.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

две години

Две години загубих от живота си ,защото мислех че е идеалния - красив,умен и много добричък . Всичко между нас вървеше идеално ...до вчера . Той беше мълчалив , леко омърлушен и когато го попитах какво има той ми каза че иска да скъсаме , ей така без никаква причина ме остави сама . Когато после поговорихме и попитах от колко време обмисля раздялата ни той каза "ОТ 10 МИНУТИ !" . Не мога да разбера едно как една две годишна връзка се разсипа .
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Moje bi mu e pisnalo ot ednooobraznieto! no spored men,sled kato ne se vijdate nqkoi i drug period ot vreme,6te razbere ,4e mu lipsva6 i 6te iska da se suberete,za6toto spored men vruzkata vi trqbva da ne ozna4ava ni6to za nego,za da q zagurbi tolkova lesno! Spokoino moje bi 6te promeni mnenieto si!Slu4vat se i takiva raboti ,kogato ne si siguren dali naistina obi4a6,haresva6,no opredeleno spadovete v edna vruzka sa posledvani s vuzvi6eniq,taka,4e pogovorete i moje da predloji6 da se razdelite samo za izvestno vreme,a ne okon4atelno!Ako toi ti izbroi osnovatelni za nego pri4ini,moje i osnovatelno!Vse pak,toi ako ve4e se e promenil ,po-dobre da sprete do tuk!Uspeh mila!Spokoini4ko! I samo da znae6 ,prosto da spodelq [-o< moq nai-golqm strah e to4no tova - vsi4ko da svur6i prosto taka...

За жалост не познавам човека за да ти кажа защо е постъпил толкова глупаво с теб. Но не мисля, че го е обислял само 10 минути. Такова решение не ми се вярва да се взима толкова лесно. Или пък е голям глупак и наистина го е решил за 10 минути. Просто се опитай да продължиш напред, не губи още две години в мисли защо е постъпил така
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не ми се вярва да го е решил за 10 мин.. но ако наистина го е направил ей така..това в моите очи значи, че изобщо не му е пукало и не се е замислил...

Вече няма и към кого да се обърна , най-добрата ми приятелка е в Испания , майка ми е заета жена и като се прибере е ядосана . Никого си нямам вече , единствено той беше човека с когото можех да споделя всичко , а вече го няма

gadno naistina.... horata sme ujasni sushtestva...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Откаде да знаем каква е причината да скъсате толкова бързо? Да не съм врачка?!?!?!?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Не ми се вярва да го е решил за 10 мин.. но ако наистина го е направил ей така..това в моите очи значи, че изобщо не му е пукало и не се е замислил...
    +1 ,oba4e toi 6te strada mnogo kazvam ti go Za6toto toi ve4e e sviknal s teb i 6te mu e tejko...a sq prosto si misli ,4e si mu "omryznala" ,no ti 6te go zabravi6 ,a toi teb edva li

mn glupavo e postupil s teb.spored men za 2 godini se e privurzal kum teb i sled nqkolko dni 6te iska da se suberete pak,za6toto vse pak 6te mu lipsva6! uspeh

Мега фен Аватара на sasha_90
    Странно.След 2 годишна връзка е невъзможно да се стигне до мисъл за раздяла само за 10 минути.

Лайф сък...той е лъжец...трябва да има и друго...то не стаа ей така всичко и т е ок изнася и ти и казваш "абе заеби"...толкова тъпи не сме станали човеците...още...бе де да знам говори с него най малко за да разбереш каква е точно причината...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Определено според мене има някфа причина или другия вариант е отдавна да иска да го направи и сега да ти излиза с тоя номер...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами то любовта както си идва внезапно, така може и да си отиде внезапно. Случват се такива неща, сори... Знаеш, че няма нищо вечно на тоя свят.
    The reasons of love... <3

Не мога да разбера едно ! Час преди да скъсаме ми казваше че ме обича и иска винаги да е с мен , а после ... Не мога да опиша колко ми е гадно .Големите момичета не плачат , но аз явно не съм пораснала достатъчно . Още и още търся вината в себе си , но не мога да я открия . Две години пропилях на вятъра , боже каква наивница съм била

Еми или е много лекомислен или не го е решил за 10 минути тфа .. Ноо както и да е ти трябва да се примириш.Не си струва да го молиш да се съберете пак .. след като дори не ти е обяснил поради какви причини къса с теб не си заслужава .. Не вярвам да нямаш приятели с които да споделиш и които да ти помогнат да го забравиш
    just a kid۵

