- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Може да звучи страшно банално и съм сигурна, че сте изчели стотици такива въпроси и теми досега. Падам си по едно момче, но явно дотолкова съм хлътнала, че само за него говоряВъпроса е че не знам какво да направя за да се получат нещата. Понякога се държи страшно арогантно и направо не издържам, но в същото време ми иде да го нацелувам яко, ако ме разбирате.
На няколко пъти ми предлага да излезем аз, той и една моя фр. Обаче и двете все не можем, а не искам да отида сама на някоя угожорка с него. Да не си помисли нещо
В същото време се чудя какво да направя за да ми обърне малко повече внимание. Защото изглежда той повече комуникира(ако може заяждането да се нарече комуникиране) с моята фр. Ако може някой да ми даде съвет какво да направя? Не искам да му се предлагам нещо, ама ми се ще с него да излязат нещата.
![]()
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
Хем искаш да ти абърне внимание и да станат нещата,хем не искаш да иэлеэеш само с него,`эа да не си помисли нещо`.Ако искаш да стане нещо и да видиш дали имаш шансове,иэлеэте само двамата.
[size=7][b][u]fosse cos
Toi kani i dvete ,ne samo teb?Tova moje da te kara da se sumnqva6,koq ot dvete haresva,6tom i s dvete govori po tozi "agresiven" na4in.... moje da haresva neq...
i da iska da izleze s neq na "samotna" sre6ta !Q razu4i ne6tata po-dobre,za da ne strada6 posle ,a da se predpazi6 o6te ot sega!I edinstveniq na4in da razbere6 pove4e za tova koq haresva e da se suglasite da izlezete s nego nai-posle!
az pa 6ti kaa zaebi go toqq prolqk:P
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
комуникира пове4е с приятелката ти?ми тогава от къде си сигурна,4е той не иска нея?ако е така смяташ ли ,4е въобще ще успееш да му привле4еш вниманието
Е,обясни ми как става тази работа:искаш да се получи между вас,но не искаш да излизате само двамата?Ако искаш да се получи нещо,като за начало излезте сами.
Ами,за да тръгнат нещата трябва да излезете и то само двамата.За какво ти е приятелката ти?Колкото и да те е срам ще трябва да го преодолееш иначе току виж някоя друга ти го е отмъкнала под носа![]()
just a kid۵
И аз си мисля нещо подобно..Може и да харесва нея.. А може и да иска 3-каПървоначално написано от H8_mE
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ъъъ да не случайно да сте от Ловеч? Щото ако да ще падна от смях...между другото тоя както го описа прилича на менПървоначално написано от mii4eto
Иди сама кфо ще те сбърка
![]()
Е защо пък да не излезнете сами? Какво толкоз? И не разбирам защо те е срам... Да си помисли, че си падаш по него... Е не е ли така? Нека си помисли де, така със сигурност ще имаш по-големи шансове. И особено след като той общува повече с приятелката ти, хич даже не я карай и тя да присъства... Да не се получи някой любовен триъгълник, че те вече не са на мода...Първоначално написано от mii4eto
![]()
П.П. На колко годинки си, мойто момиче?Нищо лично, детинско е да криеш чувствата си към някой...
Първоначално написано от sapphirr
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ami ako ti e hvurlil oko i komunikira s neq pove4e za da revnuva6? de da znam i az sum v podobna situacia i ne znam ko da praq ...![]()
Аз изпадам в същата ситуация.Според мен ще бъде по-добре да сте сам,ако някой път излезете.Може да отидете с една компания на диско или на купон,но по някое време пак да останете сравнително на саме.Според мен ако разчиташ на мн хора няма да стане нищо.
Или просто бъди откровена с него.,или намери начин да го нацелуваш.....
Ти решаваш.Но щом имаш чувства към този човек не си губи времето,за да не съжаляваш.УСПЕХ!!! \/
4uKAI GO I BEGAI![]()
Ne sum 79ti nabor ei