.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Ami da,obicham da gyltam,pyrvo,zashtoto tova mn go vyzbujda i vtoro,zashtoto spermata e polezna A na vkus povecheto pyti mi haresva ,no e imalo i sluchai,kogato e bil gorchiva ,no malshans,a i v kraina smetka tova zavisi ot kakvo e ql momcheto :P Zatova ot tuka natatyka predi sex moq shte poluchava po 1lityr ananasov sok xixix
    са да попитам,аз ли4но не съм спала с мом4е,нито съм правила свирки,6от ми се вижда кофти,но тва си е ли4но моя преценка.та да питам,тя хубаво е полезна,хубаво на него му харесва,а на теб харесва ли ти?az ли4но не правя не6та които да не ми харесват,колко и да харесват на приятелката ми(въпреки 4е при нас няма такова не6то,вси4ко ми харесва и за моя радост тя не ме кара да правя не6та които не оби4ам,по простата при4ина 4е и тя не ги харесва.)и не мога да си обесня,ако на теб не ти харесва,6то го прави6,смисал.....явно на него му е хубаво ама........
    аз ли4но не мисля кат спя с мом4е да му правя свирка,ако 6те и да ме отреже..........не ме кефи и пак 6е кажа не правя неща които не харесвам,дори и ако той/тя ги харесва и тук влиза свирката(ве4е за лизането е друга работа поне аз така си мисля,верно кат се замисли6 за еднакви ама....)
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ruskia1936
    waaazaaaa 6e mi pi6e ? kav si ti be maleee ei groznik... ela da ti naleq i az malko da si piine6 pa she mi kajesh vkusna li e .. tapak..
    На маикати в путката бе лаино ! Деба маика ви деба тъпи газари смотани само се правите на интересни ма ако ви вида ще ви изям лаина тъпи !

Чак да обичам да гълтам не може да се каже. Не ми е хоби . Иначе не ми е неприятно, пък и като гледам на него коло му харесва на мен ми доставя естетическо удоволствие

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Не съм пробвала и не съм очарована от идеята
    +1

gyltam i mi haresva.Za6to da ne mi haresva.Li4no na moq priqtel spermata mu e leko solenka , no tva e 6toto hapva dosta sol.A za6to mi haresva li?Obi4am da mu dostavqm udovolstvie.Svirkata e udovolstvie.Nali taka?Pyrviq pyt probvahme s prezervativ ama be6e ujas!Vse edno lapam balon.Gadust!A nai dobriq krai na svirkata spored mene e taka.Li4no mnenie!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Ami da,obicham da gyltam,pyrvo,zashtoto tova mn go vyzbujda i vtoro,zashtoto spermata e polezna A na vkus povecheto pyti mi haresva ,no e imalo i sluchai,kogato e bila gorchiva ,no malshans,a i v kraina smetka tova zavisi ot kakvo e ql momcheto :P Zatova ot tuka natatyka predi sex moq shte poluchava po 1lityr ananasov sok xixix
    са да попитам,аз ли4но не съм спала с мом4е,нито съм правила свирки,6от ми се вижда кофти,но тва си е ли4но моя преценка.та да питам,тя хубаво е полезна,хубаво на него му харесва,а на теб харесва ли ти?az ли4но не правя не6та които да не ми харесват,колко и да харесват на приятелката ми(въпреки 4е при нас няма такова не6то,вси4ко ми харесва и за моя радост тя не ме кара да правя не6та които не оби4ам,по простата при4ина 4е и тя не ги харесва.)и не мога да си обесня,ако на теб не ти харесва,6то го прави6,смисал.....явно на него му е хубаво ама........
    аз ли4но не мисля кат спя с мом4е да му правя свирка,ако 6те и да ме отреже..........не ме кефи и пак 6е кажа не правя неща които не харесвам,дори и ако той/тя ги харесва и тук влиза свирката(ве4е за лизането е друга работа поне аз така си мисля,верно кат се замисли6 за еднакви ама....)
    Amiii...zabravila sym i treto,zashtoto mi haresva i me vyzbujda da go pravq Ako ne iskah nqmashe da go pravq! :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Re: За момичета !!!

Цитирай Първоначално написано от Sasho::ohsaS
    Wazzaaa момичета обичате ли да пиете сперма и вкусна ли е тя ?
    Опитай и ще разбереш! :P
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Eвала Мишиту хахахах!!!

Цитирай Първоначално написано от Mishity
    пич като свършиш си го събери в една чашка и си го изпий хем пробваш кфо е хем не губиш материал НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Да, обичам (въпреки, че съм попадала и на сперма с кофти вкус). Палиндром такъв.
    Хахахахахах това ме изкефи Палиндром

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами пробвала съм и ми харесва, ама понякога фкуса е отвратителен и направо ми пресича гърлото
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от Mishity
    Ние можещите водени от незнаещите,правим невъзможното за благото на неблагодарните.И сме направили толкова много от толкова малко че сме се научили да правим всичко от нищо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си