- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразя майка ми
НАМЕРИ НЕЩО И Я ИЗНУДВАЙ ЗА ПАРИ ТАЙНО. АМА БЕЗ ДА СЕ УСЕТИ ИНАЧЕ СИ.
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Поне не си го изкарвай на невинното създание.![]()
И да ако можеш премести се при баща ти.Ако майка ти не дава,кажи на баща ти за аферите й и ти гарантирам,че ще отидеш,колкото и злобно да звучи.
Докато си в къщата на човек,който те издържа,ако щеш и на 30 да си,ще играеш по неговите правила.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
И аз снощи се сдърпах с майка ми. Знам какво ти е, моите родители и двамата са учителиТа снощи си мислих нещо...и днес ще го направя и ти го препоръчвам. Само да свърша работа и ще отида до един хотел извън града. Там си имам приятели и ще кисна докато не се посере от притеснение. Направи същото и като почне да ти звънка на телефона, зарежи го да си бръмчи в джоба. На сутринта като се върнеш, ще те разцелува и о0о0. Миличко къде беше, притесних се. Майчински глупости. Момиче на 15
"Специализираното" място са уроци по испански, това не пречи да си ходиш на даскало. Просто след като се подготвиш се явяваш на DELE, не знам, за да учиш там кое ниво искат, но предполатам, че DELE B1 е достатъчно, за да се запишеш
Пиши ми на ЛС , аз ще звънна на Килърите имам връзки с тях ... Ще оправим бързо, бързо и втория ти баща и майка ти И ПРОКЛЕТИЯ КОТАРАК :Днедей се притеснява имуществото остава за теб ...
Имам една приятелка, на която майка й е ужасна.Аз като ходя с нея да си взима пари или нещо друго, още от вратата майка й почва още от вратата да й намира кусури за всичко и както тя ми е разказвала у тях винаги е така.А на моята приятелка не й прави впечатление.Свикнала е и не обръща внимание.Така че и ти не й обръщай внимание и се стегни малко.Освен тва кво ти пречи да ходиш при приятелите си когато искаш, без значения дали е събота или неделя, или когато имаш свободно време.3км не са много.Няма ли някакъв градски транспорт.
Е, наистина не ти е хубаво положението, но пък да се мразите..
С говорене едва ли ще постигнеш нещо, затва, че не й обръщай много внимание
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
разбирам те .. моят баща е в Германия и мама си прави кефа с един и аз като го видя изпадам в депресия .. и от известно време започнах да я игнорирам![]()
Нормално е с такова отношение към теб, да я мразиш. Но няма какво да правиш, освен да търпиш и да се сприятелиш с някой от района, в който живееш. Не се предавай. Бъди силен и дръж на своето. Вярно е, че не си особено голям, но все пак не бива да позволяваш да те мачкат, ако мога така да се изразя. Ще дойде време и всичко ще се оправи. Ако трябва: поговори с нея, но честно казано не смятам, че нещо ще се промени.
А иначе няма ли вероятност да живееш при баща си?
Темата е от 2007 надали автора все още е на този акъл. Какъв е смисълът да продължавате да отговаряте?
Найстина е много трудно . Щом вече не си и обръщал внимание 9г. сигурно ти е много трудно . Постави си за цел да си искараш образование събери малко пари и се изнеси от вас . Помисли и за чужбина
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Пича вече е на 20 ? :Д Вие още пишете![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Братле знай поговорката ''Който търси, намира''. Продалжавай да търсиш хора, с които имашнещо общо- еднакви схващания, еднакви харесвания и т.н.
Наистина не ти е никак розово положението, но щом училищният психолог се е раздрънкал би могъл да потърсиш друг ако мислиш, че имаш нужда. И аз имах един период, в който си мислех, че баща ми ме мрази, дори понякога пак ми минава през главата, но бързо отшумява. Не ми позволяваше да си купувам всичко, което поискам, не защото нямаше възможност, а защото искаше да ми покаже, че един ден аз може да нямам възможност да си позволявам подобни неща. Не ми позволяваше да излизам понякога с приятелите си, а ме караше да уча през това време и ми запълваше времето с частни уроци, но накрая бях доволна от успеха си и само майка ми го убеждаваше да не ме държи толкова изкъсо, но до една степен ми помогна.
Не ми се вярва майка ти чак да те мрази .. всеки има моменти, в които не се разбира с техните и започва да си мисли, че го мразят.. Просто ако те мразеше без проблем щеше да те прати при баща ти в Испания и тя да си гледа кефа.. Обясни и че вече не си толкова малък, за да ти се кара за най малкото нещо и се опитай един вид ''да сключиш сделка'' с нея, нещо от сорта на ''Ти няма да се държиш с мен като с 6-годишно, аз няма да се държа като 6-годишно'' защото от това което разказа малко ми се стори, че тя те има за дете в първи клас .. Както и да е, късмет![]()
колко познато....
ама наистина май ще е по-добре да отидеш при баща си
Тъъй, ти сам казваш, че те хваща депресия и на моменти(най-малкото) тва няма как да не проличава. Тва което искам да кажа е, че може би от някой такъв момент идва и майка ти да ти се ядосва.
Тва, че психолога и е разказал всичко наистина не е коректно, но то в България свестни психолози дали има и изобщо, не знам.
Друго, което искам да ти кажа - твоята депресия, агресия спрямо майка ти и т.н. може би идва от тва че ти я виниш може би затова(възможно и да е напълно на подсъзнателно ниво), че се е разделила с баща ти. Не знам кво как е станало и кой прав и крив, но при всички положения искам да наблегна на следното: Майка ти също има право да е щастлива. Виниш и че си гледа кефа с втория си мъж(като не знам подробности), но човек и тя, като всеки друг човек има право на щастие. Ако тя е щастлива в момента, на теб това защо ти пречи? И наистина не казвай, че мразиш майка си. След година две като се сещаш, ще разбереш колко е грозно. Това ти го казвам от личен опит, имай го в предвид..
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ако съм ти една майка, в момента, в който ми се прибереш, ти спирам джобните, взимам ти компютъра и ще има от училище - вкъщи и от вкъщи - на училище. Вчерашна пикла ще изкарва акъла на родителите си.
Авторе, преувеличаваш адски много. Първо, защо майка ти трябва да се трогва от това какво е твоето Височайше мнение за втория й мъж? Разведена ли е? Разведена е. Свободна е да бъде с когото и да е.
САМО три години са ужасно много време. Ще видиш колко ще ти е променено мисленето.
О смятаай, то стара тема. Е сега ше се изкефя да влезе автора, да видим дали ще потвърди една част от пост-а ми :Д
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.