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Не мога да разбера едно ! Час преди да скъсаме ми казваше че ме обича и иска винаги да е с мен , а после ... Не мога да опиша колко ми е гадно .Големите момичета не плачат , но аз явно не съм пораснала достатъчно . Още и още търся вината в себе си , но не мога да я открия . Две години пропилях на вятъра , боже каква наивница съм била
    Не си пропиляла нищо. не съжалявай, че ти се е случило. През тези 2 години си била щастлива, нали? А поведението му показва само това, че не трябва да вярване на милите думи и на мъжкото обичам те. От моя мъж това обичам те го чаках 2 години и 3 месеца, за да стане готов да ми го каже. Но аз никога през това време не се съмнявах в това..........Думите са дим, както се пее в 1 песен. Едва ли е взел решението така моментално, но знаеш ли. Има всякакви хора и съм виждала двойки, които и за по-малко късат. но към днешна дата са си заедно, така че................не унивай. След 4-5 дни си погворете пак. Това е просто наложително!

Фен
    Град
    sofia

Re: две години

Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Две години загубих от живота си ,защото мислех че е идеалния - красив,умен и много добричък . Всичко между нас вървеше идеално ...до вчера . Той беше мълчалив , леко омърлушен и когато го попитах какво има той ми каза че иска да скъсаме , ей така без никаква причина ме остави сама . Когато после поговорихме и попитах от колко време обмисля раздялата ни той каза "ОТ 10 МИНУТИ !" . Не мога да разбера едно как една две годишна връзка се разсипа .
    амммм разсипва се,тва е положението.гледай напред и това е!била съм в същото положение....2-3год голяма любов голямо чудо,бременност хубави моменти разбирателство абе всичко беше ток и в 1момент на пича му прещрака нещо хвана си чукалата,без да има ясна при4ина.при4ината е 4е вси4ки мъже са утрепки!и аз бях като тебе много страдах ама вси4ко отминава с времето!гледаи смело напред!!!

уау..е на тва му се вика бързо решение..
    И все пак,живота продължава.Явно има причина която не иска да ти каже,попитаи го,защо...
    Невъзможно е за 10 минути да решиш че не искаш да си с момиче с което си бил 2 години....
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Spored men tova sastoqnie e momentno.Toi 6te razmisli,no se opitai da razbere6 pri4inata i da se popravi6.ako te e obi4al istinski nemoje da te zareje bez pri4ina prosto s obmislqne 10 min.Uspeh!!!

Град
    Middle of nowhere
    виж, недей да съжаляваш за него, очевидно е нямало какво да направиш, причината е само и единствено в него! и не казвай, че си загубила тези 2 години, все пак през тях си била щастлива с него и това е най-важното, горе главата! дори и той да не те потърси отново(в което наистина много се съмнявам) ще се отърсиш от всичко това достатъчно скоро, уверявам те
    иии още едно нещо, казваш, че нямаш с кого да споделиш... ако си толкова убедена в това или просто не искаш да се доверяваш на никой от приятелския си кръг - винаги можеш да разкажеш на непознат, в частност мен, например, с радост бих те изслушал (наистина много ме бива да слушам)
    и пак повтарям, горе главата, живота продължава!
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

мила не се притеснявай!ще ти падне на колене и със сълзи на очи ще те моли!
    аз също имам подобна връзка, но тъй като с мойто гадже много се карахме накрая си събрах багажа(живеехме заедно) и си тръгнах!
    първо идваше и ме чакаше с часове пред дома ми на пейката при положение че аз бях няколко седмици на селото си!звънеше ми постоянно!
    накрая тъпия ми комп се развали и ми се наложи да го потърся за да ми донесе диска за преисталиране и като дойде и му отворих на колене се влачи от входната врата със сълзи на очи с думите че предпочита да умре отколкото да ме загуби и че ще ми бъде вярното куче!
    така че те съветвам да му кажеш няколко "мили думи" от сорта че е глупак и че не струва пукната пара!
    а и ако наистина е взел това решение за 10мин просто му забий шамар!но все пак и аз мисля че трябва да си поговорите!

Град
    ibiza
    super gadno e...ama goree glvata... zabravi za toq
    ...love is in the air ... ;]

Не е възможно просто така да свърши..Но знаеш ли какво, тои ще съжелява..Ще се осазнае колко много е свикнал с теб и каква част от живота му си.. Извиняваи че ти го казвам но в много от случаите се далжи на друга връзка.. Засега не прави нищо,не го търси дори..изчакаи да се осазнае какво става..Така ще разбереш и дали си е заслужавало 2те години..Успех мила
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Мега фен Аватара на koalka
    Не става ей така за 10 минути...според мен и преди това го е мислил, не е задължително да е отдавна. Явно чувствата му не са същите, иска да е сам, не знам, питай него.

Може да е като мен да оби8ча да е нещастен

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си