- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразя майка ми
Хора, майка ми ме мрази и аз нея...
Взе едно коте без да ме пита дали аз съм съгласен или не.Хубаво.Обаче този малък галфон (котето), започна да сере и да пикае в стаята ми.Тая вече го напсувах пред майка ми и леко го подритнах.А тя почна да ми вика, че съм брутален, вулгарен и откачан от тоя компютър.Че съм малко идиотче, което не излиза навун с приятели и т.н.
Ние миналата година се преместихме на квартира на около 3км от мястото, където живеехме преди.Аз майка ми и втория и мъж.Тогава почнах често да изпадам в депресия и майка ми предложи да ходя при училищния психолог.Ходих при него около 1 месец и всичко ок.Обаче тази вечер разбирам, че психолога е казал на майка ми какво сме си разговаряли от до...А нали трябва попринцип да не се казва...
И майка ми не се усеща, че тя е причината да се превърна в такъв.
1.Баща ми бачка като луд в Испания, а тя тук си гледа кефа с втория и мъж.И си мисли, че не го забелязвам.
2.В някои моменти, ей така без нищо, започва да се държи изключително грубо с мен.
3.Постоянно ми казва, че нямам право на мнение, а аз съм на 15 години (някои хора ще кажат, че съм малък.Ама нали все пак след само 3 години ставам пълнолетен.)
4.Не излизам с приятели, ... по простата причина, че те не искат да дойдат при мен (само 3 км).А аз събота и неделя, тоест това са дните когато аз мога, ходя при тях.Обаче според майка ми пак аз съм виновният...
![]()
...и твоето положение никак не е розово...Ами не мога да ти кажа да не и обръщаш внимание...но просто ако се опиташ да и обясниш,защо се държиш по този на4ин,предполагам,4е ще те разбере...все пак ти е майка...намери си други приятели...ти казваш,4е не излизаш...може би ако решиш да поизлезеш поне малко всеки ден...да се изолираш от проблемите...Мисли за положителни неща...защо не си намериш приятелка? :P ...Хайде...пробвай
![]()
Майка ми е учителка, а знаете, че с тях ен може да се разговаря...
Няма с кой да изляза, а сам - не искам, защото още повече се отчайвам, че нямам приятели...
Ако говоря с баща ми, той застава на моя страна, но:
1.Той е на 3000км от мен
2.Когато говори с майка ми, тя така изопачава нещата на n-та степен, че аз ставам по-черен и от дявола...
Дори да говориш с нея, нищо няма да излезе. Просто не й обръщай внимание, колкото и да е трудно.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
9 години вече "не и обръщам внимание"
колко още ?![]()
Ох...много е гадно така......до някъде ти влизам в положението...Ами защо не се преместиш да живееш при баща ти?...или може би няма да стане,защото ти трябва разрешително от майка ти...а до колкото разбрах може би да не ти даде...?!?
...Все някък си трябва да се справиш!...Дръж се...знай,4е все някога нещата ще се променят към по-добро...въпрос на време
...Наистина няма да ти е лесно...ама няма как...
![]()
Майка ти е много гадна женица! Сори ама не мога да помогна за жалост пич![]()
![]()
еи пич,недеи така-дръж се мъжката!!
като толкова не се разбираш с маика ти,не и обръщаи внимание или пък иди при баща ти-в Испания мисля,че ще ти е добре..
и все пак като се замислиш,маика не може да мрази-тя те е родила,отгледала..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Да ти имам и майката..Споко и ние с майка ми се караме даже един път 3 месеца не говорех на нашите ..Сега горе-долу се търпим..
отвлечи котака и го дръж като заложник и преговаряй с майка си...
Иначе по темата... нз чоек горе-долу и аз съм в същото положение.Ако общуването не помага... нямаш избор освен да си седиш и да приемеш нещата такива каквито са и да чакаш за някаква промяна.
Майка ми е съгласна да отида при баща ми, но:
1. Една година задължително трябва да изучавам испански на някакво специализирано място.А така изоставам с ученето с една година.
2. Баща ми работи от 7:30 до 18:30.Тоесто цял ден е зает, а нали като отида в чужбина ще ми е по-трудно и някак си не върви да стоя сам...
виж за някои от нещата може би е права...но за останалата част.....както каза ти остават ти само 3 години!![]()
човек като има желание,има и начини...др нз какво да ти кажаПървоначално написано от Bummer
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
+1...Нали знаеш,4е не може вси4ко да е идеално...особенно при преместванеПървоначално написано от _BoSSy_
...Ако наистина не можеш да живееш пове4е с майка си...направи тази жертва,кой знае...може да ти се отрази добре
...А това за изоставането...както казах,няма две добри(ако ме разбираш),просто се помъ4и...Все пак е за добра кауза...
