- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си го върна
sk1sah s gadjeto si za6toto misleh 4e ne go haresvam no sq iskam da si go v1rna no neznam kak pls daite nqkoi savet
sa ostawa i da se kazwas kati
ONE LIFE ONE LOVE
ne 6to
Постъпила си глупаво..но вече е минало... А сигурна ли си, че той иска да е с теб отново...?!
И от къде може да е сигурен, че няма да го нараниш пак..?!
Опитай се да си го върнеш, говори с него... и не го притискай с празни обещания... Опитай се да си изясниш той какво чувства от цялата тая ситуация.. със сигурност няма да е най-щастливия човек..
А ако не иска да е отново с теб.. просто го остави да продължи напред.. ще е по лесно и за двама ви...
![]()
no coment...от темата разбирам че си мъничка и глупавичка ...кво да кажа аз дето ме зарязаха...тва твойто ми мяза на прищявки...
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
"как да си го върна" той да не е някво куче играчка от панаира което си изгубила ... ?!?! .... ако те иска ше се върне сам ако не те иска няма как да си го върнеш
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
=D> =D> =D>Първоначално написано от kael
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
momcheta i az sum na vasheto mnenie =]
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ми зависи дали той още те иска... което е малко вероятно![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Много глупаво от твоя страна.Опитай да му обясниш,това,което каза на нас.
Ти мой да искаш ама той дали иска? Мда позна НЕ. Или поне никой нормален човек не би искал да се върне...
Това да не е концерт по желание?![]()
Така, както си поискаш да го разиграваш.Ту го харесваш, ту после му казваш, че не може да стане нищо, после пак.И все пак-кажи му какво чувстваш, може и да стане работата.
Пробвай да поговориш с него и ако и той иска това ,което и ти ...радвай се !А ако неиска....ем остави го явно така е трябвало да стане
![]()
Абе...незнам какво си мислите ама след като ви зареже някой и после след 3 дена дойде рече айде пак да се съберем какво бихте направили? Аз бих го разкарал без да мигне окото...веднъж е показал че не държи на мен достатъчно това ми стига да не го искам повече....
Така мислим ние приятелю, но повечето не се замислят за това. Всеки гледа да хване гадже, да се задоволят взаимно и като си омръзнат след месец-два да си намерят нова "плячка". Рано им е да осъзнаят, кое е важно и кое не, кое има истинска стойност и кое не... Жалко, но хората живеят от ден за ден напоследък без да мислят за бъдещето!Първоначално написано от GregoryHouse
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!
Знаеш ли каква е разликата между мен и тях? Само това че аз го осъзнавам,а те не...
Малко са хората, които осъзнават, още по-малко са тези, които се взимат в ръце.
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!