- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета, бихте ли спали с девствено момче?
Така еПървоначално написано от krem4et0
не се пали просто си казвам мнението.
Eventful past is everclear.
100% какво от това нали и аз бях....но пък за мен ще е чест това ще означава че съм първата му голяма любов ...и найстина ще е яко понеже ще си го настроя както аз искам пък..и няма да ме сравнява с други....но...едва...ли ще намеря ДЕВСТВЕНИК
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
da.moq segashniq ne beshe devstven , no ima neshta , koito zaedno sme opitali za pyrvi pyt i chustvoto e mnogo priqtno ... da znam che v sexualniq mu jivot syshtestvuvam samo az![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ne bih,obi4am maja da ima opit v tazi sreda.
Преди си мислех, че ще е забавно и приятно да го уча тепърва какво да прави... Но когато се опитах да правя секс с девственик, нещата не изглаждаха толкова розови - той толкова беше спекъл, че не можа да му стане и нищо не се получи. Предполагам, че ако бях по-опитна... Все още съм навита в по-късен етап на живота си да опитам с девствено момче, но на 20-22 години едва ли има много такива![]()
че кфо му е лошото и ако той не ти каже ти от де ше разбереш???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Ako go obicham da... no ako go pravq prosto taka za udovolstvieto i za miga... ne bih...
Усеща се, не е трудно. Стига да не си девствена де.Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
pravila sum go i pak bih go napravilaako si nqmah veche izbrannik do sebe si de
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
![]()
pussy wet as a river
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
![]()
pussy wet as a river
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
а защо НЕта от кога девствените са бракувана стока
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Ами в наличност на известен опит ще разбереш.Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
Аз...не,не бих.Пък и няма как да стане защото по принцип си падам по момчета/мъже на по над 25-6,така че няма как да са девствени.![]()
Аз лично не бих спала с девтвен предпочитам някой с повече опит
Ела бе ще стана като за тебе,пълна власт ти давам :PПървоначално написано от ReFlEcTiOn
![]()
bate kat te gledam na snimkata se samnqvam da si devsten , ama e vazmojno ako si nqkoi mega prost tup batal i rusi6 samo prostotii normalno nikoi da ne ti pusne ...Първоначално написано от Tony Thomas
P.S koi mi trie postovete ^_^ prosto si izkazvam mnenieto makar i malko po grubi4ko![]()