...Успех
![]()
Не бързай да съдиш майка си, тя в никакъв случай не те мрази. може би просто се страхува за теб, защото се чувства виновна...Естествено, трудно е да го признае и затова се държи по-рязко. Опитай да се поставиш на нейно място и най-добре поговорете спокойно, кажи й всичко, което ти тежи. Пробвай, нищо не ти струва.![]()
Не бих се поставил на нейно място, тъй като нейното е садизъм !
Гледа само тя да е щастлива, па мен ако ще и някой наркоман да ме изнасили, се тая...
Недей да ходиш в Испания. Според мен ще ти е дори по-гадно. Била съм 3 месеца в Германия и е ужасно. Тъй като не познавах почти никого и всичките ми приятели бяха далеч всеки ден си стоях сама със себе си и предполагам, че тъй като и баща ти работи и ти ще си така...не мислиш ли, че така постоянно ще плуваш в океан от отегничелни и мъчителни мисли? Все някак ще се оправиш с майка си. Гледай да не стоиш много из вас, а когато го правиш стой предимно в стаята си. Не приказвай много с нея. Майка ти е-ще те попита какво става. Тогава и кажи това, което чувстваш и дано нещата се оправят.![]()
Снощи се мушнах под леглото да извадя гирата си.Обаче вместо гира виждам едно котешко лайно !Толкова се ядосах на котката, че и натопих муцуната в "произведението" и.Майка ми като се прибра - веднага аз съм виновния.Защо съм си държал стаята отворена ?Защо съм направил така с горкото малко котенце ?...
pi4 ela pri mene da ti oporava nastroenieto :P a sq kam temata mi nA4i maikami se opitvashe da mi darji n ekav takav ton i az po4nah da i se odqjdam i mlakna ako imash smelostaПървоначално написано от Bummer
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
adut nqma da svurshi dokato ne se iznesesh ot neq.s maika mi se karame redovno.Sviknah da ne i otgovarqm kogato se karame zashtoto vidqh che prosto nqma smisul.Zpochnah da si malkcha,a tq da mi bie shamari zashtoto '' ne sum q slushala kogato govorela'' i sled kato se sbieme az i ostavq edin-dva nokuta po rukata i tq se obajda ,trubi na cqlata roda kakuv izrud i svqr bila dushterq i o.O a az dori nishto ne sum napravila tq sama mi skacha.ili vinagi kogato neshto izchezne az sum go dala na nqkoi ili az sum go izgubila,abee vse az sum vinovna.nqmam turpenie lqtoto da se pribera pri kaka mi ^^
Моят съвет:
Сядай си на задника,учи испански и бягай при баща ти..
Да ще ти е трудно в началото и с новата обстановка,може и да е добре може и да е зле.Но все пак промяната обикновенно е хубаво нещо.А пък ако не ти хареса ще се върнеш,пък може и туко виж майка ти да се е затъжила за теб и нещата вкъщи да се подобрят![]()
Късмет ти желая!
Spoko i az imah podobni problemi s moita samo deto tq mi vika che nqam pravo na mnenierazvika mi se
i az kato pochna da i se durvq kato kopele i tq si trae i mi vika
che mi trqa psiho
ama..
nqma shans!
Имам странното чувство, че или се лигавиш или преувеличаваш..
Щом като не ти изнася при майка ти, бягай при баща ти.. Не ми се вярва там да няма български училища.. Пък и ти ако наистина искаше да се махнеш от майка ти, нямаше да измисляш такива оправдания, като това че изоставаш една година с ученето..
А за котето.. Не си ли разбрал до сега, че момичетата и жените обичат животинките.. Е извинявай ама и на мен няма да ми е приятно някой да се отнася така с моя домашен любимец. Ако изобщо някой му направи нещо, така ще го наритам в задните части, че цял месец няма да може да сяда...
Все едно на мъж да му одраскат с ключове колата...
Не закачай котето а обясни на майка ти като хората, че не ти е приятно да виждаш такива неща под леглото си.. И я помоли да ти изчисти, след като котето е нейно.. Постъпката ти показва, че въобще не знаеш къде е проблема, а само търсиш някакво решение за него.
И аз още оставам на мнението, че има нещо лигаво в историята. Или се стегни, все пак си момче и си оправи проблемите, или не ни реви във форумите.
Успех![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()