.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    In a bathtub full of ether......

Салвия и гъбки......

Интересува ме тук какво ви е мнението за салвията и гъбките ?
    Има ли това явление почва у нас или е все още теоретична материя ?

мхм...за губки нз не съм пробвал(но бих искал,но няма от каде да намеря) А за салвия съм пробвал няколко пъти , и да се надяваме че има почва
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Whisskas не не не ... кефиш ме страшно много ааа
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Re: Салвия и гъбки......

Цитирай Първоначално написано от Special K
    Интересува ме тук какво ви е мнението за салвията и гъбките ?
    Има ли това явление почва у нас или е все още теоретична материя ?
    Ах..тез гъбки....много ги обичкам най-яките ми преживявания на морето са свързани с тях
    А пък салвията....ако ефектът траеше толкова за колкото си мечтае Whisskas щях да съм най-щастливата на света
    Ама не е

Град
    Трябва ви екстракт от салвия.......Ихихии да кажем 25X........
    Това е достатъчно да ти се върне доверието във салвията......Или пък чист Salvinorin-A......но това вече е грубо.......
    Whisskas на теб пък ти препоръчвам Пейот(наи-хубавият трип в живота ми беше именно със мескалин....държа ме малко повече от 8 часа и е вълшебно ) или пък 2C-B или 2C-I като синтетична алтернатива хахах

И последен вариант които ще ти върне доверието във гъбките а може би и да ти промени мнението коренно за тях(да се превърнат във твоето отдавна търсено нещо):
    Вземи гъбките със MAO инхибитор......хммм и в това има два варианта.....
    Единият е натурален - почваш да подскачаш насам натам и да подпитваш хихихи х_x за една билка наречена зърнеш или гробищник.....По скоро ти трябват семенцата от нея.........
    После взимаш 3 грама от тези семенца стриваш ги и ги комбинираш със три-четири грама(по предпочитание ) култивирани(а не брани!) гъбки......И си ги хапваш сладко сладко........
    Другият вариант е пак синтетичен......
    Има едно нещтичко което (се продава в аптечките ).....наречено Aurorix.......и се явява синтетичен MAO инхибитор(хапченца) и върши същата работа като нашата толкова полезна билчица.......което пак комбинирано с порцията гъбки ги прави толкова незабравими и преживяването толкова продължително...ах !...

Не съм взимала картон........а захарно кубче с капка........ :P

Град
    Псссст !

Едно уточнение за салвията.......при нея има една маааааалка особеност.... Така нареченият обратен толеранс.......
    С прости думички:
    Колкото повече пъти пушите салвия толкова повече става ефекта по силен......
    За да стане от един път състоянието което наричаме пробив.....тоест пълното разделяне със земният ти Аз Любимо състояние което наричам Нирвана Началото и Краят където има само чувства и го няма това неудобно хахах гнусно нещо наречено Его.......
    Там където вече няма "аз" защото ти нямаш спомен и представа за това какво или кой си сега или си бил.......ахххх....и няма минало и бъдеще.......и където всичките думи на света не стигат да се опише......

ех......

Тааааа......
    Пушете повечко салвия.......
    А за да стигнете отведнъж и набързо там.......и намерете екстрактче........
    Всеки човек заслужава пробив със Салвия......

честно казано за пръв път чувам за Салвията търсих в google но не намерих нищо интересно-всмисъл никъде не се споменава,че е растение психотропен ефект.Какво е действието?Нещо подобно на чадела или........ще се радвам някой да ми обясни
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Град
    Подсказка: Tърси за Salvia Divinorum.........

Град
    Бих казала че всичко зависи от дозата.......Особено при халюциногените има един праг след които нататък дори малките увеличения в дозата водят до осезаемо по силни ефекти........
    Колкото до мескалина - да на мнение съм че е по силен като съвкупност от ефекти от розата.........Като разбира се пак всичко зависи от дозата.....
    Мескалина е по отпуснат трип докато розата е по електрическа ако разбираш какво искам да кажа......

Град
    Дай шанс и на гъбките.....Комбинирай ги с MAO инхибитор както предписах във предните постове.....Резултата ще те изненада....почти тройно се усилва ефекта......
    Псссст.......
    Може да комбинираш всички индолно базирани халюциногени със MAO инхибитор за удължаване на силата и дълготраиността на ефекта, а това ще рече че и розичката може да я вземеш така в комбинация....но не ти препоръчвам че после трипа става -> Ихиихихих......
    По добре пробвай гъбките с инхибитори......поне 10 часа вълшебство.....

Град
    Цитирай Първоначално написано от Special K
    Подсказка: Tърси за Salvia Divinorum.........
    Тука кво пише ? Или не можем да четем ?
    Салвията те прелъстява.......На мен ми бяха нужни сигурно 10 пъти докато ми разкрие тайните си.....после разбрах че с нея се танцува докрай и се спира когато тя реши........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си