.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...

Какво бихте направили за човека,който обичате?

Мисля,че заглавието е достатъчно ясно...
    Искам само да кажа,че темата не е,за да трупате мнения и да правите спам от сорта на "Даа ест,че всичко",искам и да се аргументирате...
    Ако въобще има човек,когото толкова много обичате и държите на него,не е задалжително да ви е гадже,може и просто приятел,какво ще направите за него,ако той има нужда от вас-всичко ли?Абсолютно всичко ли?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

такам....
    значи...ако е гадже сериозно и прекалено много го обичам или брат ми или майка ми бих убила и човек...също така и за най добър приятел...друго...:бих излагала дори откраднала ако така ще помогна на любимия си човек...и бих му простила всичко...незнам достатъчно ли е това ?
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

в момента си нямам половинка затова ще говоря за най-добрата ми приятелка която страшно много обичам.С нея се познаваме от малки и не бих се поколебала да направя вси4ко за нея защото винаги ме е подкрепяла,била е до мен,доверявала ми се е както и аз на нея тя е най прекрасния човек който познавам.Приятелки сме вече 7 години и сме се карали само 2 пъти и то за пълни глупости Тфа е бих казала че тя е от малкото хора за които съм готова да направя всичко

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    За гадже не знам какво бих направила,поради факта,че все още не съм имала гадже,което супер мн да обичам и да съм готова да пожертвам нещо.Но за семейството си и приятелите си бих направила,каквото е необходимо,за да им помогна,просто защото безкрайно много ги обичам и са винаги да мен,когато съм имала нужда.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    За баща ми и брат ми бих направила ВСИЧКО!Каквото и да е... За гадже и приятел НЕ!Колкото и да го обичам нищо не е сравнение с близките,роднините,родител ите!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    За гадже не знам какво бих направила,поради факта,че все още не съм имала гадже,което супер мн да обичам и да съм готова да пожертвам нещо.Но за семейството си и приятелите си бих направила,каквото е необходимо,за да им помогна,просто защото безкрайно много ги обичам и са винаги да мен,когато съм имала нужда.

и аз така,за семейството ми съм готова на ВСИЧКО,абсолютно всичко.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на babity
    За най - добрата си приятелна бих направила абсолютно ВСИЧКО и то въпреки факта, че те не би направила това за мен! За гаджето...доста неща бих направила, но едва ли чак толкова...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами различно е... Не знам какво бих направила за приятел, сигурно бих се разделила с много неща, както и за роднини, но в това не съм се замисляла никога... Едно знам, че ако има момче, което обичам истински и дълбоко, както е сегашният ми приятел, бих дала дори живота си заради него... защото знам, че и той е готов да стори същото или поне подобно за мен.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Razgrad Cartel
    не мога да обичам,извън капацитета ми е (за момиче става въпрос) инъче приятелска обич,по принцип много неща,за брат ми също много неща...но момиче... --> <--

Зависи от човека...но всичко си има граници...темата е много обширна но ако питаш за това дали бихме умряли...не...даже бих избрал моя живот пред то ян 20 други ...баси кфи ги приказвам...не знам ама когато става дума за приятелите ми съм известен с особената си глупост

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Еми всичко всичко не баш всичко,но наистина бих направила страшно многоо за него даже повече от това което бих направила за някои хора.Що..еми щото го обичам как да обясня по друг начин що...преди него живота ми беше по ралзичен...ся е по същия начин..ама мамка му на него му е през кура кфо правя аз за него тъй че няма смисъл да продължавам да пиша...!Въпреки отвратителното му държание и огормнта промяна пак бих дала кфото мога и кфото зависи от мене за него! тъпа история

napravila sum abs vsi4ko za nego .. no posledno vreme toi ne mi pokazva 4e go zaslujava
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на Blab
    Всичко, но никога не бих пренебрегнала собствените си виждания и принципи!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Какво бих направил... бих пил за негово здраве
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Бих направила нещо хубаво за всеки, не само за тези, които обичам...
    По-подробно:
    за семейството си... бих ги накарала да се гордеят с мен, мисля че това е най-хубавото, което мога да направя за тях
    за гаджето ми... бих направила всичко само и само да е щастлив (дори неговото щастие да е без мен и да означава аз да страдам...(боже дано никога не се случи))
    за приятелите ми... бих ги задържала завинаги... това е истинското приятелство за мен - вечното
    за себе си... бих се научила да бъда такава каквато искам да съм (не е никак лесно)
    Нещо такова?
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

Град
    Търново.... Велико Търново
    нямам идея ( боли ме дали е спам или не ) когато доиде момента да го направя ще го направя .... каквото и да се наложи

Град
    Сандански
    Всичко, за всеки който си го заслужи

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    za priqtelqt si davam vsichku zashtoto ... prekaleno mn vreme sym s nego i nemoga da si predstavq jivota si bez nego...ima i nqkolko priqtelchenca za koito po syshtiq nachin prekaleno mn vreme sme si zaedno za da ne jertfam sebe si za tqh

0biChkam SlyNcEt0 :}

:)

Много неща бих направила..В рамките на нормалното и допустимото!

за гаджето ми всичко , каквото е нужно само и само да не се чувства зле , защото е първият научил ме да обичам и го ОБИЧАМ МН МН МН за роднините ми също
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Зависи той колко държи на мен и какво ще направи за мен.Аз съм на този примцип-държа се така с хората както те се държат с мене,бих направила вси4ко за 4овека,който и той би направил това за мене
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Ами бих направила всичко по силите си , защото за някой който обичам бих дала всичко ... Пък и както се отнасяш със хората така и те се отнасят с теб т.е ако днес помогнеш на приятел той ще ти е благодарен и ще ти помогне утре . И нека не забравяме че доброто не остава невъзнаградено и незапомнено , а щом е и за близък човек то ще донесе още по - голямо одволетворение...

Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    za priqtelqt si davam vsichku zashtoto ... prekaleno mn vreme sym s nego i nemoga da si predstavq jivota si bez nego...ima i nqkolko priqtelchenca za koito po syshtiq nachin prekaleno mn vreme sme si zaedno za da ne jertfam sebe si za tqh

Ами би ли убила някой ако те накарат щом е всичко? Но като го убиеш няма а те хванат няма затвори и глупости просто ей така отиваш пръскаш му кофата и си продължавате живота...Ще го направиш ли? Така си и мислех...няма безгранични неща бе...май май Албертчо е бил прав...

"Вселената и човешката глупост са безграйни...но за 2рото не съм сигурен...", ся поне мога да докажа твърдението му...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    LuNaTa
    аз бих направила вси4ко ама наистина вси4ко за приятеля ми ,който много оби4ам и малкото ми брат4е..както ве4е беше написано за тях убивам хора..просто тях двамата ги оби4ам наий много от вси4ко!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Повече от фен Аватара на VeSna
    Продавам си и душата на дявола за да съм с него! Ако дойде дявола и ми каже "Можеш да го имаш още ден, един ден, но ти искам душата!" ДАВАМ Я !!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си