,а и ме възбуждат в повечето случай![]()
ами според мен да доставяш удоволствие на приятеля ти би трябвало и на теб самата да доставя удоволствие..така че аз съм за![]()
за свирките съм.тва е 4удесен на4ин да доставиш удоволствие на партнюра си.и не е гнусно,когато го правиш на 4овека когото оби4аш както някой беше написал,не е!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Не съм правила, но нямам нищо против да доставя това удоволствие на приятеля си... Скоро от мен не би видял нещо повече, така че това е съвсем оправдано...А и много често по-възбуждащо ми е, когато доставям на него удоволствие (с целувки на по-чувствителни места). Така че бих казала, че съм по-скоро "за", но не и да се нарича с това име - "свирки"... Звучи ми много по-отвратително. Може да съм старомодна, ако го нарека "френска любов", но за мен това е по-нормалният начин
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И какъв е проблема, че са девствени? Аз съм обсъждала сексуални въпроси с хора, които нямат абсолютно никакъв опит в тази област. Това не означава, че темата се превръща в табу, щом не си опитвал и не знаеш какво е. Това не те лишава от мнение и от собствена мисъл.Първоначално написано от angel-91
Аз съм за. Френската любов поне за мен е задължителна.
When I love, I love.
Q na dui dqdo KAVALA ...
Tvurdo ZA :P![]()
In dreams there are no rules...
ЗА
Обшо взето, всичко общо е взето!