zdraveite..... toku shto osuznah che ima neshto mnogo stranno v men.... puskam temata v lubov zashtoto tova koeto shte vi razkaja e svurzano s gajeto mi... zna4i predi godina toi se zapozna s edno momi4e ot negovoto u4ili6te uj mnogo pe4ena mnogo sladka i t.n.... edna nosht ne znam kakvo mi stana no sunuvah neshto svurzano s tqh dvamata..... obadih mu se zashtoto se subudih razplakana i na sutrinta toi doide v nas i kogato mu razkazah toi mi se izsmq i mi kaza spokoino tova e samo sun... samo sun ?!?!?! ne znam zashto sunuvah tochno neq no sledobedta bqhme vuv tqh i toi otide ottatuk i az poglednah logovete im v mirc... samo sun .... kak puk ne... ta beshe negovoto сладурче лл преди това имахме проблем с едно друго момиче, само че след като вече беше станал гафа аз сънувах и нея... преди десетина дни сънъвах че сме скарани и както не ми говори се обажда на една наша позната и започват да си говорят... и за този сън му разказах и тои пак ми каза нещо подобно не помня точно какво... и ето че от около седмица това момиче излиза със наси ние започнахме да се караме много повече... и то предимно заради нея дори и да не е главната причина тя.. до вчера не ревнувах просто се борех за място под слънцето защото докато ние сме скарани и не ми обелва дума с нея си лафят доста приятелкси... но вчера тя започна да се заяжда с него и аз покрай нея.. и тои се разсърди. аз есттествено започнах да му се извинявам а тои каза че не се приема.. доста време му се молих но без ефект.. когато тя го попита на нея ли се сърди за нещо той каза НЕ .. и приключиха разговора !!! бях потресена... аз 10 мин тичах по него и му се извинявах без ефект а на нея дори и без извинение и се размина... е вече започвам да ревнувам не отричам !!! та въпроса ми е следния : нормално ли е като сънувам нещо то да се сбъдва почти по същия начин ??? нямах нищо против нея много е стабилна, но тои.... като че ли я харесва.... преди да я сънувам не сме излизали с нея и не знам от къде ми е дошло на акъла и то докато спя.. а ето че се оказа вярно !!!!!!! луда ли съм ???