Хора, майка ми ме мрази и аз нея...
Взе едно коте без да ме пита дали аз съм съгласен или не.Хубаво.Обаче този малък галфон (котето), започна да сере и да пикае в стаята ми.Тая вече го напсувах пред майка ми и леко го подритнах.А тя почна да ми вика, че съм брутален, вулгарен и откачан от тоя компютър.Че съм малко идиотче, което не излиза навун с приятели и т.н.
Ние миналата година се преместихме на квартира на около 3км от мястото, където живеехме преди.Аз майка ми и втория и мъж.Тогава почнах често да изпадам в депресия и майка ми предложи да ходя при училищния психолог.Ходих при него около 1 месец и всичко ок.Обаче тази вечер разбирам, че психолога е казал на майка ми какво сме си разговаряли от до...А нали трябва попринцип да не се казва...
И майка ми не се усеща, че тя е причината да се превърна в такъв.
1.Баща ми бачка като луд в Испания, а тя тук си гледа кефа с втория и мъж.И си мисли, че не го забелязвам.
2.В някои моменти, ей така без нищо, започва да се държи изключително грубо с мен.
3.Постоянно ми казва, че нямам право на мнение, а аз съм на 15 години (някои хора ще кажат, че съм малък.Ама нали все пак след само 3 години ставам пълнолетен.)
4.Не излизам с приятели, ... по простата причина, че те не искат да дойдат при мен (само 3 км).А аз събота и неделя, тоест това са дните когато аз мога, ходя при тях.Обаче според майка ми пак аз съм виновният...