- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя ................
Момче на 17 съм, скоро(преди около 2 седмици) се запазнах с едно момиче )на 16 е) и излизахме 2 пъти на кафе, и 2-та пъти бяхме с компания, не насаме. Бяхя и казали че може би я харесвам,което наистина е така.Казах и по ICQ че искам да се видим двамата защото имам чувства към нея и я попитах дали и аз я привличам по нянакъв начин и тя ми каза че за нея е твурде рано и засега ме възприема като приятел.Как да постъпя оттук насетне![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pi4,ne se otkazvai!!!vse pak ste se vijdali samo 2 puti,ne ste bili sami i ne ste mogli da se opoznaete.taka 4e iz4akai malko,produljete da izlizate i s vremeto 6te razbere6 dali ima 6ans da ste zaedno![]()
Еми, дръж се приятелски с нея, излизайте и виж какво ще стане натакък...
Ми, бъди й приятел, опознайте се и в последствие може да се получи нещо \/
We all have problems, mine are just more important than yours.
vreme trqbva vreme...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
emi ne se otkazvai prosto i trqbva vreme izlezte o6te edin pat na kafe 4e da se doopoznaete i 6te vidim posle ko 6te stane
Първоначално написано от desidala
не я слушай!!!! тва с приятелството нищо хубаво няма да донесе!!! просто не се отказвай все още!![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
Бъди й приятел за сега, после може и нещо по-голямо да се получи![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Явно и трябва време,дай й го.Засега й бъди само приятел.
еми избързал си още в началото като си й казал, че изпитваш некви чувства към нея, като се има предвид че сте се виждали само 2 пъти. Пич, ти си още в началото к'о се тревожиш.Бори се за момичето и всичко лека по лека ще потръгне. А това да й ставаш много близък приятел по някога е добре, но понякога може да ти изиграе лоша шега...
![]()
Чакай бре за къде бързаш...дай и време да те опознае...ти на 3та среща сигурно ще инабиеш езика до сливиците...пък за 4та не ми се мисли...дай и време.
Дайте си време, недей прибързва толкова. За някои неща само времето може да помогне. Съветвам те да не се отказваш, но пък и да не прибързваш. И колкото и клиширано да звучи "просто приятели" не го възприемай толкова буквално \/
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!
s risk da se povtorq ama vse pak tova sa 2 dena mn e malko iz4akai ipreceni togava![]()
![]()
![]()
da ObiIi4A6 znA4iI dA bOlI, ZatoVa nE obiIi4aI A sAmo EbI!!!!