- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Въпроса е на една фр!![]()
Значи днес имам среща с едно момче.Като се видиме какво да правя?В смисъл да го целуна ли или не?После за чао да го целуна ли пак?Помогнете,че нзн кво да правя![]()
![]()
![]()
![]()
...
Е ако й хареса да го целуне.. колко му е.Ако е някой "луд" за кво й е да го целува?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леко тъпичка тема!?
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Зависи как ще се развие срещата, въпреки че... А тя откъде се познава с това момче?
[quote="mid_get"]Зависи как ще се развие срещата, въпреки че... А тя откъде се познава с това момче?[/quote
Преди тва бяха мн добри фр и той и каза,че я обича,а тя също го обича.Та са се разбрали да се видят днес,за това пита.![]()
...
Еми защо да не го целуне...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Мне кът се обичат за кфо да се целуват?! Баси нелогичните въпроси...щом се обичат и иска да го целува кфо я спира?![]()
Целувката ще си дойде от само себе си, не може да знае кога ще го целуне, но като си тръгнат може, защо не?
Mn qsno 4e trqbva da se kisSs\
/
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Абе целувайте се ...правете любов,а не война![]()
![]()
Да ти кажа честно в днешно време връзките са така...първо любов...после война...вече няя хепи енд...
[quote="EmO_KiD_;("]Първоначално написано от mid_get
togava zashto da ne go celune ???![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Прави каквото сметнеш за добре и каквото сърцето ти казва
pfff po dobre toi neq da celune otkolkoto tq nego!!!![]()
![]()
![]()
da ObiIi4A6 znA4iI dA bOlI, ZatoVa nE obiIi4aI A sAmo EbI!!!!
и аз така мисля \Първоначално написано от sla_duranKa
/
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Мен примерно би ме било срам,ама тя си решава.Вие как бихте постъпили,ако бяхте на нейно място?Тя ми каза,че той е малко срамежлив.
П.С.Питам ви сега,защото вчера не са успяли да се видят!
...
Не да не мисли какво да прави ... да остави нещата сани да се развият така да се каже ... тва е най-хубавото![]()
Пишете още плс лс плс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
хахахах божее толкова тъпа тма не бях виждала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
че то зависи от момента и човека да беше оточнила в началото че се обичали защото много тъпо се получи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Виждам автора на темата и си мисля.. "Пак ли беее.. тва дете не се ли спря ! "
По темата: ами Щом се обичат да се взимат. Щом тя знае неговите чувства и знае, че няма да я отблъсне, да го целуне... Няма нищо по-лесно..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ако е на първа среща не би трябвало да го целува. Ако той реши, че я хаесва ще я покани пак и тогава. Ако не е на първа среща, каквото си решила това прави. Отиваш целуваш го и готово.![]()