ААА не понасям двойния стандарт на дядо ми!!!!!!!!
Дядо ми (от страната на майка ми) има трима внуци- аз, братовчед1 и братовчед2, те двамата са братя. С братовчед1 сме набори, на по 14. Братовчед2 е на 5. Това добре, но все повече се убеждавам, че дядо ми кльопа повече внуците, отколкото внучката. Нямам нищо против братовчедите, добри приятели сме с набора, а 2 и той е смешен, макар че малките деца попринцип лееко ме нервят. Но двойния стандарт си личи- уча повече, на изпита изкарах шестици, а той- петици и се старая да се харесам на дядо, той пак прекарва повече време с 1. Ходят за риба, хвърлят пиратки от терасата (той дядо ми се води по детския акъл), говорят за коли и му познава приятелите, с мен даже не говори повече от минута-две. Е това честно ли е!!! Баща ми каза, че го прави, защото 1 имал нужда от повече внимание, а аз като по-умна, съм получавала достатъчно. Татко е на моя страна, и на него му е гадно, че внуците, които не заслужават, получават 100% внимание от страна на дядо, а дъщеря му да е невидима. Сигурно дядо ни обича наравно, обаче какво да направя, че да ми обърне някакво внимание, защото явно се вълнува повече от мъжки занимания, отколкото от "момиче, което не разбира".