- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Като по-голяма !!!!!!
Zdraveite imam mnogo vajen vapros! Taka na 15 sam no iskam da izglejdam po-golqma v smisal naprimer liiceto mi da e kato na 17 godi6na nz ne iskam da izglejdam na 15.ima mnogo momi4eta na 15 kadeto izglejdat mnogo po-qko v smisal kato po-golemidano me razbrahte :P
blagodarq na vsi4ko![]()
![]()
![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
ne shvanah za6to tolkova iska6 da izglejda6 po golqma???kolkoto do tova,to si e ot izlu4vaneto ne mislq 4e moje da se postogne s grim![]()
![]()
![]()
Momi4e i 60 godi6nata mi baba iska daizglejda kato na 45 ama...
![]()
da ama kak moite say4eni4ki primerno izglejdat kato po-golemi izrusqvat se primerno nz :S help me blagodarq ti mnogo kakto i na dr 4e se otzovahaПървоначално написано от Whisskas
![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Аз също съм на 15 и до преди време,много ми се искаше да изглеждам по-голяма,а сега,като си давам сметка,е супер тъпа цел,това да се стремиш да изглеждаш на повече годинки,визуално.
Повечете момичета,слагат ненужно количество грим по лицето си,други обуват високи токчета,при положение,че въобще не са наясно как се ходи с подобни обувки.И като се замислиш за какво-за да си по-интересна и може би по-търсена сред момчетата.
Моя съвет към теб е да се помъчиш вътрешно да си голяма,зряло и отговорно момиче,а не няккава нагласена и същевременно празноглава,забъркваща се в каши,от които после няма измъкване.
Бъди себе си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Boje horata pitat kak da se podmladqvat ti pak iska6 da izglejda6 po-golqma.E nemoa da ve razbera.Za kvo ti e da izglejda6 "po-golqma"?
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Леле тоя в мойто даскало 10кл например сичките изглеждат на по 25...толко гримирани,наконтени...смееш но е
Аз пък много мразя като ми дават 18-19 години и като кажа че съм на 16 и всички да ме гледат със отворена уста.Радвай се че изглеждаш на възраста си.Хич не е приятно като те питат в магазин "Колко трудов стаж имате?"(Като ходих с приятеля ми за телефон на лизинг, продавача ме попита колко трудов стаж имам и на постоянен договор ли съм,тъй като приятеля ми още нямаше постоянен и не можеше да си вземе телфон, та евентуално на мое име да е договора......)
П.С. Въобще не слагам много грим и не съм изрусена
Толкова ли не можеш да се приемеш такава, каквато си. Радвай се на детството си докато още го имашТова ми каза майка ми като бях по-малка. После цял живот ще си жена. Няма за къде да бързаш. Пък и не мисля, че трябва всички да изглеждат еднакво, а и я се замисли на тези твои приятелки сега като са на 15, ако има дават 20 години, като станат на 20-25 колко ще им дават... 40? Не си мисли, че ако на 15 си като 20-годишна след 10 години ще изглеждаш по същия начин
![]()
Я не се излагай!
Още за много кратко време ще си с децка муцунка..
после до края на живота си ще изглеждаш като голяма.
Глупаво е да се мъчиш да приличаш на своите съученички,
да се правиш на по-голяма...просто бъди себе си.![]()
Адски тъпо е,когато видя някоя от моите съученички,която
се е направила на 39 годишна,наконтена лелка..то тежък грим и
глупости.Изчакай още малко и чертите на лицето ти ще се променят.
За всичко си има време![]()
Walk go home boy...
Аз предполагам, че ще ходи някъде, където не пускат ако нямаш 18(аз в такива случаи се опитвам да изглеждам по-голяма и успявам) Но ако искаш да изглеждаш така постоянно няма смисъл, ще е смешно ако си личи как само се ПРАВИШ на голяма, а не си, все пак ето някои варианти:
1.Ако си ниска токчетата не са излишни.
2.Сложи грим, но много лек, че да не стане смешно(все пак не знам лицето ти прекалено детско ли изглежда)
3.Не се хили с глас, не врякай, не тичай, бъди сериозна и може и на 30-годишна да заприличаш![]()
4.Движи се с по-големи (това помага!)
5.Направи си фалшива лична карта.
Толкова измислихУспех!
Пробвай с черен молив,руж.....пудра...не знам...при мен се получава само с черен молив[/i]
Just haters make me famous! εĭз
И ти трябва непременно да изглеждаш като тях?Първоначално написано от barbie__girl
Сега искаш да изглеждаш по голяма, а след 2/3 години ще искаш да изглеждаш по малка....Ако причината за това са твойте връснички и това 4е те изглеждат по големи...това не трябва да те притеснява ни най-малко...даже напротив....Според мен няма нужда да приличаш на някой....а просто бъди себеси! Има достатъчно други хора....
![]()
Точно щот` си фенка на Парис Хилтън нема да ти кажа![]()
Няма как да изглеждаш по-голяма, просто защото чертите ти са детски. Ако сложиш повечко грим ще бъде смешно, бъди сигурна.
Това си е индивидуално.. Аз също съм на 15, но далеч нямам детски черти, повечето пъти ми дават 17-18от класа ми има момичета, които не можеш да им дадеш и 6 клас... детско тяло, детско лице... с времето т'ва ще се промени. Няма как сама да го направиш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Това си е до чертите не лицетоИма е 25 годишни които изглеждат като на 15. Зависи от излъчването. Гримът може донякъде да не направи по-голяма но ... не особено
![]()