- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много съм щастлива
влюбена съм в едно момче и той е влюбен в мен( не се фукам просто искам да споделя )
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
И при мен е такаБраво на теб
![]()
Честито!!!!!!!! =D>
Tova e jiwotat na 4oveka opisan 4rez muzikata www.vbox7.com/play:9ae0f117
Ми браво на вас, радвам се.Много малко хора срещат споделена любов.Пожелавам ви много любов и щастие.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
много благодаря утре ще се видим иииии......![]()
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
какво по-хубаво от това??
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Честито, радвам се за вас)
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
i azzz![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ако има сички сте поканени![]()
Nqma ni6to po hubavo ot spodelenata lubov. Mnogo se radvam i produljavaite da se obi4ate![]()
![]()
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
Честито!Нека да сте много щастливи заедно![]()
Това е СТРАХОТНО, отскоро и аз изпитвам съвсем същото и мога само да те похваля за късмета и щастието ти![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
браво и аз съм щастлив стачката продължава и аз ше карам само практика![]()
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Bravo.Obi4aite se vse taka i kasmet![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Първоначално написано от HePeAJIeH
не мисля че сте се стигне до там прекалено малки сме само на по 15
Честито!Радвам се за теб!Успехи!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
оле стискайте палци след 30 минуте ще се видим![]()