- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Имам проблем с нета
Абе хора имам адски странен проблем начи интернет Explorer си работи и мога да тегла обаче не мога да се свържа към нищо - skype,icq,torent,internet games и т.н. Някой може ли да ми помогне кво да направа да се оправи.Пробвах да махна кабела за интернета рестарт на pc-то и за вируси проверих (няма)..
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Ами пробва ли да спреш тегленето и пак да пробваш да се конектнеш някъде ???
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
Еми не става пробвах...
моля помогнете![]()
Тоест не можеш да влизаш в чужди сайтове? Пробва ли да влезнеш в някой чуждестранен сайт, ако не става просто ти е слаб нета в момента към чуждите и не мисля, че нещо можеш да направиш, но определено не съм запозната с тези неща./то си ми и личи, де/
Хм.Аз го имам тоя проблем доста често.
Кръстил съм го "Без външен нет.".. т.е мога да влеза в browser-a,но към нищо друго немога.Т'ва е от доставчика..почакай ги малко да си оправят бъркотията.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
AnTiBuLLsHiTs е напълно прав в случая. Ако продължи повече от ден, обади се на доставчика ти да прати хора да погледнат.
Аз избягвам да им звъня да идват,защото при всяко идване ми зимат 10лв.
Мръсни копеленца са си.Последния път безмалко да ми вземат 30лв,защото ми беше изгоряла лан картата и те да ми я сменят + лан карта =30лв. Добре,че мама се сети да ми се обади и да ме пита дали да я сменят,че щяха да я отарашат с 30лв. за нищо. [-o<
не мисля че е от интернета щотото мога да тегла и да отварям браузера обаче ми дава проблем към всичко което иска да се свърже и като се обадих на доставчика каза че си имам интернет....
както винаги мойте проблеми се оправят само с прейнстал..всичко е ок вече мерси за отг.
Preinstall-a е най-лесното нещо.Да се помъчиш в-у проблема е доста по-продуктивно.Първоначално написано от omerta
1- Не вярваи безпрецедентно на доставчика ти ... просто не му се пращат хора за да проверят какво става и поставеното лице е готово на всичко ..дори да ти каже що не си преинсталирате ос или пък лан картата ви дава дефекти ... пък и да ти каже въри се обеси с кабела на нета ...надявам се няма да го послушаш.Първоначално написано от omerta
2- Възможно е да имаш някаква защитна стена, изключвам вградената която да спира или ограничава трафика.
3- Сканираи за вируси троянци и т.н
4- Преинсталирането на ОС го приеми като най-крайната на крайните мерки.