- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли шанс за бременност
zdr.doide mi za posledno na 5 okt i mi svar6i na 12,na 13 pravih sex no priqtelq mi ne svar6i v men,sled tova na 23 sashto pravihme sex..i dvata pati v na4aloto beshe bez prezervativ /parvite 5 min nqkade/ i posle sas do kraq..pritesnqva me tova che skoro trqbva da mi doide,bolqt me gardite,vs e kakto i dr pati,no sega me bolqt i dvata qi4nika ot vreme na vreme..prez poslednata sedmica si pravih 3 testa,i trite sa otricaelni no se pritesnqvam.btw kogato v na4aloto beshe bez prezervativ,predi tova dobre se mieshe a i kaza 4e ne e svar6val predi tova...ta nz..ima li shans da sam bremenna,zashtoto tezi bolki me pritesnqvat :S samo da dobavq 4e imam nqkakvo te4enie,no e mn ml.. mersi za otgovorite i se izvinqvam za porednata tema..
Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!![]()
ами мила то не е минала една седмица от последния ти полов акт, защо си ги правила тези тестове ?? че и три даже ?? доколкото знам трябва да мине най - малко седмица преди първия тест. изчакай още 3-4 дни и си направи пак тест, но според мен щом имаш ПМС би трябвало всичко да е наред. Дано да е така, искрено ти го желая!!
6tom ne e svur6il v teb i ste bili bez prezervativa samo v na4aloto,ima mnogo maluk 6ans da si bremenna.6tom ima6 i pms ne se pritesnqvai.a i da ti kaja mili4ka testove se pravqt sled lkato zapo4ne da ti zakasnqva....
znam...no ne moga da chakam do dr mesec..Първоначално написано от mokka
![]()
Мисля че няма защо да се притесняваш,щом той не е свършвал в теб..а и имаш ПМС..не се паникьосвай излишно.И ние с моя приятел отначалото почваме без презерватив и после си слага.Като мине ч седмица си направи още един тест за да си спокойна![]()
Щом не е свършил в теб шанс няма!![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
mn me uspokoi da znaeshПървоначално написано от devil_girls_
![]()
m/u dr moje li oshte nqkoe mnenie :S
тан4ето аз сам по-голяма паранои4ка от теб приятеля ми бе6е с презерватив не свър6и в мен и на мен ми дойде а аз о6те се притеснявам да не би да съм бременна.според мен мисля 4е няма от какво да се притеснява6
Нищо ти няма. Ако ставаха така бебетата..............Не се паникьосвайте излишно!
ne se pritesnqvai ni6to ne e stanalo i na men mi se slu4va ponqkoga da me bolqt i dvata qi4nika.
Аха.. Ако ставаха така бебетата нямаше да има демографска криза в България,броят на двойките с репродуктивни проблеми нямаше да е толкова голям,а пред клиниките за борба със стерилитета нямаше да има опашки!Първоначално написано от krem4et0