- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета !!!
са да попитам,аз ли4но не съм спала с мом4е,нито съм правила свирки,6от ми се вижда кофти,но тва си е ли4но моя преценка.та да питам,тя хубаво е полезна,хубаво на него му харесва,а на теб харесва ли ти?az ли4но не правя не6та които да не ми харесват,колко и да харесват на приятелката ми(въпреки 4е при нас няма такова не6то,вси4ко ми харесва и за моя радост тя не ме кара да правя не6та които не оби4ам,по простата при4ина 4е и тя не ги харесва.)и не мога да си обесня,ако на теб не ти харесва,6то го прави6,смисал.....явно на него му е хубаво ама........Първоначално написано от Lorelei
![]()
![]()
![]()
![]()
аз ли4но не мисля кат спя с мом4е да му правя свирка,ако 6те и да ме отреже..........не ме кефи и пак 6е кажа не правя неща които не харесвам,дори и ако той/тя ги харесва и тук влиза свирката(ве4е за лизането е друга работа поне аз така си мисля,верно кат се замисли6 за еднакви ама....)
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
На маикати в путката бе лаино ! Деба маика ви деба тъпи газари смотани само се правите на интересни ма ако ви вида ще ви изям лаина тъпи !Първоначално написано от Ruskia1936
Чак да обичам да гълтам не може да се каже. Не ми е хоби. Иначе не ми е неприятно, пък и като гледам на него коло му харесва
на мен ми доставя естетическо удоволствие
![]()
gyltam i mi haresva.Za6to da ne mi haresva.Li4no na moq priqtel spermata mu e leko solenka , no tva e 6toto hapva dosta sol.A za6to mi haresva li?Obi4am da mu dostavqm udovolstvie.Svirkata e udovolstvie.Nali taka?Pyrviq pyt probvahme s prezervativ ama be6e ujas!Vse edno lapam balon.Gadust!A nai dobriq krai na svirkata spored mene e taka.Li4no mnenie!
Amiii...zabravila sym i treto,zashtoto mi haresva i me vyzbujda da go pravqПървоначално написано от lips_of_anegel
Ako ne iskah nqmashe da go pravq! :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Опитай и ще разбереш!Първоначално написано от Sasho::ohsaS
:P
![]()
![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Eвала Мишиту хахахах!!!
Първоначално написано от Mishity
пич като свършиш си го събери в една чашка и си го изпий хем пробваш кфо е хем не губиш материал
![]()
НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Хахахахахах това ме изкефиПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Палиндром
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами пробвала съм и ми харесва, ама понякога фкуса е отвратителен и направо ми пресича гърлото![]()
[img][/img]
Първоначално написано от Mishity
![]()
![]()
![]()
Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!