.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи

Много ми е мъчно :(

Преди 4 часа аз,майка и малкия ми брат изпратихме татко за Лондон и сега някфо ми е много умряло,подтиснато,ревливо.. ..изключително ми е тежко!Знам,че е съвсем нормално и че ще се върне...просто исках да споделя защото няма на кого да се оплача!По принцип съм много твърда мацка и не рева за туко такива неща...и да речеш,че с татко сме много близки...ние постояно се караме ама пак ми е мъчно за него!И така благодаря,че ме излушахте!
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

aM normaLno e da ti e GadNo Na meN pak mn mi se hodi v LonDon Mojeshe da otidesh s nego

mi macka zn 4e ti e mu4no i e normalno i az da bqh i az 6tqh da sum taka oba4e si mslko 6ot ponqkoga 4ovek kat si popla4e i spodeli mu olekva taka 4e spok i ba6tati vse pak 6e se vurne
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

aM normaLno e da ti e GadNo Na meN pak mn mi se hodi v LonDon Mojeshe da otidesh s nego

mi macka zn 4e ti e mu4no i e normalno i az da bqh i az 6tqh da sum taka oba4e si mslko 6ot ponqkoga 4ovek kat si popla4e i spodeli mu olekva taka 4e spok i ba6tati vse pak 6e se vurne
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)
    Спокойно !
    За колко време е там ?
    Моят баща живее в Испания и се виждаме през година-две...

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    За колко точно време не се знае,утиде по работа за това не може!Ох незная от какво точно ме е страх...защото ще пътува със самолет иии.....абе имам много развинтена фантазия!Ама туко-що се обади,че след малко тръгва със самолета(защото от Я-л до С-я пътува със автобус)хем се успокоих и същевременно се депресирах още повече!Абе всичко ще е наред .... Дано де!Благодаря за подкрепата...

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    За колко точно време не се знае,утиде по работа за това не може!Ох незная от какво точно ме е страх...защото ще пътува със самолет иии.....абе имам много развинтена фантазия!Ама туко-що се обади,че след малко тръгва със самолета(защото от Я-л до С-я пътува със автобус)хем се успокоих и същевременно се депресирах още повече!Абе всичко ще е наред .... Дано де!Благодаря за подкрепата...

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)
    Ако се притесняваш от факта, че ще лети, няма нищо страшно.Днешните самолети да достатъчно сигурни.Знам, че в мислите ти постоянно се въртят самолетни катастрофи и подобни щуотии, но това са пълни глупости.
    Баща ми все пътува с автобус или кола, където опасността от гаф е къде, къде по-висока.

Спокойно, всичко ще е наред

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Аз бях по същия начин,но когато бях на 10-тогава се научих да не преживявам толкова..баща ми го виждах от дъжд на вятър,ма ко да се прави..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Еми...Нормално да ти е мъчно

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Моите родители са в Испания вече станаха 7 години за баща ми и 4 за майка ми така че спокойно.
    Eventful past is everclear.

Супер фен
    Моя е в Лондон от както бях 1 клас... :Ь

Не се притеснявай,не е отишъл на края на света..и ще се върне.
    Аз имах период от 2 години,в който не виждах родителите си..
    но то моето си беше друго

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Sa4uvstvam ti mila
    Ama kakvo bih dala i moq tati da zamine za mesec pr nekade

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Sa4uvstvam ti mila
    Ama kakvo bih dala i moq tati da zamine za mesec pr nekade

Оле и аз така виках,като разбрах,че ще заминава се разбих тотално от кеф ама като осазнах,че е заминал ми липсва...е имам новини все пак от него!Обади се и каза,че е пристигнал благополучно и че се е настанил на добро място...и вече съм спокойна!Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си